Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Az enyém innen.
És ilyen: PORTASOL PROPIEZO

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
De hamar eltelt a hétvége...
Tegnap 12 km-t, ma 22-t tekertem.:) Tók frankó:)
Ez a maszk nagyon ottvan. Mocsok mód melegít, állandóan beleizzadok. Kb -10 fokra tervezhették.:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: az ilyen gázos páka lesz, nem? vagy van olyan, ami akkus is, ha jól emlékszem. gázos pákát kapsz bármelyik jobb villamossági boltban, adnak hozzá ilyen mini pörzsölõfejet is..de barkácsban meg elektrosban is tudni fogják, mirõl beszélsz. itt pl Budaörsön a villamosságiban kapható, de máshol meg barkácsban láttam.
ez az olcsóbb verziója, ilyet kapsz szinte mindenhol:

http://www.hutira.hu...6e2177c71fdbd46

ez meg a drágább, és ritkább:

http://www.fotexnet....ler_pyropen_wp1

akkus páka: a Cold-Heat Pro nevû cég gyárt ilyet, de a Weller gázpákával kb egy árban van. ilyen ni:

http://thomson.addel...90d10c058c79ed7

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Révi: azt a vezeték nélküli pákát honnan sikerült?
Írj légyszi egy forrást!
köcce

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ja remélem innentõl már csak melegebb idõ lessz (de nemhiszem)
tavaly február 28.-án mentem ki elöször bringázni, idén jólenne február 15.-e körül kezdeni, hogy még az érettségi elött jól kihajtsam magam

a hervisben láttam valami Nike kütyüt futáshoz. le volt vitrinezve szóval nemtudtam jobban megnézni
valami kilóméterszámláló lehet

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
zsír idõ volt, futottam is gyorsan másfél órát. :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ejj dejó idõ volt ma, ki is használtuk, Esztergom ride volt, sok emberrel és hát ku..tya jó volt:) fáradt is vagyok, esti partit ki is hagyom:/
Vicces amúgy h Esztergom-ban semmi hó nincs, sõt már sár is alig, nálunk Vörösváron ami 17km-re van tõle, még majdnem 10 centi hó mindenhol és tiszta latyak és jég minden:/ elolvadhatna már.
Ja és offolok de muszály dicsérnem a Schwalbe Table Top-ot..Hátsó kerék, és ma egy éles padkán kétszer koppant a felnim, defekt meg sehol..mindezt úgy h 530gramm:) és mellesleg lassan is kopik..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hát én is bejártam a fél országot. délután 4 -re értem haza, most úgy érzem magam mint aki bszart...se szexárdon,se bonyhádon nem lehetett egy értelmes nadrágot kapni, pécsen kaptam de ott felturattam a fél boltot a fszikámmal, mire talált egy jó méretet. meghíztam:|

voltam a hervisben is, a csúcsmodell egy Vertex vagy milyen vázra épített, rst telós, deore agyas noname hajtómûves bringa 250-rõl 199-re leárazva...na mondom szép. egyedüli pozitivum hogy az új LX váltórendszer volt rajta, meg valami bowdenes tárcsafék, jól meg is nyomkodtam igy állóhelyben:) szépenvált...
volt egy Scott is, az tetszett, még talán a méret is jó lett volna, csak az mégrosszabb cuccokból volt összerakva
vannak jóféle spéci többrétegû kabátok "50%"-osan

szexárdon megint láttam az Orbeámat:):P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
áhh "shoppingolni", jobban kikészültem ,mint tegnap:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sikerült közben :)

csak az az egy volt a ludas. most frankó. van felfele váltó gomb is a kormányon .)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
matt, a bekarikazott reszen mindegyik hidegforrasz, sztem egyik sem kontaktol rendesen. at kell melegiteni rendesen pakaval, h. megfolyjon.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A "Nagy Orosz"-szal ilyesmit simán lehet forrasztani, nekem is van ilyen (örököltem :D) és eddig minden furatszerelt cuccot meg tudtam vele forrasztani (a P4-es ledeket is ezzel csináltam és tökéletes lett, pedig azok elég hõérzékenyek). Bár egy olyan, amit Dave linkeltél, nekem is elkéne már :/
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi .)
akkor beszerzek egy ilyent vagy ilyesmit, a pisztolyt meg hagyom.

a gombot meg megpróba most megcsinálni a jó öreg orosz cuccal. kb akkora a feje mint egy nagy csavarhúzó :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
így elsõ ránézésre minimális kontakt lehet, bár az sem valószínû. forrasztani meg csak akkor vegyél ilyen pisztolyt, ha vastag vezetékeket meg drótokat szoktál forrasztgatni. finomabb munkához ennek túl vastag a feje, illetve a 100 W-al egy érzékenyebb IC-t/tranyót/akármit simán megsütsz. arról nem is beszélve, hogy 100W nagyon hamar elpárologtatja az ónból a folyasztószert, és mire a nagy hegy miatt sikerült odatalálnod a megfelelõ forrpontra, addigra már az ón nem fog tapadni, illetve a hegyet is odaégetted. legalábbis ezek az én tapasztalataim, de persze van, aki DIP40-et is beforraszt egy ilyennel...

nekem egy ilyenem van:

Feltöltött kép

1500 forint körüli pénzért a tied bármelyik jobb villamossági vagy elektronikai boltban. a 30 watt mondjuk az 1.5 kvadrátos vezetékeknél már igényel némi türelmet, de legalább nem süt meg mindent.

edit: ruszki cucc is jó cucc, nekem is van itthon egy - bowdenvég leforrasztáshoz meg kábelek ónozásáshoz kiváló. ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
villámkérdés .)
a nyák túloldalán van egy ugyanolyan kapcsoló mint amilyenbõl ezen az oldalon is van kettõ. nem mûködik. a pirossal bekarikázott cuccok a lábai. jól sejtem hogy a jobb felsõ forrasztásnál semmi kontkakt nincs? remélem csak oda kell pöttyinteni egyet és mûködni fog a gomb. szerintetek?
Feltöltött kép

edit: kéne valami jó forrasztóeszköz, ez jó lesz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Van még a "Babamosoly" tea is, amit persze a mamának kell iszogatni nagy tételben.

Papáknak is van babamosoly tea, csak abban a rum is a lényeg :)

Tegnap amikor egész délután virgonckodott, már sejtettem, hogy végre fogok aludni az éjjel. Anyát persze felkelti, ha éhes, de utána szunya.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
matt és jani már nem forumfüggõk hanem forumról álmodók ugy látom :)
de mégis miröl álmodtok ilyenkor? :D a szép bicajokról?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
TIR, wazze! Bitgate-en fent van az egész sorozat :)

Amúgy meg muszáj minden áldott nap benyögni valamit amitõl rájövök, hogy öregszem? Már ha a gyereksírás nem lenne erre éppen elég :)

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem volt tévéjük...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
most nezem elso evad
es haver nem tudta mi az
link alapjan mar okes
de , hogy elsore nem
hat...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...