Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Útinform itthonról.

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
emlékszem már h irtad h nem akar sehogy se lejönni. csak arra gondoltam ill azt hittem h bedobtad vmi csavarlazító lötyibe és bennehagytad egy jó ideig és utána is megpróbáltad nagy karral...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

dave: szép nagy erõkarral (ha kell beáztatás után)

leírtam már párszor, de leírom csak neked, csak most még egyszer: ~1.5 méteres acélcsõ volt a kulcs végén, jó irányba tekertem (parktool weblapos szerelõs rovat szerint a jobb pedál balra nyit mert jobbmenet, a bal jobbra mert balmenet - tehát szembõl nézve mindkettõ hátra, nem?), hirtelen próbálkozgattam, hogy meginduljon, és meg se moccant...de mostmár lebontottam a pedált a tengelyrõl, leszedtem a karokat. holnap be fogjuk fogni a suli mûhelyében egy jóóóóó NAGY (100 kg, 10 csavar rögzíti az 50-60 kilós szovjet mûhelyasztalhoz, amiben azért van anyag bõven, és a lábai be vannak betonozva) satuba a tengelyt a lapolásnál, aztán szépen nekifeszülünk, hátha...ez az elsõ verzió. a második hasonló, csak ott a kart fogom be, és a cirka 2 méteres, áttételes gázcsõkulccsal esünk neki...csak gondoltam lehet be kéne áztatni valamibe elõtte, hogy könnyebben meginduljon. de most nézem, nincs itthon csavarlazító...:(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem pihen eleget :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kicsi_lcs érkezése óta nagyon szúrkálódós lettél:D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

mindig bántassz :(

mert kéred :) de szeretetbõl ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
dave: szép nagy erõkarral (ha kell beáztatás után)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

a "sikeres érdi volkswagenes" csak azért "használja" a tinilányokat, mert a NÕktõl fél ;)

Kucc Kucc :)
mindig bántassz :(

Ne tessék viccelõdni :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kösz srácok. :) pedálra vegyszerre ötlet? csavarlazító esetleg segíthet?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
a "sikeres érdi volkswagenes" csak azért "használja" a tinilányokat, mert a NÕktõl fél ;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Kela! Bocs, hogy ide írom, de úgy néz ki mégsem megyek Gyõrbe. Tali lefújva. Talán pár héttel késõbb. Meg a fijugg nagy túrát szerveznek, hogy már nincsen hav, meg a táncpróba, szóval minden játszik, hogy ne jussak el Gyõrbe. Majd még beszélünk.

(elévgre a topik címe Üzenõfal... :P )

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ejh de gonoszok vagytok.

tekerek most haza. jön szembe az út bal oldalán egy jó csaj. elkzdem sasolni. közbe meg elfelejtettem jobbra lekanyarodni a kis hídra :mybad: :D
fordulhattam meg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én beletörtem volna a kulcsot :) az mókásabb

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Kulcs ki kocsiból, kormányzár ugye bekapcsol, félre sem tudják tolni :D kereshetik utána akocsikulcsot :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Lehet hogy írtam már, de a legjobb az volt, mikor 4en mentek haveromék, kocsi dudál, elõttük megáll, kipattan belõle 2 nagyonokos arc. 3-an lefoglalták azt a kettõt, a negyedik meg kikapta a kocsikulcsot. Go el, 1-2 kili után meg eldobta :D Bárcsak ott lettem volna :matrix:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Dante
sic transit gloria mundi

Dante, ez talált!!! :rofl:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Boldogot Dave! :beer:

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

volt idõ mikor biz' kirángattam az autóst a kényelmes foteljébõl egy két keresetlen szóra

sic transit gloria mundi :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
DaveRidernek sok-sok HappyBirthadyt!! :D
:clap:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:birth: DaveRider. további sok sikeres fizika vizsgát :D grat hozzá amugy tegnap elfelejtettem mondani...