Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. november 13. - 00:21

diszbaleknak kell lenni!
en is vartam, sokaig aztan betoltam egy sort faja ehes voltam
es bementem vigyorogni a vizsgara
amit tudtam azt is elfelejtettem
igy hat meg ismertek is azt mondtak nekem diszbaleknak kell lennem
mondom jo nem szamit.
:-)
huzok aludni
es megprobalom elfelejteni a ringo mozgo dolgokat
tam nem hiszel nekunk mi?
jah rob mutizta, bar korabban mar lattam reszleteit.
en is vartam, sokaig aztan betoltam egy sort faja ehes voltam
es bementem vigyorogni a vizsgara
amit tudtam azt is elfelejtettem
igy hat meg ismertek is azt mondtak nekem diszbaleknak kell lennem
mondom jo nem szamit.
huzok aludni
es megprobalom elfelejteni a ringo mozgo dolgokat
tam nem hiszel nekunk mi?
jah rob mutizta, bar korabban mar lattam reszleteit.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. november 13. - 00:08

lol .)
már elittuk .p
nah de tényleg. tök át tom érezni. amikor nálam is csak ilyen gagyilakat volt, folyamat izgultam.. pedig ez a bicó is naon ratbike volt .)
amugymegja. közel hegy rulez.
vasárnap vonatozás elõtt gyors elugrottam tekeregni és félórás körrel nyakig sár lettem .)
már elittuk .p
nah de tényleg. tök át tom érezni. amikor nálam is csak ilyen gagyilakat volt, folyamat izgultam.. pedig ez a bicó is naon ratbike volt .)
amugymegja. közel hegy rulez.

Írta 2007. november 12. - 23:59

Írta 2007. november 12. - 23:50

nemér annyit a csaj szal mind1
csakazér na. jó tudni kiben bízhat meg az ember.
sör jöhet
BME-re kijár kék váz, bandázsnélküli koskormány, tárcsás XT elsõ agyas fixivel? .) remélem nem nyúlták le a bringáját sajna, nem tudtunk maradni míg visszaért, sorry.

sör jöhet

BME-re kijár kék váz, bandázsnélküli koskormány, tárcsás XT elsõ agyas fixivel? .) remélem nem nyúlták le a bringáját sajna, nem tudtunk maradni míg visszaért, sorry.
Írta 2007. november 12. - 23:48

""rulez" rulez" sux.
Jut eszembe, értelmezõ kéziszótár:
rekurzív: lásd rekurzív.
Jut eszembe, értelmezõ kéziszótár:
rekurzív: lásd rekurzív.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. november 12. - 23:46

"rulez" rulez.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. november 12. - 23:45

kõszeg rulez. fõtér rulez. fless fless. hegy közel, rulez.
hátbatámadós haver nem haver. suxsux.
kérsz egy sört? ;-)
/most jut eszembe, ez nem u.az a vem, mint neked/
hátbatámadós haver nem haver. suxsux.
kérsz egy sört? ;-)
/most jut eszembe, ez nem u.az a vem, mint neked/
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. november 12. - 23:44

vendég_Charon_*
Írta 2007. november 12. - 23:36

Írta 2007. november 12. - 23:13

Olee
:D
nálunk az egyik teremben nincs megcsinálva az ablak alatti tömítés normálisan, és ha fúj aszél, akkor ilyen hülye középmagas zümmögõ hangot ad, és rohadt idegesítõ.

nálunk az egyik teremben nincs megcsinálva az ablak alatti tömítés normálisan, és ha fúj aszél, akkor ilyen hülye középmagas zümmögõ hangot ad, és rohadt idegesítõ.

Írta 2007. november 12. - 23:10

A teraszajtó tömítését nem sikerült rendesen megcsinálni, pedig folyamatosan próbálkozam a legdrágább cuccokkal. Elég volt..... Kinyomtam az egészet purhabbal.
:D
Majd kimegyünk tavasszal a teraszra.

Majd kimegyünk tavasszal a teraszra.

Írta 2007. november 12. - 23:06

Írta 2007. november 12. - 22:41

basszus sose jutok be vizsgázni :S
aszongyák itt lezsünk reggelig...pff f...om, iszok egy jó fél szilvát, sokaidik már, csak hogy ne izguljak
aszongyák itt lezsünk reggelig...pff f...om, iszok egy jó fél szilvát, sokaidik már, csak hogy ne izguljak

Írta 2007. november 12. - 22:21

azon megy fel, de azon is jön le, sztem
így van, fel a kilátóhoz, ott azt a trükkösvicces duplaszikla közti feltekerést beadom, kis pihi, aztán vissza.
Írta 2007. november 12. - 22:15

akkor lehet én értettem félre nem azon tekertek akkor amin a sziklakerthez kell feltolni?
az mondjuk teljesíthetõ cc géppel
azon megy fel, de azon is jön le, sztem
Írta 2007. november 12. - 22:14

szeintem itthon majdnem minden "technikas" koves, meredek lejto teljesitheto CC geppel
Írta 2007. november 12. - 22:14

nekem tetszett...
rendezettebb, mint amikor a "dh"-s karrrcsika iszonyat nyeregben maradva csõrösöket nyom egy mali boaval, egy nokia#### készülékkel felvéve..
rendezettebb, mint amikor a "dh"-s karrrcsika iszonyat nyeregben maradva csõrösöket nyom egy mali boaval, egy nokia#### készülékkel felvéve..
Írta 2007. november 12. - 22:08

akkor lehet én értettem félre nem azon tekertek akkor amin a sziklakerthez kell feltolni?
Írta 2007. november 12. - 22:04

5:00ra így elsõ blikkre azt mondom, hogy itt hátul megy Budaörsön a Domb utca oldalában egy ilyen csikicsuki ösvény, az hasonló. de írj a fillaris üzenõfalra bátran, biztos meg fogja tudni valaki pontosabban is mondani.
hárshegy kilátótól ami megy lefele szépjuhászné fele, az nekem a sárga. felfele eddig egyszer tekertem ki (mindig elpörgök, technika technika), lefele meg nagy élmény, simán le lehet menni, csak kicsit ráz:D
illetve páran hátrafele is szoktak menni, ha jól tudom ahol van az a barlang meg a sziklás letörés - többen meg is "ugrották" már,ha Schmeca biztosan.
hárshegy kilátótól ami megy lefele szépjuhászné fele, az nekem a sárga. felfele eddig egyszer tekertem ki (mindig elpörgök, technika technika), lefele meg nagy élmény, simán le lehet menni, csak kicsit ráz:D
illetve páran hátrafele is szoktak menni, ha jól tudom ahol van az a barlang meg a sziklás letörés - többen meg is "ugrották" már,ha Schmeca biztosan.
Írta 2007. november 12. - 21:59

az alsó részben igazából semmi, a fölsõ rész a nehezebb ami rögtön a kilátó utántól indul(bár már le tudok rajta menni simán)
de ott 1-2 rész meredek és sziklásabb
de ott 1-2 rész meredek és sziklásabb