ez a minimum
ha meg full korrekt akkor legyártja újra a lepényt is hogy ne egy szikkadt kihült kexet küldjön ki.
öö bocs, rosszul foglamaztam. úgy mondta: "a pizza most sült ki, várom vissza a futárt......."
Tigger: Pécsre vállalsz majd szállítást?

ez a minimum
ha meg full korrekt akkor legyártja újra a lepényt is hogy ne egy szikkadt kihült kexet küldjön ki.
Iljics: aztán csak így alulról, vagy férfi vagy és meg is másztad?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ez a minimumsuicide hegymászó...
vazze milyen már..
Egy órája rendeltem pizzát (egy eddig számomra tök ismeretlen helyrõl).
Kérdeztem menyni idõ? "40-50 perc, igyekszünk"
Az elõbb csörög a telefon: "Azért telefonálok, mert látom, hoyg egy órája történt a rendelés, a pizza kisült, várom vissza a futárt, a megértésedért cserébe meg küldenénk egy ajándék üditõt"
vannnyeeeeeeee.... Vagy ez csak nekem újdonság?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
inkább nagykerekût hozzál.
nagyon jó kerékpár utak vannak arrafelé. Pl Hévíz Keszthely között az erdõben, sehol a környéken autóút.
Viszont nagy hegyek nincsenek arra. kellemes dimbes-dombos vidék.
Viszont ha jót akartok enni, akkor egy kicsit odébb menve tuti nem csalódtok...
Mi ilyen üdülési jogos mókában voltunk, került vagy 5e forintba a szállás, így nagyon megérte:)
NE ÍGY! NE ÍGY!
http://www.posta.hu/Valaki meg tudná mondani, hogy mennyibe kerül postán (vagy egyéb legolcsóbb módon) elküldeni Büdöspestrõl Miskolcra egy kb 122x65x22 cm-es csomagot?
/fa, lapraszerelt bútor, érték "jelentéktelen"/
@iljics: Kabbeeeee!!!!:D:D /me irigy
)
Hun vótá' ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
inkább nagykerekût hozzál.
nagyon jó kerékpár utak vannak arrafelé. Pl Hévíz Keszthely között az erdõben, sehol a környéken autóút.
Sziasztok.
Az aszonyal meg a kicsivel Hévize mennek, az aszon velneszelni en meg a biket is vinnem.
Melyik szaloda ajanlatos? Erdemeseb privatnal lenni? Erdemes a MTB-ot nemetorszagbol Mo-ra cipelni?
Ha van valami ötletetek vagy link.... mindegy, csak valahol elkel kezdenem.
Köszi
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Sziasztok.
Az aszonyal meg a kicsivel Hévize mennek, az aszon velneszelni en meg a biket is vinnem.
Melyik szaloda ajanlatos? Erdemeseb privatnal lenni? Erdemes a MTB-ot nemetorszagbol Mo-ra cipelni?
Ha van valami ötletetek vagy link.... mindegy, csak valahol elkel kezdenem.
Köszi
Még jó hogy!gyors szavazást kérek (komolyan) : Igen vagy nem? (kérdés titok) van rá 30-40 percetek