Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2007. December 03. - 21:54

valaki használ labello-t?állandóan száraz a szám és kellene.miet vegyek?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 03. - 21:37

Posted 2007. December 03. - 18:55

Posted 2007. December 03. - 18:44

Posted 2007. December 03. - 18:38

Posted 2007. December 03. - 17:59

kene egy kiba sarvedo a bringamra
nekem sincs

"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. December 03. - 17:56

Sziasztok!
Hova érdemes járni spinningelni Budapesten?
Ahol tényleg olyan edzés van, ami felkészít a jövõ szezonra, pl.: versenyzõk vezetik, stb.
Télen én nem vagyok hajlandó bicajra ülni, mert nem akarok még egy orrüregmûtétet...
Köszi elõre is!
Hova érdemes járni spinningelni Budapesten?
Ahol tényleg olyan edzés van, ami felkészít a jövõ szezonra, pl.: versenyzõk vezetik, stb.
Télen én nem vagyok hajlandó bicajra ülni, mert nem akarok még egy orrüregmûtétet...
Köszi elõre is!
Posted 2007. December 03. - 17:41

de eláztam megint.téli bicaj nincsen, mert szétkaptam, sárvédõm nincsen, csak ilyen sarazásra való, ami épphogy véd valami ellen.gyalogolni meg nem fogok mert beázott a cipõm.jee és menni kellene próbára, holnapra ajándékot csinálni a jászkiséri betyárnak:D
holnap ha minden igaz viszik a kormányt!!!wáá rendelem utána felniket meg küllõanyákat.wáwáwá
rágondolni is félelmetesen jó
holnap ha minden igaz viszik a kormányt!!!wáá rendelem utána felniket meg küllõanyákat.wáwáwá

rágondolni is félelmetesen jó

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 03. - 16:40

hello!
a bikemag.hu nyitólapján találtam egy helyesírási hibát: "Parti és Buruczki is pontot hozott Chiébõl"
szerintem célszerû lenne kijavítani:D
a bikemag.hu nyitólapján találtam egy helyesírási hibát: "Parti és Buruczki is pontot hozott Chiébõl"
szerintem célszerû lenne kijavítani:D
Posted 2007. December 03. - 16:27

Posted 2007. December 03. - 15:36

frissitõnél kicsit lemoshatta volna a láncot;
én személy szerint ki nem állhatom a port, nyáron is inkább megyek betonon minthogy porban. de ha tényleg olyan poros lessz hogy már nem megy akkor egy negyed kulacs víz helyrerakja
én személy szerint ki nem állhatom a port, nyáron is inkább megyek betonon minthogy porban. de ha tényleg olyan poros lessz hogy már nem megy akkor egy negyed kulacs víz helyrerakja
Posted 2007. December 03. - 14:51

Ezt szépen bemásoltad!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. December 03. - 14:10

Parti 4., Buruczki 7., a chilei kánikula futamon
Háromhetes chilei túrájának utolsó versenyén vett részt december 2.-án Parti András és Buruczki Szilárd, a magyar mountainbike válogatott két tagja. Az UCI C1 besorolású olimpiai kvalifikációs pontszerzõ viadalt forró katlanban, Santiago közelében rendezték, ahol nem csak a hõséggel, de a csúcsformában versenyzõ chilei cross-countrysokkal is meggyûlt a baja a magyaroknak.
http://velo.hu/res/c...k.jpg551x413jpg
A dobogót a hazaiak bérelték ki, kihasználva a pálya tökéletes ismeretét. A rendkívül poros, csúszós nyomvonal csak elsõ ránézésre nem tûnt technikásnak. Hatalmas sebességeket lehetett elérni a kanyargós lejtõkön, és ha valaki fékezésre kényszerült a rengeteg kanyar valamelyikében, a sebességvesztést csak komoly erõfeszítések árán lehetett kompenzálni. Parti ennek ellenére jól tartotta magát a táv feléig a harmadik helyen, de kicsit "megfõtt" a melegben. Az utolsó, hatodik körre kicsit magához tért, így az amerikai Mike Brodericknek már nem sikerült elkapni, Andris végül negyedikként zárt. Buruczki kicsit egyenletesebb tempót hajtott, s hetedik helyen érkezett célba, kvalifikációs pontokat szerezve.
Nyilatkozatok a verseny után:
Parti András:
http://velo.hu/res/c...k.jpg120x166jpg
"A két héttel ezelõtti versenyhez hasonlóan borzasztó meleg volt, az óra szerint 40 fokos maxhõmérséklettel... A pályán olyan mennyiségû por volt, hogy az elsõ kanyarokban szó szerint nem láttam semmit. Rossz volt, hogy a chileieket szólították a rajtnál az elsõ sorba, így nem volt esély elmenni a legjobbakkal. Késõbb összeálltunk hárman, de nem tudtunk közelíteni az elsõ kettõre, s késõbb az erõm is elfogyott, ebben talán az elõzõ éjszaka jelentkezõ gyomorproblémáim is közrejátszottak."
Buruczki Szilárd:
http://velo.hu/res/c...k.jpg120x160jpg
"Próbáltam beosztani az erõmet, mert már a rajtnál sokkoló volt a hõség. Késõbb a por jelentette a legnagyobb gondot, technikai problémám is adódott emiatt. A negyedik körben már alig forgott a rendszer, ledobálta a váltó a láncot, olajozni is meg kellett állni a frissítõzónában."
Eredmények:
1. Cristobal Silva (CHI) 2:15:25
2. Javier Puschel (CHI) 2:18:02
3. Gonzalo Aravena (CHI) 2:21:51
4. Parti András 2:24:25
5. Michael Broderick (USA) 2:24:52
6. Claus Plaut (CHI) 2:24:54
7. Buruczki Szilárd 2:31:22
Háromhetes chilei túrájának utolsó versenyén vett részt december 2.-án Parti András és Buruczki Szilárd, a magyar mountainbike válogatott két tagja. Az UCI C1 besorolású olimpiai kvalifikációs pontszerzõ viadalt forró katlanban, Santiago közelében rendezték, ahol nem csak a hõséggel, de a csúcsformában versenyzõ chilei cross-countrysokkal is meggyûlt a baja a magyaroknak.
http://velo.hu/res/c...k.jpg551x413jpg
A dobogót a hazaiak bérelték ki, kihasználva a pálya tökéletes ismeretét. A rendkívül poros, csúszós nyomvonal csak elsõ ránézésre nem tûnt technikásnak. Hatalmas sebességeket lehetett elérni a kanyargós lejtõkön, és ha valaki fékezésre kényszerült a rengeteg kanyar valamelyikében, a sebességvesztést csak komoly erõfeszítések árán lehetett kompenzálni. Parti ennek ellenére jól tartotta magát a táv feléig a harmadik helyen, de kicsit "megfõtt" a melegben. Az utolsó, hatodik körre kicsit magához tért, így az amerikai Mike Brodericknek már nem sikerült elkapni, Andris végül negyedikként zárt. Buruczki kicsit egyenletesebb tempót hajtott, s hetedik helyen érkezett célba, kvalifikációs pontokat szerezve.
Nyilatkozatok a verseny után:
Parti András:
http://velo.hu/res/c...k.jpg120x166jpg
"A két héttel ezelõtti versenyhez hasonlóan borzasztó meleg volt, az óra szerint 40 fokos maxhõmérséklettel... A pályán olyan mennyiségû por volt, hogy az elsõ kanyarokban szó szerint nem láttam semmit. Rossz volt, hogy a chileieket szólították a rajtnál az elsõ sorba, így nem volt esély elmenni a legjobbakkal. Késõbb összeálltunk hárman, de nem tudtunk közelíteni az elsõ kettõre, s késõbb az erõm is elfogyott, ebben talán az elõzõ éjszaka jelentkezõ gyomorproblémáim is közrejátszottak."
Buruczki Szilárd:
http://velo.hu/res/c...k.jpg120x160jpg
"Próbáltam beosztani az erõmet, mert már a rajtnál sokkoló volt a hõség. Késõbb a por jelentette a legnagyobb gondot, technikai problémám is adódott emiatt. A negyedik körben már alig forgott a rendszer, ledobálta a váltó a láncot, olajozni is meg kellett állni a frissítõzónában."
Eredmények:
1. Cristobal Silva (CHI) 2:15:25
2. Javier Puschel (CHI) 2:18:02
3. Gonzalo Aravena (CHI) 2:21:51
4. Parti András 2:24:25
5. Michael Broderick (USA) 2:24:52
6. Claus Plaut (CHI) 2:24:54
7. Buruczki Szilárd 2:31:22
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. December 03. - 14:08

Posted 2007. December 03. - 13:56

Sz@rrááztam.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2007. December 03. - 10:45

van már eredménye a tegnapi dél-amerikai versenyrõl, ahol Parti és Buruczki küzdött az olimpiai kvótáért?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. December 03. - 09:47

kene egy kiba sarvedo a bringamra
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. December 03. - 01:21

Posted 2007. December 03. - 00:48

no majd felevkor mond meg vmelyik tanarnak, hogy szereted a buktat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. December 03. - 00:32