Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2008. május 23. - 08:30

http://index.hu/poli...lvar/bbk080522/
golyót nekik basszameg...hazánkban már senki sem érzi magát bûnösnek???
golyót nekik basszameg...hazánkban már senki sem érzi magát bûnösnek???
Írta 2008. május 23. - 08:13

23-May-2008,Hong Kong, The item left Hong Kong for its destination on 23-May-2008
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vendég_Charon_*
Írta 2008. május 23. - 08:09

ne bomlassz... :-)
It's been a hard day's night, and I've been working like a dog
It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I find the things that you do
Will make me feel alright

Írta 2008. május 23. - 08:06

vendég_Charon_*
Írta 2008. május 23. - 07:57

Mi az, hogy még csak?
Már!!!
Sala egy állat vagy, b@szk! (gyerekkelugróskép)
napihozé über
Ja és pípül: csapatmezekre érdemes rábukni, ha kell - most érzem, hogy elegen leszünk.
Már!!!
Sala egy állat vagy, b@szk! (gyerekkelugróskép)

napihozé über
Ja és pípül: csapatmezekre érdemes rábukni, ha kell - most érzem, hogy elegen leszünk.
Írta 2008. május 23. - 07:16

Írta 2008. május 23. - 00:54

nem akarom tulmagyarazni a dolgot, mert lassan ki leszunk utalva innen, de szerintem az meccs elso 20perceben volt jobb a MU. aztan bealltak vedekezni, es csak azert tudtak jobb helyzeteket kidolgozni, mert a Chelseanak kevesebb embere volt hatul. ugy azert nem nehez jatszani a jol kinezo gyorspasszos kenyszeritot, hogy 3 vedo van a 16os kozeleben.
a Chelseanek ugyanezt golhatranyban 7-8 ember ellen kellett csinalni. johogy nyogvenyelosebben ment. De meg igy is kiegyenlitettek.
abszolut csak a szerencsen mult a meccs kimenetele, nem lehet kijelenteni hogy az egyik vagy a masik csapat jobban megerdemelte. Ahogy a bajnoksagban is osszesen 2 pont kulonbseggel zartak. Nagyon kozel van egymashoz a ketto. Csak a Chelsea a szezon elejen edzot valtott, tele voltak egesz idenyben serulesekkel, es mindenki meg akarta verni oket otthona rekord miatt.
es Rio ismet bizonyitott szamomra, nem tudom mar ki vedte multkor, hat most vissza kellene nezni azt a szabalytalansagot amibol aztan Ballack fole rugta a szabadot. Ugy rantotta le Lampardot a 16os sarkan mintha ippont akart volna kapni erte. semmi mast nem tud a faszi csak felrugni vagy arreblokni. gaz.
a Chelseanek ugyanezt golhatranyban 7-8 ember ellen kellett csinalni. johogy nyogvenyelosebben ment. De meg igy is kiegyenlitettek.
abszolut csak a szerencsen mult a meccs kimenetele, nem lehet kijelenteni hogy az egyik vagy a masik csapat jobban megerdemelte. Ahogy a bajnoksagban is osszesen 2 pont kulonbseggel zartak. Nagyon kozel van egymashoz a ketto. Csak a Chelsea a szezon elejen edzot valtott, tele voltak egesz idenyben serulesekkel, es mindenki meg akarta verni oket otthona rekord miatt.
es Rio ismet bizonyitott szamomra, nem tudom mar ki vedte multkor, hat most vissza kellene nezni azt a szabalytalansagot amibol aztan Ballack fole rugta a szabadot. Ugy rantotta le Lampardot a 16os sarkan mintha ippont akart volna kapni erte. semmi mast nem tud a faszi csak felrugni vagy arreblokni. gaz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 23. - 00:07

szerintem az MU megérdemeltebben nyert. az a 3 helyzet, amit kela vázolt, azok azért kidolgozotabbak voltak, mint a kapufák, amik csak úgy jöttek, "hát éppen kapufa lett, majdnem gól ahhoz képest, hogy csak ellõttem"-típusúak.
az más kérdés, hogy 2 angol csapattól én azt vártam volna el, hogy rendes játékidõben legyûrik egymást.
mondjatok nekem jó PSI értéket duke xc-hez, 60-61 kilóhoz. se nem túl versenyzõs, se nem túl túrázós beállítás kellene, most szörnyen puha, a járdapadkán kimozogja a teljs útját.
az más kérdés, hogy 2 angol csapattól én azt vártam volna el, hogy rendes játékidõben legyûrik egymást.

mondjatok nekem jó PSI értéket duke xc-hez, 60-61 kilóhoz. se nem túl versenyzõs, se nem túl túrázós beállítás kellene, most szörnyen puha, a járdapadkán kimozogja a teljs útját.
Írta 2008. május 22. - 22:32

Írta 2008. május 22. - 22:28

én oda gondoltam.biketigger :
ez tetszik
az már más kérdés hogy ott van e ismeretség hogy a rabszálítóból ne a cellába kisérjék
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. május 22. - 22:27

biketigger :
ez tetszik
az már más kérdés hogy ott van e ismeretség hogy a rabszálítóból ne a cellába kisérjék

Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2008. május 22. - 22:08

persze...legalább 3 rendõrautó lesz itt a faluban szolgálatban....beszélek cimbivel, sztem bármelyikbe be tudlak juttatni, a hátsó ülésre. kapitányságig elvisznek, onnan meg a rabszállító visz tovább a markóba...beférek szombaton valakihez?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2008. május 22. - 22:08

miben?
tavaly esetek nagy részében én vittem a többieket.
most fel se merültünk, mint megkérdezendõ egyedek... már tele a golf... hivd spiket, vigyen téged is.
ennyit tudok mondani.
golf épp pihen, ill nincs átírva - nem mehet ausztriába, scudoval meg nem megyek, nem gazdaságos
.
tavaly esetek nagy részében én vittem a többieket.
most fel se merültünk, mint megkérdezendõ egyedek... már tele a golf... hivd spiket, vigyen téged is.
ennyit tudok mondani.
golf épp pihen, ill nincs átírva - nem mehet ausztriába, scudoval meg nem megyek, nem gazdaságos

Írta 2008. május 22. - 22:05

intézkedj!
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. május 22. - 22:03

Írta 2008. május 22. - 21:57

4 óra matricakaparás :-)
Holnap nem fogok tudni hozzányúlni se a billentyûzethez :-)
jaja, én is megijedtem hogy cj visszajött az osztálykirándulásról, és újra gép elött ül
beférek szombaton valakihez?

fuck me, i'm famous!
Írta 2008. május 22. - 21:51

4 óra matricakaparás :-)
jaja, én is megijedtem hogy cj visszajött az osztálykirándulásról, és újra gép elött ül

Írta 2008. május 22. - 21:49

akkor kellene fûrésztopik, airsoft topic,usw...Nyissatok foci topicot!
ezért üzifal..
Írta 2008. május 22. - 21:48

Írta 2008. május 22. - 21:48

ezt nem vitattam, sõt én 3 meccsre el is tiltanám a BL-bõl, mert ha valahol, akkor a döntõn erre igazán nincs szükség...
De ha Tevez visszagurítja a labdát és nem megindul a kapu felé, akkor nincs a kiállítás
De ha Tevez visszagurítja a labdát és nem megindul a kapu felé, akkor nincs a kiállítás