Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. May 27. - 01:30

nekem van egy giganagy gyorskioldós b+ - ott van tépõzár a nyeregcsõhöz
meg egy kicsike csak gyorskioldós altrix - abba csak minimál cókmók fér, szerszámkészlet, foltkészlet, leszedõk, némi zsozsó, stb.
Posted 2008. May 27. - 01:25

nekem kresz elsõre, a másik kettõ másodikra, de rutinon köcsög volt a fazon. sors iróniája, barátnõmet elsõ forgalmin ugyanõ vágta meg... amúgy egy jó tanács: mindenképp megyés autósiskolánál legyetek, megyés vizsgáztatóval, és örüljetek, ha lefizethetõ. rémtörténetekkel szolgálhatok bõven sajnos...jogsira meg: aki mar a rutinon is alig-alig megy at, az hogy fog forgalomban levizsgazni? en elsore mentem at a rutinon, de forgalombol meg csak masodikra. mert ott az mar alap hogy kezeled es uralod az autot, van ezer mas dolog amire figyelni kell. a vizsgabiztos is mondta, hogy azt latja, hogy nem okoz gondot vezetni az autot, csak vetettem olyan hibakat amiket a forgalomban nem szabad, ezert megbuktat. masodjara siman atmentem
Posted 2008. May 27. - 01:22

Posted 2008. May 27. - 00:56

tam: nekem 1 belsõ lassan 3 hete (ekkor volt az idei elsõ és egyben utolsó defektem) fel van szigszalagozva a nyeregcsõre - mezzsebben zavar, táskában sok helyet foglal. ami beleférjen: kis szerszámkészlet,leszedõ,kulcs,telefon, esetleg tiptop és néha egy láncbontó. én se vagyok több hobbirájdernél, sokat kell még tanulnom a technikát meg a téli alapozás irtó fontos, ez kijött szilváson is. az ilyen gyorsrögzítõsökkel az a bajom hogy bár könnyû felrakni, de eddig 2 pattant el ott, ahol össze van szegecselve a doboz meg a mûanyag tartórész. a pántosokkal meg az, hogy leszakad - bár lehet, hogy ez az alulról visszafele pántolós dolog mûködik, nekem csak fentrõl lelógatos volt, azok rendre ronggyá szakadtak. megnézzük itt a boltban miféle van, azért köszi.
kela: 100-115bõl kijön átlag, az a 150 nagyon szélsõséges eset. egyik oszt.társnõm most bukott meg rutinból sorozatban negyedszer, õ tart most 160 körül...még egyszer elmegy, de aztán remélem, hogy a pályaalkalmasságin meg a pszichológiai vizsgálaton vagy min, ami van az 5. bukás után, alkalmatlannak nyilvánítják. pattogós, ha valami váratlan van, összekaksizza magát és kapkod, határozottság szikrája sincs benne, kresz is épphogy meglett neki. sajnálom, mert amúgy emberileg oké meg jófej, de forgalomba nem szabad az ilyet engedni.
nekem a lancbonto az benne van a miniszerszamban. Topeak Hexus. soha jobbat. szoval igy elfer mellette a belso meg a foltozo szett. a nadragomnak meg eleg jo mobiltarto zsebe van, igy az oda kerul. ez a specialized wedgie mini ilyen pantos megoldas, bebujtatod a sinek ala, es alul osszetepozarazod oket. plusz egy pant a nyeregcso kore. eleg vastag anyagbol van maga a taska is, meg a pantok is. nem konnyu, de strapabironak tunik. sokkal jobban mint a pedros vagy a trek hasonlo taskai. azok ilyen kis vekony semmi anyagbol vannak. egyszezonos. a boltban van nalunk sok Topeak taska is, azok hasonlo rendszerben rogzulnek mint a specialized, talan azok is megernek egy pillantast.
jogsira meg: aki mar a rutinon is alig-alig megy at, az hogy fog forgalomban levizsgazni? en elsore mentem at a rutinon, de forgalombol meg csak masodikra. mert ott az mar alap hogy kezeled es uralod az autot, van ezer mas dolog amire figyelni kell. a vizsgabiztos is mondta, hogy azt latja, hogy nem okoz gondot vezetni az autot, csak vetettem olyan hibakat amiket a forgalomban nem szabad, ezert megbuktat. masodjara siman atmentem
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 27. - 00:06

igen, fel is tûnt, hogy már másodszor jött velem szembe egy fazon a nõjévelKonásandrás!
láthattalak ma Almádiban egy dema-val?csajommal kétszer is mentem veled szembe bicóval...ha te voltál az
üdv

másodszor talán szentkirály és vp közt jöttetek vp felõl. Te elöl, asszony hátul.

wenson master-em van.
elgurultam füredre meg vissza.
ilyenkor rám kell kiabálni, különben nem foglalkozom semmi külsõ dologgal

más
vettem egy SID telót

lehet lesz egy könnyû véfékes edzõgép a kona-ból
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. May 26. - 23:42

kela: 100-115bõl kijön átlag, az a 150 nagyon szélsõséges eset. egyik oszt.társnõm most bukott meg rutinból sorozatban negyedszer, õ tart most 160 körül...még egyszer elmegy, de aztán remélem, hogy a pályaalkalmasságin meg a pszichológiai vizsgálaton vagy min, ami van az 5. bukás után, alkalmatlannak nyilvánítják. pattogós, ha valami váratlan van, összekaksizza magát és kapkod, határozottság szikrája sincs benne, kresz is épphogy meglett neki. sajnálom, mert amúgy emberileg oké meg jófej, de forgalomba nem szabad az ilyet engedni.
pirosas barnás az lehet a wensonja is, én sem tudtam eldönteni szilváson, amikor láttam egy csapattársa vázát, hogy az milyen színû.

Posted 2008. May 26. - 21:42

neki wenson van, nem?
jaja lehet az volt, én az arcát ismertem meg, ha õ volt az...meg ilyen pirosas barnás nem t'om milyen színû váza volt...
Posted 2008. May 26. - 21:32

Posted 2008. May 26. - 21:22

Posted 2008. May 26. - 21:16

Posted 2008. May 26. - 21:12

Posted 2008. May 26. - 21:02

Posted 2008. May 26. - 20:59

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 26. - 20:53

láthattalak ma Almádiban egy dema-val?csajommal kétszer is mentem veled szembe bicóval...ha te voltál az
üdv
Posted 2008. May 26. - 20:05

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 26. - 20:01

egész jó szilvásvárad levezetõ edzést nyomtam most, inkább laza technikás volt, mint erõnléti (libegõ alatt le, kilátóba fel a lépcsõknél, ilyesmi), de jólesett. cserébe elrepedt a nyergem (2 éves B+, 3000 forintért egész jól bírta)

Posted 2008. May 26. - 19:53

bár jólenne 4-5re megirni.
Posted 2008. May 26. - 19:52

valameddig még sorrendet is lehet változtatni
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. May 26. - 19:43

Srácok, most hogy számolják a felvételihez a pontokat? érettségi jegye kétszeresen, vagy utolsó két év végi jegy öszzedadva? és amelyik a jobb, azt veszik figyelembe?
Posted 2008. May 26. - 19:23

CJ: Nyáron irány szanda világváros, októberben meg lesz ilyen biocamp (biosz tábor?) Fodorral, oszt oda is megyek