Nekem is a701 es miom van. Én mondjuk villamoson, buszon elõ sem szoktam venni. ugy volt, tönkrement mp3lejátszom, mondom veszek valami jobbat ami tud filmet is meg stb... aztan mp4nézelõdés közben tönkrement a mobilom, tehát az is kellet, igy már nem volt kétséges, hogy akkor olyat veszek ami mindent tud.
igy vettem ezt. amin jelenleg hasznalom word,office, filmet nézek rajta, zenét hallgatok, ha ugy adódik hasznalom Gpst(és igen nekem is van hozza autós tarto,de én nem tartom benne csak ha hasznalom is) most meg majd még veszek hozzá wifi kártyát hogy skypot tudjam használni meg hotspotokon netezni.
Suliba is csak nagyon ritkén veszem ki tokjából, szal nem az a vagánykodós fajta vagyok ilyen téren.
Elõször ugy voltam vele, hogy nekem ilyen nem kell, mert nem tudom majd kihasználni. aztan ugy megszerettem...
Órával kapcsolatban, meg mivel vitorlázom, olyat választottam ami vizálló, tud visszaszámolni, stoper 'osz csõ 10-esbõl kijött.
Ennyi nekem elég, bár ha hozzám vágnának egy komolyabbat nem mondanám azt, hogy nem fogom használni.
"Minden hülyeség" by Tomidny