Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
http://index.hu/poli...lvar/bbk080522/
golyót nekik basszameg...hazánkban már senki sem érzi magát bûnösnek???

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
23-May-2008,Hong Kong, The item left Hong Kong for its destination on 23-May-2008

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ne bomlassz... :-) ;)

It's been a hard day's night, and I've been working like a dog
It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I find the things that you do
Will make me feel alright

Feltöltött kép

;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ne bomlassz... :-) ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi az, hogy még csak?
Már!!!

Sala egy állat vagy, b@szk! (gyerekkelugróskép) :D
napihozé über

Ja és pípül: csapatmezekre érdemes rábukni, ha kell - most érzem, hogy elegen leszünk.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Nézem mi ez a pangás, de rájöttem, hogy még csak reggel van. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem akarom tulmagyarazni a dolgot, mert lassan ki leszunk utalva innen, de szerintem az meccs elso 20perceben volt jobb a MU. aztan bealltak vedekezni, es csak azert tudtak jobb helyzeteket kidolgozni, mert a Chelseanak kevesebb embere volt hatul. ugy azert nem nehez jatszani a jol kinezo gyorspasszos kenyszeritot, hogy 3 vedo van a 16os kozeleben.

a Chelseanek ugyanezt golhatranyban 7-8 ember ellen kellett csinalni. johogy nyogvenyelosebben ment. De meg igy is kiegyenlitettek.

abszolut csak a szerencsen mult a meccs kimenetele, nem lehet kijelenteni hogy az egyik vagy a masik csapat jobban megerdemelte. Ahogy a bajnoksagban is osszesen 2 pont kulonbseggel zartak. Nagyon kozel van egymashoz a ketto. Csak a Chelsea a szezon elejen edzot valtott, tele voltak egesz idenyben serulesekkel, es mindenki meg akarta verni oket otthona rekord miatt.

es Rio ismet bizonyitott szamomra, nem tudom mar ki vedte multkor, hat most vissza kellene nezni azt a szabalytalansagot amibol aztan Ballack fole rugta a szabadot. Ugy rantotta le Lampardot a 16os sarkan mintha ippont akart volna kapni erte. semmi mast nem tud a faszi csak felrugni vagy arreblokni. gaz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem az MU megérdemeltebben nyert. az a 3 helyzet, amit kela vázolt, azok azért kidolgozotabbak voltak, mint a kapufák, amik csak úgy jöttek, "hát éppen kapufa lett, majdnem gól ahhoz képest, hogy csak ellõttem"-típusúak.

az más kérdés, hogy 2 angol csapattól én azt vártam volna el, hogy rendes játékidõben legyûrik egymást. :(

mondjatok nekem jó PSI értéket duke xc-hez, 60-61 kilóhoz. se nem túl versenyzõs, se nem túl túrázós beállítás kellene, most szörnyen puha, a járdapadkán kimozogja a teljs útját.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
jha... így mindjárt más a helyzet :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

biketigger : :D ez tetszik :D az már más kérdés hogy ott van e ismeretség hogy a rabszálítóból ne a cellába kisérjék :D

én oda gondoltam.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
biketigger : :D ez tetszik :D az már más kérdés hogy ott van e ismeretség hogy a rabszálítóból ne a cellába kisérjék :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

beférek szombaton valakihez?
:D

persze...legalább 3 rendõrautó lesz itt a faluban szolgálatban....beszélek cimbivel, sztem bármelyikbe be tudlak juttatni, a hátsó ülésre. kapitányságig elvisznek, onnan meg a rabszállító visz tovább a markóba...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
miben?

tavaly esetek nagy részében én vittem a többieket.

most fel se merültünk, mint megkérdezendõ egyedek... már tele a golf... hivd spiket, vigyen téged is.
ennyit tudok mondani.

golf épp pihen, ill nincs átírva - nem mehet ausztriába, scudoval meg nem megyek, nem gazdaságos :).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
intézkedj!

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem tom:p

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

4 óra matricakaparás :-)
Holnap nem fogok tudni hozzányúlni se a billentyûzethez :-)

jaja, én is megijedtem hogy cj visszajött az osztálykirándulásról, és újra gép elött ül :)

beférek szombaton valakihez?
:D

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
4 óra matricakaparás :-)
Holnap nem fogok tudni hozzányúlni se a billentyûzethez :-)

jaja, én is megijedtem hogy cj visszajött az osztálykirándulásról, és újra gép elött ül :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Nyissatok foci topicot!

akkor kellene fûrésztopik, airsoft topic,usw...
ezért üzifal..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nyissatok foci topicot!

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
ezt nem vitattam, sõt én 3 meccsre el is tiltanám a BL-bõl, mert ha valahol, akkor a döntõn erre igazán nincs szükség...
De ha Tevez visszagurítja a labdát és nem megindul a kapu felé, akkor nincs a kiállítás