Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. december 22. - 10:47

Írta 2007. december 22. - 10:46

akkor azért nem jön ide se 
k..vajó ez a kis gromhit
kár hogy nem vagyok kisebb, lenne talán nekem is:)

k..vajó ez a kis gromhit

Írta 2007. december 22. - 10:44

nem tom, lehet hogy akart jönni hozzánk , volt valami kaparászás az ajtó elõtt az éjjel de még idõben kidobtam egy kézigránátotmindenkinél korábban jár a Jézuska, he?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 22. - 10:40

Írta 2007. december 22. - 10:33

mi hetfo este erunk haza, aztan megyunk a sajat szulokhoz karacsonyozni, igy nem lesz kozos karacsony estenk. meg a Kata olyan hogy szeret hamarabb ajandekozni. mindig harcolnom kell vele ha tudja hogy mar megvettem neki az ajcsit de nem akarom ket hettel korabban odaadni
mondjuk most meg nem vettem neki semmit, majd holnap. utolso pillanat bevasarlas rulez
addigis meg ki kell birnom a mai napot [melo grrr] szoritsatok. faradt vagyok, ehes vagyok, es van vagy -6fok. meg lesz akkora tomeg mint ide Kisvarda.

mondjuk most meg nem vettem neki semmit, majd holnap. utolso pillanat bevasarlas rulez
addigis meg ki kell birnom a mai napot [melo grrr] szoritsatok. faradt vagyok, ehes vagyok, es van vagy -6fok. meg lesz akkora tomeg mint ide Kisvarda.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 22. - 10:28

Írta 2007. december 22. - 09:49

Huhú, élõben sokkal jobb mint képen 
Meg milyen könnyû.. Behalás. Még a régi mag. meridám is 1 kilóval volt nehezebb, csak hát õ RIP
Majd tolok képeket

Meg milyen könnyû.. Behalás. Még a régi mag. meridám is 1 kilóval volt nehezebb, csak hát õ RIP

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. december 22. - 03:09

vége az Illyés Napoknak. az összesített pontozásban megosztva nyertünk (11.A) a 12.A-sokkal. ez mindenki számára nagyon meglepõ volt. (lehet túl erõs az önkritikánk?)
sztem a videó unalmas volt (bár nagyon eredeti..talán ezt pontozták nagyon), a jelenetet elbakiztuk, a teremrendezés nagyon jó volt, terítési verseny is, illetve az osztályból volt egy tömény angol humorral telitûzdelt produkció, az is dobogós lett, illetve az osztályének és a csajok könnyûzenei gitáros produkciója is. szóval amit elindítottunk, az mind dobogós lett a kategóriájában.
mondjuk ennyire kiegyenlített még nem volt az Illyés Napok, mint idén - nehéz témakör volt (sorozatok), és a többi közül nagyon kiemelkedõ produkció nem volt, ellenben mindenki mindent beleadott, és emiatt nagyon magas volt a színvonal.
ma este volt egy sulibuli (azt hittem ,hogy én barnapárti vagyok, de most kiderült ,hogy igazából a szõke csajok tetszenek:D) illetve csocsó, ha épp nem volt jó a zene, illetve a stúdiosókkal együtt még a tanároknak rendeztünk egy külön kis retro-bulit (petróleumlááááámppaaaaa;))- tetszett nekik nagyon, most értem haza.
most pár nap pihi, karácsony miegyéb, aztán egy haverral megpróbálunk valami hatalmas, iskolai szintû szilveszteri bulit szervezni az ifiklubban. reméljük sikerül, eddig a felsõbb évfolyamokból nagyon kevesen tudják, hogy hova mennek - és kevés ilyen partyarc van, mindenki inkább a házibulit kedveli, mint a fizetõs tucctucct. másodikától meg sítábor...
sztem a videó unalmas volt (bár nagyon eredeti..talán ezt pontozták nagyon), a jelenetet elbakiztuk, a teremrendezés nagyon jó volt, terítési verseny is, illetve az osztályból volt egy tömény angol humorral telitûzdelt produkció, az is dobogós lett, illetve az osztályének és a csajok könnyûzenei gitáros produkciója is. szóval amit elindítottunk, az mind dobogós lett a kategóriájában.

