Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
CJ, te mindig különmatekon emésztesz? :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ti nagyon kivagytok hee...:D:D
Végül is egy olajoshal, egy dobozos kukorica, 2 vöröshagyma, 4 szelet CSIRKEmellsonka, 5 szelet sajt, (ezeke összekockázva) citromlé, (nem bóti) 2 fõtt tojás, bazsalikom. Már jön a hatása. Holnap reggelre hagytam még egy pár falattal, remélem nem eszik meg az itthoniak. (de mit fog mûvelni ezzel a hasam holnap külön matekon?? jujj...)
Egyébként finom lett. Egy jó nap kotlával lett, nem sok maradt. Mindenkinek ízlett.

Ma töprengtem el azon, hogy milyen elmeállapotban lehettem, amikor az elsõ kb. 500 postomat írtam. Nem voltam normális. Nem tudtam mi végül is ez a fórumos dolog. Azokat inkább felejtsük el...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

plazma nálam a falon néz ki jól, ott meg hogy néz ki ha a sok tyúkbél

Szarul.:)
Tüntesd el.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
HDMI rendszer nálam mérvadó. plazma nálam a falon néz ki jól, ott meg hogy néz ki ha a sok tyúkbél

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
jah Denon, Marantz, CA vonal alapból jó gondolat. vedd még hozzá esélyesnek a Nad-ot

én most ezt venném:
http://www.hazimozib...rsal DVD Player

Denon:
http://www.hazimozib...Denon DVD-2930 ,

Marantz:
http://www.hazimozib...V7001 , DV 7001

hajrá :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

ha 2in1-t akarsz (DVD és CD is) az már keményebb dió, bármelyik gyártótól, mert a DVD-k nem szoknak szépen zenei cd-t játszani, abból már komoly kell.

Hallgassatok meg egy NAD dvd-t. 200K-tól kapsz olyat, ami rengeteg jónak hitt cd lejátszót kenterbe ver. A képe az meg isten.
Mondjuk ez:http://www.arukereso...5-p9117999.html

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kalsszik zenet ~halkan hallgatni jo akusztikaju szobaban 100e huf/meter van den Hul kabelekkel stb perszehogy csoves a jo. de ha oda akarsz neha b.szni a hangeroknek akkor inkabb tranyo

tulzottan azert nem vagyok audiofil :) [egyelore...]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a suliban van egy régi csöves cucc, érezhetõen szebb és teltebb a hangja mint egy jó minõségû sony erõsítõ...ezt meg csak úgy:

sennheiser he-90

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

milyen zene? azt tudom, hogy sok mindent szeretsz, de mégis... inkább hangszerelt vagy sok gépzene is? sztem ez döntsön, abban, hogy mit.

sonyból egyébként a felsõközépbõl (700, 900 asok) lehet nyugodtan lejátszót, azok nagyon jók, nekem is az van egy audiofil láncban (pedig úgy gondoltam sony-t soha, de meghallgatva vásároltam és kellemesen csalódtam).
ha 2in1-t akarsz (DVD és CD is) az már keményebb dió, bármelyik gyártótól, mert a DVD-k nem szoknak szépen zenei cd-t játszani, abból már komoly kell.

tv-t mi is sonyt vettünk most, egy jó kis wega-t féláron, mert nyomulnak a laposak :)

pop, soft-rock, neha rnb/hiphop feka vonal. de leginkabb az a zene tud megfogni amiben hallok valamifele hangszert. de nem annyira hogy csoves erositot vegyek :) dance-elektro tema szinte egyaltlan nem vonz mar.

dvd lejatszot azert akarok, mert nem akarok ketto egyseget megvenni kulon. meg akkor ugyis sporolnek az egyiken. es abbol az lenne hogy lenne egy komolyabb cd-m meg egy hulladek dvd-m. inkabb veszek egy kozepesen jo dvd-t es azon hallgatom majd a zenet is. Denon DVD-1940; Marantz DV6001; Cambridge Audio Azur 540D V2; ilyesmi. tevebol lapos lesz, mert sok helyem ugyse van/lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
11.700 :) mindenünk ebbõl van :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mennyi lehet most a családi pótlék? Az összes kisapuka millás....... ;) :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
daráltvarjús gofri

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
én ma rántott brokkolit csináltam. hozzávalók: sajtszósz, sonka, brokkoli vagy karfiol. ajánlom

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

es szepen szol rajta a zene ugy altalaban.

milyen zene? azt tudom, hogy sok mindent szeretsz, de mégis... inkább hangszerelt vagy sok gépzene is? sztem ez döntsön, abban, hogy mit.

sonyból egyébként a felsõközépbõl (700, 900 asok) lehet nyugodtan lejátszót, azok nagyon jók, nekem is az van egy audiofil láncban (pedig úgy gondoltam sony-t soha, de meghallgatva vásároltam és kellemesen csalódtam).

tv-t mi is sonyt vettünk most, egy jó kis wega-t féláron, mert nyomulnak a laposak :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
télleg = tényleg? ez megint vmi tájszólás?

vkinek nincs meg digitális formában a tegnapi kézimeccs?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szeretem ha vonít meg fröcsköl a vére az orromba mikor harapom

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

te élve nyeled le õket?
mikor ettél utoljára borjút? :D

élve?:D
maggi olyan mint az odüsszeában az egyszemû:D
ehh az xfactor webshopban egy csomó új dolgot is meg lehet rendelni
eddig ezt még nem is láttam:| ja csak még mindig lógnak nekem egy Demás mezzel

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem vagyok nagy sony fan, de ez nem tunik rossznak. igaz nincs igenyem ra hogy 40cd-t toljak bele. eleg az az egy is amit epp lejaccik :)

valami olyan DVD lejacci kell ami tud egy-ket extra formatumot, es szepen szol rajta a zene ugy altalaban. meg egy erolkodo, talan marantz vagy cambridge audio. meg egy par Tannoy F1. es meg is van a budget hi-fi rendszerem. :) onnantol csak a 32"-es Braviara kell gyujteni. tv-bol vennek sony-t :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

attól még döglött

te élve nyeled le õket?
mikor ettél utoljára borjút? :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

SACD es a DVD-A: ezek olyan dolgok amik hamarosan es szeles korben el fognak terjedni, vagy kihalnak majd mint a minidisc?

hi-fi temaban muvelodok es azert. otthon van DAB-n ado radioallomas?

nem úgy tûnik. bár a sony már vagy 5-6 éve nyomul SACD-ben, de úgy tûnik csak highend show-kon parádézn(t)ak vele. én hallottam a cuccot "elég" jó volt.
SACD kiadványokat viszont lehet kapni, tehát egy szûk rétegnek van rá igénye.
DVD-A helyzete sem hiszem hogy más lenne.

egy ilyen jöhet is lcs-nek és csak 400 dolcsi, 3 komplett szekrényem szabadulna fel :)
link is van magyar:
http://www.hardwareo.../5/y/10489.html