Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha nekem jonne vki, hogy na akkor pisaljak elhajtanam, mint kurva a magzat vizet.
lofasz jojjon osz ha pisalnom kell majd valahol kiveregszik nekem egy budit ahol pisalok neki.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ez igaz, de 25ml-t könnyebb eldugni mint 75-öt.

Szerintem meg semmivel se nehezebb. Látom rafkósságban még nagyon az alapvonalon tácolsz.:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Úgy tudom azt is teszik.

nem tette.

ráhhúzta a lepedõt egy olimpikonra.
mert nem akarta tenni a dolgát.

75ml? nincs 1 deci. nehogymár...

örül ha büntethet. örömet okoz neki.

de nem gondolja végig.

undorítóak az ilyenek.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Nemtum ponstosan miröl van szo, de a 75ml az arra szolgal, hogy kizarjak a lehetösehet, hogy csak a "vezerekböl"(nem a hogyholyagbol) lett kinyomva. A 75ml az melyebröl jön.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Sületlenség. Mivel pontosan tudja, mennyit kell produkálni, ha machinálni akarna, akkor annyi idegen anyagot vinne magával.

Ez igaz, de 25ml-t könnyebb eldugni mint 75-öt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
most nem tették.
mondta Áginak a nõ, hogy menjen a dolgára, majd keresik késõbb. erre meg feljelentés jött csak... :S

olvasd el a cikket az index-en

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Valószínûleg a 25 ml-nél még lehetséges úgy megoldani, hogy ne a sajátja kerüljön az üvegbe, 75-nél már nem.

Sületlenség. Mivel pontosan tudja, mennyit kell produkálni, ha machinálni akarna, akkor annyi idegen anyagot vinne magával.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

és? akkor kisérje.

Úgy tudom azt is teszik.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és? akkor kisérje.

2 évre ezért eltilthatják, mert nem volt hajlandó tenni a tehén a dolgát.
magyar magyar ellen. gratulálok.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Meg mi az qrva anyjuknak nekik 75ml, miért nem elég a 25 ml, amikor a mai vizsgálati módszerekkel 1 ml-bõl még azt is megmondják, hogy az Ági anyukája mit evett a szülés elött.

Valószínûleg a 25 ml-nél még lehetséges úgy megoldani, hogy ne a sajátja kerüljön az üvegbe, 75-nél már nem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

mért jó egy olyan rusnya kissebségi komplexusos tehénnek, ha megbuktathat egy magyar olimpikont, aki még tesz is valamit hazánk nevéért ellenben vele?

undorító, és ez legyen élete legnagyobb boldogsága.

Nem értem ezeket a vadparasztokat! Hogy gondolják, hogy 8-10 km úszás után hipp-hopp lead valaki 75ml-t, amikor úgy ki van száradva, hogy 2-3 kilóval kevesebbet nyom, mint amikor belement a medencébe. Meg mi az qrva anyjuknak nekik 75ml, miért nem elég a 25 ml, amikor a mai vizsgálati módszerekkel 1 ml-bõl még azt is megmondják, hogy az Ági anyukája mit evett a szülés elött. Ha meg mintát akar, akkor igenis kisérje el a pénzéért ( a MI pénzünkbõl) a sportolót oda, ahol annak dolga van. Agyon tudnám rúgni az ilyen parasztokat.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Feltöltött kép
:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
burce: csak mert gondoltam mintha a rud ket veget feszitened.
ami nem valos problema

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mért jó egy olyan rusnya kissebségi komplexusos tehénnek, ha megbuktathat egy magyar olimpikont, aki még tesz is valamit hazánk nevéért ellenben vele?

