Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. January 08. - 18:41

Posted 2008. January 08. - 18:38

Posted 2008. January 08. - 18:35

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. January 08. - 18:33

Eredeti szerzõ: savanyugabi
pipa is vok, nem tok menni a rákóczi 120ra vaz.
Na jó, akkor megyek helyetted -is!

Te meg sörbe, borba, páleszbe fürdhetsz, míg Mi, izzadunk!!!
Posted 2008. January 08. - 18:31

akko 1 helyre fogunk járni.Kisfaludy szemétláda volt,de nagyon..... én két félévet jártam oda,aztán hazaröppentem családi okok miatt,aztán 4 év gdf,de azt sem fejeztem be.Ha kicsit összeszedem magam érzelmileg és a cég beszáll a büdzsébe akkor jövõre lehet elkezdem a SZIE-n valamelyik szakirányt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. January 08. - 18:27

jul. 6.
pipa is vok, nem tok menni a rákóczi 120ra vaz.
de megpróbálom megoldani a beacot, vagy a 24et idénre
Posted 2008. January 08. - 18:18

Posted 2008. January 08. - 18:18

mozifilmbe ajánlom a Legenda vagyok címû filmet, elég parás lett szóval tuti hozzádbújik a moziban, és éjszaka sem fog tudni elaludni:D
Posted 2008. January 08. - 18:15

Kisfaludy szemétláda volt,de nagyon..... én két félévet jártam oda,aztán hazaröppentem családi okok miatt,aztán 4 év gdf,de azt sem fejeztem be.Ha kicsit összeszedem magam érzelmileg és a cég beszáll a büdzsébe akkor jövõre lehet elkezdem a SZIE-n valamelyik szakiránytBBB: Részemrõl Mûszaki informatika/mérnök tanár. Aztán még egy kis minõségügyi szakmérnökösdi. Kisfaludit én megúsztam. Viszont a Sipos az egy mekkora nagy arc volt
--Trifo

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 08. - 18:11

amugy:
megnéztük az operaház fantomját is Bp. nem ám butitott vidéki verzio-nem vot occsó vazze-, karácsonyra mjuzikel CD,/monnyuk, az télleg kemény..huhhh.../ szal, jókisfiu vagyok.
sportolok is.
öltönyöm is van.
meg minnyá nõsülök.
:-)
ja, se autóm, se garázsom, ez igaz.
az annya, jófej, csak addig közelitünk egymás felé, amig látjuk, hogy ki van ugrálva a fû... ---> tudod, mint a láncra kötött kutyáknál :-)
Posted 2008. January 08. - 18:10

Posted 2008. January 08. - 18:02

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. January 08. - 17:59

egy jegyet megér, hogy tudd, utána otthon a faszikámnak egész este azt kelljen hallgatni:
"-látod, te f@sz, az Andrásnak van igénye kultúrára,még a tanulás, meg a sport mellett is, nem úgy mint neked, aki hazarakja a pofáját melóból, be se áll a kurva garázsba, csak döglik a TV elõtt, a sport is abban merül ki, hogy a belét vakargatja valami olyan állítólag európai focimeccset nézve, amiben mindenki fekete, mint a bográács?
FIGYELSZ RÁÁM EGYÁLTALÁN????
HEEE??
Nem is adom meg a számát a Cyntyjának, egyenlõre neki, pedig tudom, izmora rá van gerjedve, csak most se merte elkérni, mert elõtted nem szeRETTE VOLNA KITEREGETNI AZ ÉRZÉSEIT...!
Aztán igy gondolkozzá...
Amugy is, hogy néztél ki az érettségizõs öltönyödben... ÁHHH
nem is értem, miért élek veled
...
megyek leszedem a sminkem azt' felhivom anyámat, tisztára kivagyok
CSATTT /fürdõajtó/
NECSAPDOSSBAZME'MOSTVAN VISSZAJÁCCÁS ROLANDINNYO LÕ!! TE....!!!
obbocs, felnõttes verziót irtam, nem fõiskolásat, nem legutóbbi postod alapján..
így kérd el a másik puncóka számát, így is hulla jól jársz
-csaj már 2 percen belül hivja:
bnõjét, fasziját..aztán meg a többi közös bnõt
Posted 2008. January 08. - 17:53

BBB: Részemrõl Mûszaki informatika/mérnök tanár. Aztán még egy kis minõségügyi szakmérnökösdi. Kisfaludit én megúsztam. Viszont a Sipos az egy mekkora nagy arc volt

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. January 08. - 17:47

akkor az már nem molekula? :chin:
De, úgyhogy nyomás vissza tanulni !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. January 08. - 17:44

Posted 2008. January 08. - 17:42

Ez jó!áá, csajjal jóban vagyok suli elsõ napja óta, sráccal meg együtt járunk edzésre, szintén jóban vagyunk.
most már csak az zavar, hogy estére ad választ. viszont van egy másik csaj, akit szívesen vinnék, de az õ számát a fent említett csaj tudja
"-Szia, akkor megyünk színházba?
-Áh mégsem.
-Ok, semmi gond. De megadnád XY számát?"

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. January 08. - 17:40

most már csak az zavar, hogy estére ad választ. viszont van egy másik csaj, akit szívesen vinnék, de az õ számát a fent említett csaj tudja

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. January 08. - 17:27

Ajánld fel anális beültetésre a szomszédnak a csontot és bszd le, hogy ne etesse a Te kutyádat vagy tanítsd meg neki, hogy mástól ne fogadjon el ételt.Az a baja, hogy mindig kérincsél a szomszédtól kaját, az meg mindig csontot ad neki. És ez a baja.
Csak nekem állítódott el az "órám"?Eggyel többet mutat a kelleténél....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 08. - 17:20

Viszont ma nagyon sokat játszottam vele, ha mégis esetleg nagyon rossz dolog történne vele.

te hallod..áhh..inkább nem.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.