Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

...meg a bowdenházakat méretre kéne szabni (de mivel?)

Én minidrillel szoktam.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na elkészült, nagyjából. láncvonal nyílegyenes, láncfeszítõ nem kell.:bananadan

még ilyen apróságok kellenek, hogy hézagoló (mindjárt keresek), meg a bowdenházakat méretre kéne szabni (de mivel?), addig sajna nincs fék, illetve a nyerget rendesen beállítani. meg fixálni valahogy a markolaT.

fura, mert a váz geoja ugyanaz mint a montin, aztán a montira kell a 400as csõ, ezen meg a 350es is rohadt magas.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

blog: húúú de berúgtam este....

húúú de mencsi vagy!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
zsizsi: wiwen kepen te bringazol?
hol?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
anyad is buszke lenne rad!

jah tegnap vot kohasz szalagtuzo szakest a bartok muvhazban
kaptunk krampacsot
fincsi volt
no meg kellett is :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jolvan no, nem kell egybõl piszkálódni :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
blog2: és bennünket ez mennyire nem érdekel...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
blog: húúú de berúgtam este....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kala:

Pest megyébe ne értsd bele Pestet. :), és akkor máris elképzelhetõbb. lehet, hogy rosszul emlékszem, de Igazgató Úr év elején mondta...de az elsõ 15 biztos. (amúgy nekünk kellett egy prezentációt elkészíteni, amit a leendõ diákok szüleinek muatnak be, és ott eléggé elöl volt az Illyés mindenben)

tavaly a 103 érettségizõre átlagosan 2.2-2.3 nyelvvizsga (nyelvvizsga alat lgalább középszintet kell érteni) jutott, és bõ 80%uknak volt legalább 1 felsõfokúja, de volt ~15 ember, akinek 3 vagy annál több nyelvvizsgája volt, legalább 1 felsõfokúval. a 103 fõre 132 emelt szintû, legalább 75%os emelt szintû érettségi dolgozat jutott, és a 103ból közel 90 valamilyen felsõoktatási intézményben tanul tovább. az évfolyamátlag tavaly 4.5-4.6 volt.

versenyeredményekben van aerobic Európa-bajnokunk egyéniben, illetve csapatban, (a csaj szinte minden második hétvégéne valamilyen külföldi versenyen van) aerobic és fitnesz világbajnokunk csapatban, a futók közül a a versenyeken az indulók a saját távjukon általában dobogósok, jeleneleg (ha jól tudom) illyéses diák tartja a magyar diákrekordot 400on, illetve 800on. csapatban az illyéses futók fogják képviselni jövõre a mezeifutó-világbajnokságon Magyarországot. illetve idén vlt csapat a Bécs-Budapestre, végigfutották, elég szép eredménnyel. a Fillari Team Budaörs junior csapata ggyakorlatilag csak jelenelgi, illetve az edzõ ex- illyéses (van 2 kivétel, õk pestiek), és a jól menõk tavaly rendre dobogón, illetve dobogóközelben (elsõ 10 hely) voltak. de van még itt wakeboard magyar bajnok.

egy jelenlegi végzõs jóbarátom a Microsoft-féle Imagine Cup-on a nyáron a korei döntõben algoritmizálásban 3. lett, illetve egy tavaly végzett diák tavalyelõtt 7. - õ most szervezõ volt, jelenleg a Vistahoz egy, az Imgaine Cuphoz kapcsolódó gadgetje világszinten is elismert, és az MS európai fejesétõl kapja a különbözõ projekteket.

ennyi elég?:)

nem jön ki a középcsapágy. mondjatok nekem DVD-boltot (nem online) XI. kerben vagy Budán.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
meg mindenki jótékony :-)

fõleg karácsony elött :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

. és azért itt nem látsz olyan arcokat, akikkel nem szívesen futnál össze este egy félreesõ utcában, annyira gázosak.

akkor Te vagy az egyetlen ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
amiben inkább bíznék azok a felvételi eredmények, egy fõre esõ nyvizsgák, versenyeredmények mutatói :)
csak csodálkoztam, mert olyanokra emlékeztem elsõ x-bõl h Fazekas, Révai, Radnóti, Apáczai, Piarista, Bencés, Varga, stb. És ezekbõl 3 kapásból Bp. (többi Gyõr, Szeged, Szolnok, Pannonhalma, stb)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
tehát legjobb helyzetben és lendületben levõ

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
országos 4. hely, és Pest elsõ?!? milyen szempontok szerint? (ja írtad, bocs)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
thez: minimális vagy semmi pénzért jönnek, kb többe került eddig mindegyiknek ideutazni meg hozni a cuccokat, mint amennyit kaptak. eddig mindenki saját bevallása szerint azért jött, mert szeret a fiatalabb korosztályokkal lenni, stb...:)...az meg, hogy a sulinak mennyi pénze van, nem rám tartozik, de azért Budaörs nem egy szegény város (amennyi bevásárlóközpont meg bank meg székház van itt...), és rengeteg pénzt tud juttatni és juttat isaz egyetlen gimijének.

jameg persze folyamatosan nyomatja a suli a pályázatokat, és általában rendre meg is nyeri azokat. a komplett informatikai rendszer pl. nagyrészt pályázatokból van, amit csak informatikai cuccra lehet elkölteni, nem pedig focipályára vagy akármire - a statisztikák szerint (sport,tanulmányi eredmények,felszereltség, különbözõ kompetenciamérések, diákok véleménye, elégedettsége, stb..) Mo. 4., Pest megye legjobb középiskolája a zIllyés. és azért itt nem látsz olyan arcokat, akikkel nem szívesen futnál össze este egy félreesõ utcában, annyira gázosak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és még hogy nincs pénze az iskoláknak :)

mókás azért ezt olvasni.

Mondjuk Budaörs igen szerencsés ez ügyben:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tavaly KFT volt amúgy, idén meg Kispál..

Höri: délelõtt van.

úgy van, hogy szerda reggelre minden osztály hívhatott magának egy vendéget, akivel beszélget 1-1.5 órát (nálunk ez idén vagy Korda Gyuri lesz egy kis pókeroktatással-pókerezéssel, vagy a Heaven Street Seven), aztán -mint írtam- olyan 11 körül az aulában a fõvendég mûsora - Erõss Zsoltnál ez ilyen képes élménybeszámoló volt az Everestrõl, illetve a kedvenc kalandjairól, Habsburg Ottónál egy tényleg tanulságos beszélgetés az EU-ról, arról, hogy mi az, amit igazán tudnia kell egy európai polgárnak, hogy mit ne tévesszünk soha szem elöl, hogy a nyelvtanulás mennyire fontos, stb; tavaly a KFT zenélt, idén meg Kispál lesz. :)

és most megyek kerékpárt szerelni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nem hiszem hogy ez mostani dolog. Már vagy 20 éve divat ;) Nekem meg mióta hallottam. ~6-7 éve.

Kb '95 óta hallgatom õket,de akkor még kicsit sandán néztek rám :) akkor még ilyen manhattan és hasonló nyalánkságok voltak a népszerûségi listán :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Manapság divatzenekar lett a Kispál? :)

Nem hiszem hogy ez mostani dolog. Már vagy 20 éve divat ;) Nekem meg mióta hallottam. ~6-7 éve.

Ööö az a gimis buli nem lehet rossz, de az délelõtt, vagy este van?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

burce: dec. 11 szerda , nagyjából 11:00-12:30

Akkor azt hiszem, hogy a felvételt szeretném elkérni inkább :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"