undorító, és ez legyen élete legnagyobb boldogsága.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Input 1.
Egésznap esett.
Input 2.
Media Markt behirdet valamit a katalogba, persze, mire felmész, már nincs, de legalább kézségesek, mosolygósak az eladók, meg felvettek elõjegyzésbe.
Input 3.
Még sose vettem semmit a Hervisben de soha nem is fogok. Mi az anyjuk f@szát kézelnek magukról? Besétálsz... "hagyja kint a táskáját kérem" -értékmegõrzö van?- "Természetesen, a pénztárnál 1000huf letétért cserébe kap hozzá kulcsot" -szóval fizessek azért, hogy kulcsot kapjak? köszi. hello.-
Ha azt akarja, hogy kint hagyjam, akkor adja oda a kulcsot, nem, nem fogom ellopni. Számtalan boltnál van értékmegõrzõ egyiknél se kell letétet adjál. /fõleg nem 1000forintot.. azon a teljes szekrényhez másolok kulcsot, ha eltûnik.../ És ha én szemmel láthatóan bringás göncben, kicsit vízes/sáros hátizsákkal nem mehetek be, akkor a mosolygós plázacicu méris mehet be az akkora nõi ridiküljével, mint az én táskám ûrtartalma? pöcsök. átlagba 100+ehufot költök sport eszközre, kiegészítõkre, ezentúl is eltudom vinni máshova a pénzem.
Input 4.
A sok lüke, kivülre lakatolja a bringáját (Árkád). kivül: kis oszlopok, kuka mellett. Elõtérben: kis oszlopok, megvilágítva, szobahõmérsékleten, kuka nuku. hülyék.
Input 5.
Aki hülye, haljon meg. Mit kavar egy kivilágítatlan bmxes az autók között? eleve bmxel mi a rákot keres ott?
Input 6.
"WWWÁáááÁÁÁÁÁáááááÁ" - ordítsuk a bringás fülébe és röhögjünk, hogy jajj mennyire meg fog ijedni. Merhát mi kemények vagyunk, hisz rockerek, fõleg, hogy vagyunk 6fõ egységnyien. Ja hogy a hülye biciklisnek még a szeme se rebben? ááá biztos süket. (ha egy ilyen paraszt miatt megnézem az anyaföldet, lévén, hogy elvágódok, istenúgyse hogy bevetem a lor féle módszert és meghajlítom a fején a nyeregcsõvet. Nem, nem tinierõsteknõc, csupán van egy pont, ami után nem érdekel, hogy ki , hányan, vagy éppen mi áll velem szemben.)
Input 7.
Út szélén haladsz a parkoló autók mellett, csávókám áll az autója ajtajánál -gondolom beszállásra készülve-. Kérdem én, tehetek róla, hogy ott volt egy pocsolya? "a ku*va anyá*dat te ge*i bu*i!!" Ha jól értettem fülesen keresztûl... Van olyan biciklis, akit nem terített be még egy autó se vízzel? Na kapott egy kis kölcsön visszajárt a faszi, mégha nem is volt szándékos.

Output 1.

Gyönyörû egy szép világban élünk, tele kedves, aranyos kompromisszumképes, embertársait szeretõ, rá figyelõs emberkékkel. Ámen.

Csak annyit tennék hozzá- és ezzel be is fejeztem az offolást- , hogy azon a fórumon is bicikliznek páran..... ;) Nekik tettem fel alapból a képeket

ugye vágod, hogy csak cinkeltelek? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Dr. Alban - It's my life. jó kis zene most töltöttem.a mai diszkókba is dr albánt kéne nyomatni:)

ja meg Ace of Base-t az még jobb :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

az jó:) énis igy voltam vele. szerencse idén válakozás van helyette mert aki tartotta nyugdíjba ment:P:P de még bemagolni se lehetett....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jó az.
meg a dj bobo is :D
ha szobatársam választ zenét csak az szól, meg az ace of base :S

remélem jó lesz a pszichó. ha az elõttem ülõé jó, akkor az enyém is :D
33 kérdésbõl talán, ha 4-5öt elolvastam, de azokat se értettem :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az kéne nektek baszod, Dr Albán :D jól picsán lõnének titeket

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
charon : azt meg hogy?:D
Dr. Alban - It's my life. jó kis zene most töltöttem.a mai diszkókba is dr albánt kéne nyomatni:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960