miután elvetted az üveg szüzességét ? szerintem kegyetlen fájdalmaid lesznek.neeem...még szûz az üveg
csak siettem
majd este megpróbálok írni a fórumra egy kis jókívánságot, meglátjuk sikerük-e

miután elvetted az üveg szüzességét ? szerintem kegyetlen fájdalmaid lesznek.neeem...még szûz az üveg
csak siettem
majd este megpróbálok írni a fórumra egy kis jókívánságot, meglátjuk sikerük-e
de az írásodon látni, hogy már jó alaposan ellenõrizted a minõségét.blog on:
betáraztam az üveg Matini-t a jómagam részére
Tesóban iszonyat sok az ember és mindenki piét meg virslit vesz, velháborító
blog off.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
(Csak azért szólok, mert én az idén nem... és hát így neked is van esélyed.)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960erre utaltam... nem az a kérdés hogy mi romlik el, mert bármi elromolhat.Géptõl és hibáktól függetlenül adott, h melyik cég hogyan szervizel... Elhiszem, hogy örülnek az Acer cuccuknak, mert tényleg okos gépek, jó áron, de a biztonság bizonyos esetekben ér annyit, hogy legközelebb hallgassunk a HRP-sekre, és Dellt vegyünk. Érdemes néha belenézni az Index Homárjába is, hogy hol szívnak rendre az emberek, persze lehet vkinek a jó ár/nagyobb teljesítmény többet ér, mint egy megbízható munkaállomás és szervízháttér. Ha nem is tanulságként, de ezt azért most megjegyeztem
Mindenki a sajátjára esküszik. Vagy szidja.
Kala, megszívtad. Ez van. Sorry.
ennyiatanulság
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Népek!
Csak jelezni szeretném, hogy
a Zév kerékpárja bulira holnap lejár
a nevezési határidõ. Tehát aki akar nevezni
el ne felejtse még az éjjeli berúgás elõtt elküldeni
a képeket, meg a jelentkezést. Adatok a megfelelõ topicban.
(Csak azért szólok, mert én az idén nem... és hát így neked is van esélyed.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
És akkor bontsuk szét õket, és nézzük meg, hogy a négy fõ gyártó közül (akik a piac több mint 90%-birtokolják) ki is csinálja valóban õket.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Polar gari is így van? Ebay-en vadi új Cs600 annyiban van, mint itthon Cs400 - from Világura.Így volt régen. Hogy megvilágítsam a dolgot...
Csirkés is van?