Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
hehe - Rainman cimbi http://www.elfyourse.../?id=1694873447
:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ne káromkodj..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nagyon ott volt ez a mai 4 for dance!!szatmári volt az elején, aztán méhkeréki.de nagyon jóóó

estefele lfs valaki?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Na jó, suliba az edzõgéppel megyek :)

miért szerinted ellopnák?? kinek kellene egy ilyen birnga hö??xD full müanyag mégha alubol lenne leadnák a mélyen:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
PTamás, nem tudok neked privit küldeni ezért itt válaszolok.
Köszönöm, hogy szóltál, hátsó kerékbe lesz, de még nem tudom, hogy mekkorák kellenek, de ha pont ez a méret kell majd írok.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem, nincs :D

Még át kell kicsit alakítani, hogy alkalmas legyen a téli használatra, lásd sárvédõ, slick gumi, elsõ hátsó lámpa, Polar cuccok. Gondolkoztam még azon hogy elõre kosarat tegyek, hátra csomagtartót, meg persze egy csomó küllõprizmát :)

A kilométergyûjtés vszinüleg dec. 27-én kezdõdik, akkor lesznek készen az utómunkálatok (sárvédõt nagyon nem egyszerû felrakni). Attól fogva viszont mindig ezt a bringát nyúzom majd. Na jó, suliba az edzõgéppel megyek :)

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Meridával? kép?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
3 óra, 92 km, -5 fok, szembeszél, halál.
Utána albérletesnéni érdeklõdve jön át h. mikor fizetem-e a rezsit, persze én még bringásruhában és erre elkezdi mesélni a tiroli élményeit. Mondtam h. ez most éppen nem aktuális :)

Forró fürdõ közben zöld tea iszogatás rUlez :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mi a múlt hétvégén vásároltunk be öcsémmel elsõ körben, 2 óra alatt lezavartuk, de ebben bennevolt a buszozás a végállomásig, az elcaplatás a k&h-ig pénzért, majd körbesétálás a boltokba (decathlon, ikea, auchan, tesco). szóval boltban ténylegesen max 1 órát töltöttünk, annak is a felét sorbanállással. tudtuk, mit keresünk és hogy hol kell keresni. egyedül a decathlonban voltunk gondban, mert kicsit át lett rendezve karácsonyra.

ma meg mediamarkt, nagyjából tudtuk, milyen dvdket akarunk meg fejhallgatót, ez is megvolt fél óra alatt.

az elõbb csináltunk ilyen fûszeres üvegcsébe olyat nagyapáinknak, hogy {{&@{&@{-ul erõs, igazi magyar csípõspaprikát feldaraboltunk egész apróra, azt bele az üvegcsébe (üvegenként 3-3 köteg, egy köteg 5-6 darab, egy paprika 5-5 centi), majd rá olívaolaj. irtózatosan csípõs lett utána rá fél órával, és még el sem kezdett "összeérni"...csípõs ételek kedvelõinek tuti ajándék, pár csepp a húslevesbe, és wááááá... :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
venni kellene:p

valaki segíjjen mán az LFS-ben, mert nem bírom irányítani az ótót.:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
CJ, "venni kék" mit jelent?

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
asszem megyek lefagyasztom a lábam a biciklim asszem :)

tiszta karácsonyi feeling van :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

mindenkinél korábban jár a Jézuska, he?

hozzám már két hete jött:) x7 elõre-hátra. holnap csinálok képeket

jó volt a tegnapi céges buli. a kaja király volt. vagy 4 osztálytársam desszertjét megettem (túrós palacsinta). utánna a jóöreg csapolt sör 5 fél literes korsóig számon tudtam tartani:| majd futás épp hogy elértem a fél 11-es buszt...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
egyenlõre tetszik a gyereknek a dart 2...
még venni kék ajándékokat.blee sorbanállás..
egy használt tárcsafék betétje meg egy használt tárcsa valaha össze fog úgy kopni hogy fogjon?szerencse hogy hátsófék..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Emitten van az elsõ fejezet a Features fül alatt: http://search.barnes...layonly=EXC#CHP

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ehh takarítás...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
balek = the gun seller
http://www.bookstati...p=item&id=43368
tök jó a bolt egyébként, vissza fogok járni rendszeresen(keletinél van)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Balek or what?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,248 posts
10:45

ez egy rövid nap volt, megyek haza. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

mondjuk most meg nem vettem neki semmit, majd holnap. utolso pillanat bevasarlas rulez

tegnap negyven perc alatt lezavartam a bevásárlást 4 boltban, és ebben benne volt még egy hosszú ikeás sorban állás is
tipikus férfi, ja?

zOrg: köszi a tippet, alig bírtam megállni hazafele, hogy ne olvassam ki az ajándékot :)