Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Dave, üdv itt.

Egész jó a holnapi programod.

Ebédelni lesz idõd? Vagy az hogy megy ilyenkor? Ahogy látom eléggé elfoglalt vagy.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ma hajnalban értünk haza sítáborból, így a mai napot kihagyta a fél suli. isteni volt, kár, hogy a jövõ évi már a hatodik és egyben utolsó sítáborom lesz..:( a legjobb dolga az embernek az iskolában van, most már én is elhiszem...lehet lassan felnövök?

holnap fél8ra megyek, nulladik-elsõ duplamatek. lesz németTZ, arra majd tanulok elõtte 20percesben, szerintem köcsögség szünet után rögtön dogát iratni. infofaktról sztem ellógok, elmegyek az új tápegységemért inkább - programozni úgyis csak magamban tudok igazán, a suliban annyira nem. fizikavizsga lesz jövõ hét hétfõn, arra lassan elkezdek tanulni - mondjuk megy, szóval nem para.

megszakadni nem szoktam a tanulásban, de legalább értek a számítógépekhez, az elektronikához és az audiovizuális technikához is egyre jobban - csupa olyan dolog, ami hasznosabb, mint a sok évszám, és az Életben is kezdhetek velük valamit...mégis megvan az átlag 4.7, hármasom sosem volt.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
7kor kezdek melóhelyen, 6:45kor kelek...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:) hogy utána 7 után induljak... na érezzetek má együtt....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

holnap 6kor kell kellnem... mint mindig... :)

!

szar neked.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
holnap 6kor kell kellnem... mint mindig... drukkoljatok... :)

még 3 lehetõségem van erre a hétre.... ha megvan, jön a hétvége... jeje!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Eladó vagyok.. nem lexikon. bejön a paraszt lakatos megmondja, hogy ez kell az kell és megkapja.

a degenerált kérdésekkel, meg mindet tovább hajtom a fönökömhöz, aki elõ veszi az éppen aktuális kisokost és szevasz.. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Fenét tudtok ennyit írni? javaslom egy 'tanulós' topic létrehozását.. a jobb kisujjam második görcse se kiváncsi erre a sok szak maszlagra]

vasbótba dolgozol nem ? akkor nem árt ha fejbõl tudod a vas szén állapotábrát :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ezen mindig olyan jot elpoenkodsz. hogy a suli mennyire gyik. de mikor te voltal iskolas akkor tuti nem igy gondoltad. vagy ha igen akkor eleg alap iskolaba jartal. nekem az 5eves kettannyelvu szakkozep nem igy nezett ki. szinte minden nap 3-4ig voltak oraim, szombaton extra tanfolyamok, gyakorlatok stb, vasarnap meg lehetett keszulni a hetre. 11elott sose fekudtem le hetkoznap, mindig tanulnom kellett.

ellenben latom te megszakadsz a meloban ma is ;)

Éeletemben egyszer fordult elõ, hogy tanultam kb 4órát valamire..
(Közgáz Pótviszga.. meg is vágott a ribanc... hosszú sztori, ha ismernétetk, tudnátok mér.. ;))
Azonkivül tanulás... létminimalista elv alapján..
Érettségire gyakorlatialg 0.. aztán mégis majdnem 4egészes átlagom lett.
Túl reagáljátok ;)

Konás, waze, a végén az lesz, hogy felhívod valami haverodat és azzal mész színházba. Utána meg jól be...sztok és megbeszélitek, hogy mennire kiszámíthatatlanok a nõk.

hm.. ez mennyire ismerõs sztori...

Fenét tudtok ennyit írni? javaslom egy 'tanulós' topic létrehozását.. a jobb kisujjam második görcse se kiváncsi erre a sok szak maszlagra...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hülyék.
csirkéket "ujjaz".
:-)

/bármennyire is beteg, rutinos öreglányok ilyetén módon gyõzõdnek meg arról, van e készületben lévõ tojás az outputban..ha nincs, már sokadszorra---> vasárnapi husleves egyed./

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én is.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
még énis :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én is :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
én kinézem belõled :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

CampingJoe: vidd mar el azt a kutyat allatorvoshoz, jo? ultrahangozni is kellhet, ha meghajtani sem tudod.

Már kijött hozzá a doki, szerinted én csináltam neki beöntést??:D ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
konás, szerintem ÖKÖRSÜTÉS :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

mindenképpen harmadik...
egy jegyet megér, hogy tudd, utána otthon a faszikámnak egész este azt kelljen hallgatni:
"-látod, te f@sz, az Andrásnak van igénye kultúrára,még a tanulás, meg a sport mellett is, nem úgy mint neked, aki hazarakja a pofáját melóból, be se áll a kurva garázsba, csak döglik a TV elõtt, a sport is abban merül ki, hogy a belét vakargatja valami olyan állítólag európai focimeccset nézve, amiben mindenki fekete, mint a bográács?
FIGYELSZ RÁÁM EGYÁLTALÁN????
HEEE??
Nem is adom meg a számát a Cyntyjának, egyenlõre neki, pedig tudom, izmora rá van gerjedve, csak most se merte elkérni, mert elõtted nem szeRETTE VOLNA KITEREGETNI AZ ÉRZÉSEIT...!
Aztán igy gondolkozzá...
Amugy is, hogy néztél ki az érettségizõs öltönyödben... ÁHHH
nem is értem, miért élek veled
...
megyek leszedem a sminkem azt' felhivom anyámat, tisztára kivagyok

CSATTT /fürdõajtó/

NECSAPDOSSBAZME'MOSTVAN VISSZAJÁCCÁS ROLANDINNYO LÕ!! TE....!!!

:rofl: azért ezen nem kicsit röhögtem :D
amugy ha a csávója is haverod akkor én nem nyomulnék a csajra, nehogy a végén harag legyen belöle. el kell kérni a másik jó csaj számát és kész . ez tünik a legtisztábbnak ebbe a helyzetbe sztem

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Savanyu, azért ez "megrázó"... :D

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
CampingJoe: vidd mar el azt a kutyat allatorvoshoz, jo? ultrahangozni is kellhet, ha meghajtani sem tudod.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
he?rokonok??
én nem értek a villanyho'