számodra.
meg számomra:)
és pont ezért felesleges igazolni a létét, a keletkezését, az életkorát, hisz ez csak egy egy személyes vélemény

nemvágom ,hogy függ össze a kettõ, de legyen:)ez pont úgy hangzott, mint mikor a megélhetési bûnözést igazolják.... :chin:
no emberek, azért az elsõ rész mikor is készült? ne felejtsük el... hol volt akkor még Shrek,A fantasztikus család, meg a sok nézhetetlen akármi...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A sebesség mindent megold.
én pusztán annyit mondtam a moziból kijövet, hogy:Ami "kimaradt" a második részbõl:
- dramaturgia,
- dialógusok,
- zene,
- poénok.
Skiccnek talán elmenne - úgy az elsõ-második munkaértekezlet környékén...
A macskafogókettõért eszetekbe ne jusson egy fillért is kiadni - a.k.a. "rosszul elköltött forint" tipikus esete.
Ez számítástechnikára és a szórakoztató elektronikára vonatkozik.Polar gari is így van? Ebay-en vadi új Cs600 annyiban van, mint itthon Cs400 - from Világura.
Akkor azt is vegyük hozzá, hogy milyen tervek alapján és milyen minõségi elvárásokkal.... prémium és budget típusok...
Ami "kimaradt" a második részbõl:Ezt én is alátámaszthatom.
Amilyen jó volt az elsõ rész, na ez annyira fantáziátlan és 2D-s festett háttéren mozognak 3D-nek tûnõ figurák.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Maggi
ha jól tudom kitiltás jár érte... mer' alkoholosan nem lehet írogatni... de lehet rosszul emlékszem, egy próbát megér
köszönet..még 2 érv hogy sikerüljön asszonyt lebeszélnem. nem lenne semmi gond a szar filmmel,de újabban nem tudok aludni ezekben a q..a szörrandos mozikban. a die hard4-et meg a taxi4-et még simán átaludtam, de a nemzet aranya 2-n épp csak elkezdtem elbóbiskolni mindig felébredtem vmi zajra...Ezt én is alátámaszthatom.
Amilyen jó volt az elsõ rész, na ez annyira fantáziátlan és 2D-s festett háttéren mozognak 3D-nek tûnõ figurák.
A macskafogókettõért eszetekbe ne jusson egy fillért is kiadni - a.k.a. "rosszul elköltött forint" tipikus esete.