mondjuk ennyire kiegyenlített még nem volt az Illyés Napok, mint idén - nehéz témakör volt (sorozatok), és a többi közül nagyon kiemelkedõ produkció nem volt, ellenben mindenki mindent beleadott, és emiatt nagyon magas volt a színvonal.
ma este volt egy sulibuli (azt hittem ,hogy én barnapárti vagyok, de most kiderült ,hogy igazából a szõke csajok tetszenek:D) illetve csocsó, ha épp nem volt jó a zene, illetve a stúdiosókkal együtt még a tanároknak rendeztünk egy külön kis retro-bulit (petróleumlááááámppaaaaa;))- tetszett nekik nagyon, most értem haza.
most pár nap pihi, karácsony miegyéb, aztán egy haverral megpróbálunk valami hatalmas, iskolai szintû szilveszteri bulit szervezni az ifiklubban. reméljük sikerül, eddig a felsõbb évfolyamokból nagyon kevesen tudják, hogy hova mennek - és kevés ilyen partyarc van, mindenki inkább a házibulit kedveli, mint a fizetõs tucctucct. másodikától meg sítábor...

Írta 2007. december 22. - 00:19

aztaaaduuvvaa:D:D
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. december 22. - 00:04

szép az....
Sala Te még holnap dolog vagy már csak jövõre ?
elméletileg nem gyakorlatilag 13:00 tól bent vagyok 15:00 ig
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. december 22. - 00:03

az a lila agy tuti kéne magginak:D
megvan a fehér bowdenezés.irtó jól néz ki.ennyire még nem tetszett a bicajom:)
és megint kerékkönnyítés:108-108 g belsõnként, külsõ guminként minimum 60, felninkénk 234.külsõt nem tudtam lemérni(...)
gyorsul nagyon:p
megvan a fehér bowdenezés.irtó jól néz ki.ennyire még nem tetszett a bicajom:)
és megint kerékkönnyítés:108-108 g belsõnként, külsõ guminként minimum 60, felninkénk 234.külsõt nem tudtam lemérni(...)
gyorsul nagyon:p
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. december 22. - 00:00

szép az....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. december 21. - 23:24

szép az egész
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. december 21. - 23:21

Hát ha bb7 akkor nem noszogatnám.
Ja amúgy most láttam a kis xtrémembert. Az is ari!
Grat
MMmmm lila agyak.....
Ja amúgy most láttam a kis xtrémembert. Az is ari!

Grat
MMmmm lila agyak.....

Írta 2007. december 21. - 23:19

jahh
mindkét agy lila, plusz a linkplate is
kormány nyereg, pedál, telo fehér
pici,könnyû sokat mozog és szépen, max fék kell rá jobb
mindkét agy lila, plusz a linkplate is
kormány nyereg, pedál, telo fehér
pici,könnyû sokat mozog és szépen, max fék kell rá jobb
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. december 21. - 23:16

Molotow!
Boldog karácsonyt !
Remélem nálunk is ez a Jézuska lesz mûszakban!
Szerintem kib...ottszép !
A hátsóagy is lila?
Boldog karácsonyt !
Remélem nálunk is ez a Jézuska lesz mûszakban!

Szerintem kib...ottszép !
A hátsóagy is lila?

Írta 2007. december 21. - 23:11

ami fura, hogy geci soknak tünik ez a 130mm rugóut és eszméletlen progressziv.
jócska na
jócska na
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. december 21. - 23:08

azokat a prizmakat a kullorol... denagyongyorsan... 
amugy P.I.M.P :matrix: nem szep de kene

amugy P.I.M.P :matrix: nem szep de kene

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. december 21. - 23:07

nesze

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. december 21. - 23:05

így már más a lányzó fekvése 
de a váz formailag továbbra se szép (nekem)
tessék róla jobb képet csinálni !
grat

de a váz formailag továbbra se szép (nekem)
tessék róla jobb képet csinálni !
grat

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda