PTamás: Mikulás van, csak nem õ hordja az ajándékot
![]()
Most én kötözködök, és nem Te!

PTamás: Mikulás van, csak nem õ hordja az ajándékot
![]()
Kill Bill zenéje, vagy nem tudom....nem tudjátok mi annak a számnak a címe, amit most játszanak a rádiókban, és fütyüléssel kezdõdik?ilyen füty-fürüfüfütty-füty-füty-füty-füty.nah mindegy igy nehéz lesz.
de aki ismeri ne féljen leírni!
joeccakat menek alunni
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mér csak 1nap jár a Mikulás?
vén lusta g**i
NE ÍGY! NE ÍGY!
Szerintem összekevered a Kóóóóót-kot-kot-kot-kot-kot-kot, vagy Kukurikúúúúú c. számmal.nem tudjátok mi annak a számnak a címe, amit most játszanak a rádiókban, és fütyüléssel kezdõdik?ilyen füty-fürüfüfütty-füty-füty-füty-füty.nah mindegy igy nehéz lesz.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nem tudjátok mi annak a számnak a címe, amit most játszanak a rádiókban, és fütyüléssel kezdõdik?ilyen füty-fürüfüfütty-füty-füty-füty-füty.nah
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ahogy mondod pajtás ahogy mondod.
maggit például már nem is hivom mert tegnap is kérdeztem h jön e tekerni de már válaszolni se válaszol.
szeptember óta 1ül megyek mindig mindenfele. mondjuk nem mintha baj lenne, de mindenki el van lustulva...
még berki gyözö meg ádám nyomják szerencsére néha kint a bükkbe
Vagy a másik oldalról nézve, ti vagytok a szûk látókörûek, mert mindig csak a p.na...
nem ártana többet bringázni...