Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

akár csak a számológép használata a fejszámolásét... de ettõl még sokkal egyszerûbb és gyorsabb úgy.

ez így ebbena formában nem mindig állja meg a helyét.
Vasárnap újságot árulok..
sokkal gyorsabb és egyszerûbb fejben összeadni,mint géppel pötyögni. Igen, kell hozzá egy kis idõ míg rááll az agyad...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
attól függ.
fajtától is függhet, meg takarmánytól is.
falun azt mondják hogy aminek fehér a héja az tápos csirke.és amikor tojik egy fehéret akkor meg gondolkoznak hogy na mivan.fajtától függ inkább.a naprafogró jobban tojatja õket, viszont ha sokat adunk nekik akkor elfososodnak.szoktam nekik valami mészköves dolgot adni, (zeolit a neve úgy emlékszem)attól keményebb lesz a héja a tojásnak.lehet hogy fehérebb is.bóti tojást ettél?mert ott lehetséges az hogy tápon élt a csirke.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Azért azt valljuk be, hogy a gps állandó használata rombolja a tájékozódási képességet.

A hiánya meg emeli a vérnyomást, fõleg külföldön, este, esõben. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
CJ!

Szakmai kérdésem lenne: ma reggelihez adtak lágytojást (tudom, gyilkos vagyok :) )
aminek fehér volt a héja.
Mitõl függ, hogy fehér vagy barna?
A fajtától, vagy a takarmánytól?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
jaj biztos fárasztó munka lehet amit csinálsz;):)
szüleim nem engednek be te kis süti:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
dave most épp egy 100 oldalas jegyztanyagot szkennel egy másik gépen, úgyhogy ne zaklass.

balesetesként mérne engednének be? törött karral meg lábbal is bemehtsz, csak hagyj ott egy kis pénzt :D

edit: nem fárasztó, csak ennek a sz*rnak nincs automatikus lapadagolója, aztán cserélgtni kell a lapokat, aztán nyomni egy entert.

szüleid meg miért nem engednek be? mondd meg, hogy átmész haverhoz egy jegyzetért - aztán közben beugrasz a médiába.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
mustek?:)
dave msnen visszaírhatnál he...
sajna nem tudok bemenni a mediaba megtapizni egykét ilyet, mert ugye balesetes vagyok.pedig ott aztán be vannak kapcsolva és akkor meg tudnék nézegetni egykettõ dolgot.de ugyis megkérek szépen valakit hogy engedjenek be:)
aztán majd beszámolok ha összejön.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Konás: Ismerõs ez a kép ami bevan téve neked képnek ;)
Olyan ismerõs és hasonlít valamire :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
fejben bármikor összeszorzok egy percen belül 2 darab 3jegyû számot egymással, illetve emelek négyzetre egészen ezerig. összeadás az nem gond, csak van, amikor egy kis idõ kell (pl. 5+5 jegyû számoknál:D). a 10es alapú logaritmus 6125478-et viszont valahogy mégis jobb számológéppel -amit én csak tavaly óta használhatok matekhoz, egészen alsó óta a heti legalább 5, de inkább 6-7 matekórán mindig fgv-tábla, fejszámolás, illetve írásban osztásszorzás volt- kiszámolni....vagy a sin 45,23 fokot, ahol négytizedes pontosság kell.

tv-zni nem tv-zem (kivéve híradó, sport vagy szökés, esetleg dvd filmek), olvasni szeretek és sokat netezem - talán emiatt van az, hogy az osztályban, és talán az iskolában is egy A/4es oldalnyi tömör, összefüggõ, akár 3-4 hasábos szövegben én találom meg elõször a keresett szavakat/kifejezéseket.

CJ: hordozható dvdbõl öcsém haverjának van egy mustek, az nem rossz, egész elfogadható képe van. grundig szerintem elég jó, ha nincs sok $. de ha minõséget akarsz, akkor panasonic, philips vagy sony...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
dvd-s dologba valaki help!pls:)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
modern betegseg, teny. akarcsak az olvasasi - sot akar beszedbeli - nehezsegek a gyerekeknel a tul sok tv miatt.
viszont ha tehetem en is szgeppel szamolok, es gps-szel tajekozodom, ha az ugy egyszerubb, meg gyorsabb.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A fejszámolás és a tájékozódás nem egy kategória. Vicces, hogy sokan nem tudnak két kétszámjegyû számot összeadni számológép nélkül.

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Azért azt valljuk be, hogy a gps állandó használata rombolja a tájékozódási képességet.

Nem is kicsit...csak fordulok, ahol mondja, és azt sem tudom hol járok magyarországon, majd kiszállok a célnál...

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
akár csak a számológép használata a fejszámolásét... de ettõl még sokkal egyszerûbb és gyorsabb úgy.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Nekem is a701 es miom van. Én mondjuk villamoson, buszon elõ sem szoktam venni. ugy volt, tönkrement mp3lejátszom, mondom veszek valami jobbat ami tud filmet is meg stb... aztan mp4nézelõdés közben tönkrement a mobilom, tehát az is kellet, igy már nem volt kétséges, hogy akkor olyat veszek ami mindent tud.
igy vettem ezt. amin jelenleg hasznalom word,office, filmet nézek rajta, zenét hallgatok, ha ugy adódik hasznalom Gpst(és igen nekem is van hozza autós tarto,de én nem tartom benne csak ha hasznalom is) most meg majd még veszek hozzá wifi kártyát hogy skypot tudjam használni meg hotspotokon netezni.
Suliba is csak nagyon ritkén veszem ki tokjából, szal nem az a vagánykodós fajta vagyok ilyen téren.
Elõször ugy voltam vele, hogy nekem ilyen nem kell, mert nem tudom majd kihasználni. aztan ugy megszerettem...

Órával kapcsolatban, meg mivel vitorlázom, olyat választottam ami vizálló, tud visszaszámolni, stoper 'osz csõ 10-esbõl kijött.
Ennyi nekem elég, bár ha hozzám vágnának egy komolyabbat nem mondanám azt, hogy nem fogom használni.
"Minden hülyeség" by Tomidny

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Még egy kis GPS. Nekem is van T-széria, és imádom. Pestet csak felületesen ismerem. Meg kell szokni. Nagyvárosban a legrövidebb utat kell bejelölni, máshol a gazdaságost. Nem megy fel autópályára, ha nem jelölöd be. Ha beáll egy út, akkor kikerüli. Nem tévedek el soha, mindenhová odatalálok. Tudom saccra mikorra érek oda. Figyelmeztet a fix trafikra...
És még PDA-ként is jó. Meg kell tanulni használni..van hozzá jó vastag füzet:)
Üdv:Thy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nahh megvettük az órát

Feltöltött kép

tök vicces az üveg hátlapon keresztül nézni az ingát

remélem tetszeni fog az öregnek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
westi oltás. messzirõl nem lehet tudni hogy kutya e :)

BBB: mopsz oltás, MIB fíling :)
csak meg ne szólaljon:p

gps: ez akkor olyan mint egy óra? :chin:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mopsznak meg a rövid orra meg a lötyögõs bõre a rizikófaktor.....Mennyi disznóvá hizlalt kutyát látok Pesten :s A mámicska nem eszik,de a kuty gurul mellette
Na whwt nekem se kellene :) keresztapámnak van 2 és amit azok mûvelnek...feleannyiért kinyújtanám az enyémet ::

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy