--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nekem volt már jobb elsõ defekt 130-nál, szervó nélküli autóban. Kellett izmozni, hogy megtartsam és ne legyen cobra11-es jelenet belõle.
@world: Háromnegyed óra forró zuhany, de jól esik így reggel meló elõtt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ch: köszi a metróban rögtönzött genetika fakultációt!
Én olyan szinten fáradt vagyok, hogy nem tudtam korrekt, átfogó képet nyújtani a tevékenységemrõl, de ezt majd bepótoljuk!
kisteherre? minek?thez, 195/70et ha lecseréled 185re akkor már /75 legyen, közelebb a kerékméret mint /70el.
Amúgy meg 14'?? legyen 195/65R15 vagy 185/70R15
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Hát ez az, mindig ezzel nyaggatnak engem is XD, de mindegy, most a sport a lényeg... Izé, megyek is fexeni, holnap reggel edzés...Mi lehetne belõled, ha nem csak a sportal foglalkoznál és tanulnál egy kicsit.? (tõlem mindig ezt kérdezik
)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
3 hónapos ótó , van benne vagy 8000 km
most azon gondolkodom hogy 2500 nál be kellett vinni oil csere/átvizsgálás célból, hogy akkor leszedték e a kerekeket. mert akkor azér annak a szerelõnek is a tökére lépek asszem.
3 hónapos ótó , van benne vagy 8000 kmHúú BBB, jó hogy írtad ezt a FreshFabrikot!
Kicsit Flash filing, elõ is kerítettem hamar
Sala: ma voltam felétek, csak késõn ugrott be hogy 6kor zártok
Tigrincs: ez ilyen, fõleg ha frissen kapott kereket
vagy a másik fele, hogy dobostúl vettem le az utolsó kereket, a másik 3 simán lejött flexszel is
mellesleg elsõ defekt gyorsan menve viccesebb
Mit tudtok arról, hogy ha nem gyári méretet használok gumiból az autón, akkor nem él rá a gari?
startgumi szerint legalábbis...
195/70R14 helyett 185/70R14..
kicsit lol.
A sebesség mindent megold.
Tényleg B. küldj már egy címet privi, el fog kallódni a kosaras dvd-d az asztalomon.Sala, mi történt???
lol,már látom
Egyébként beszúrod a kép linkjét és kijölölöd,aztán csak írod mi legyen a szöveg
kép
(URL="kép linkje")képneve(/URL) a zárójeleket kell szögletes zárójelekre cserélni
Egyébként még fél óra darts a Sport2-n és utána NBA közvetítés,akit érdekel persze
Odaírtam a nevem is cicukám...
Tod, kijelölöd, és a fehér szöveg láthatóvá válik. Nem szoktunk 1791*1891-es képeket beszúrni egy 1024-es fórumra egyem a kis szíved.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy