Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
BBB: ment..

sztrájkról meg megvan mindenkinek a véleménye --én hanyagolom ezt, mert megint csak oltogatjuk egymást...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
robbanós.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
milyened van?:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a robbanós buggyra :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ezt most kinek?:S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én nemrég tettem;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ma egész jó napom volt.kivéve hogy nem ismerem a buszjáratokat és cirka 1 órát kellett fagyoskodnom.no de sebaj kaptam egy ilyent:
http://kyoshoworld.c...=3347&cikk=8101
még tölt az akksi majd holnap próba lesz!eddig is imádtam modellezni csak nem mozgó modellekben.de egyszer beújítok ha lesz pénzem egy robbanómotoros buggyra.de csak majd.:)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

más

http://index.hu/poli...sthirek/334107/

a q. anyjukat , sztem ezt a szabályt jó eséllyel rá fogják húzni a CM-re is

És ha ráfogják? akkor majd csak szimplán arra biciklizünk. Mondjuk 30.000en.

Másrészt a CM nem sportesemény, hanem demonstráció, amit engedélyezniük kell (márcsak azért is, mert tudtommal demokráciában élünk).

Magyarisztán van itt, kérem, az autó a legfontosabb, minden más másod vagy sokadlagos, nehogymár az emberek kedvet kapjanak a futkározáshoz meg bringázáshoz, mert akkor ki vesz a benzint, a cigit meg a féldekásat, amibõl az a sok szép adó van? :)

X.

Update: erre bezzeg megvan az eszük... http://index.hu/poli...pest/1121nyugt/

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nálunk a fél város kettévágta a Duatlon EB bringás része, nem igazán háborodott fel senki. A CM egyébként nem sportrendezvégy, inkább demonstráció, így teljesen más jogszabályok vonatkoznak rá.

az igaz,,,csak ötletként tudod ha azt nem, akkor oldjuk má meg ezeknek is alapon....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nálunk a fél város kettévágta a Duatlon EB bringás része, nem igazán háborodott fel senki. A CM egyébként nem sportrendezvégy, inkább demonstráció, így teljesen más jogszabályok vonatkoznak rá.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

kösz. egy idõben mikor még volt rádiómûsora akkor mondta hogy szerdánként vagy csütörtönként du. van a h.. tv-ben onnan gondoltam....
na mindegy

más

nyáron még láttam Puzsér-t azóta még tv-t se nagyon, érdekes ember, elég komoly vizuális élmény mikor érvel:)

másra:
ahol nem okoznak akkora galibát, - :wtf:
pl: NY, Boston, Sydney, stb., ott van kultúrája! annak is :wallbange

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

más

nyugati városokban meg lehet oldani, nálunk meg nem?
pl. Tour de France, ott is le van zárva fél város gondolom...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Saját mûsora nem volt, meghívott vendékként, újságíróként szerepelt.

ja, arra gondoltam bocs....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Saját mûsora nem volt, meghívott vendékként, újságíróként szerepelt.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nem is volt. Valószínûleg túl erõsen ostorozta a hatalmi kört így nem volt érdemi vita. Pedig jó meglátásai voltak. Egyébként még mindig nálunk sztrájkolnak a legkevesebbet az Unióban. Helyette nagyokat nyelünk, meg duzzogunk, az ilyen stressz meg gyilkos dolog.

kösz. egy idõben mikor még volt rádiómûsora akkor mondta hogy szerdánként vagy csütörtönként du. van a h.. tv-ben onnan gondoltam....
na mindegy

más

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Viszont panaszkodunk és sírunk eleget.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ha már juttatátok eszembe, H** tv-t rendszeresen nézõ kartársak, van ott mostanság még a Puzsér Róbertnak mûsora vagy onnan is ki....ták ?

Nem is volt. Valószínûleg túl erõsen ostorozta a hatalmi kört így nem volt érdemi vita. Pedig jó meglátásai voltak. Egyébként még mindig nálunk sztrájkolnak a legkevesebbet az Unióban. Helyette nagyokat nyelünk, meg duzzogunk, az ilyen stressz meg gyilkos dolog.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ha már juttatátok eszembe, H** tv-t rendszeresen nézõ kartársak, van ott mostanság még a Puzsér Róbertnak mûsora vagy onnan is ki....ták ?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,251 posts

Kisherceg: leszarom hogy anyagi kárt okoznék a sztrájkkal az államnak.
okoz õ is eleget nekem.

nem ezt írtam. nem az államnak okoznak kárt, hanem neked és a többinek, aki befizeti az adót és fenntartja a céget. mert végsõ soron egy állami cég tulajdonosa az, akinek a pénzébõl fenntartják. mert az állam meg úgyis behajtja, pl rajtad is. ha gond, veszteség van egy cégnél, az végsõ soron kinek rossz? a tulajnak, nem?

Csak ahol nem képes kiállni senki a saját, a társai érdekéért, ott...
legalább oda eljutunk hogy igaz valszeg eredmény nélkül, de képes egy kezdeményezésre sok ember megmozdulni (és ez most fõleg nem politikai érdek, nem beszédek miatt való tüntetés, nem nagygyûlés, sõt még csak nem is tüntetés. egyszerü sztrájk)

ezzel egyet tudok érteni.

Aki meg emiatt morog, hogy nem ér be, meg nem tanítják a gyerekét ma, az nézzen magába.. és számolgassa a késéseit, amit nem a sztrájk okozott :) most csak könnyû, és egyszerü dühös lenni valakire, hisz kézenfekvõ.. õk a hibásak mindenért, a sztrájkolók.

egy dolog miatt voltam dühös(bár még az sem, inkább csak morcos): korán kellett kelnem :D de nem anyáztam és nem is szidom a sztrájkolókat.
csak én gyenge és hatástalan eszköznek tartom a sztrájkot, mivel ebben a formában nem azokra hat, akik a kifogásolt döntéseket hozzák, hanem rám és többi vonatozóra, aki nem nagyon tud semmit sem tenni a követelések/kifogások megvalósulása/megoldása érdekében.

ja, és mivel ha hatra beértem a szokásos nyolc helyett, az asztalomnál ülve nézhettem a napfelkeltét. :icon_cool (nem a napkeltét! :D)

BÉKE! :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Te Charon!
Erikát errõl az oldaláról nem is ismertem eddig.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."