Judit: ha már ilyen komolyan veszitek, ezt a nemondjuk ki-t
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. January 19. - 14:16
Judit: ha már ilyen komolyan veszitek, ezt a nemondjuk ki-t
Posted 2008. January 19. - 14:16
azért ma már ez nem igaz.jók az ilyen hitelek
megadják, ha be tudod bizonyítani, hogy nincs rá szükséged
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. January 19. - 14:14
lakáshitelügyben nálunk volt némi vicceskedés a K&h-nál..
jók az ilyen hitelek
Posted 2008. January 19. - 14:10
nem feltétlenül válasz a kérdésedre:Offshore cégügyben jártas itt valaki?
a hvg-ben szokták hirdetni többen is. ha érdekel, keresek cégnevet/elérhetõséget
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. January 19. - 14:03
Posted 2008. January 19. - 13:53
a lekötött betétek is viszonylag jól kamatoznak....nem nagy a kezelési költség, es jó áron adnak sok szolgáltatást, pl az sms-beli értesítések...arról is kapok ha be/kilépek az inetrnetbankomból, bármilyen pénzforgalom estén szintén
Posted 2008. January 19. - 13:50
ja és kedvesek, nem bunkó múmiaszagú banyák
tényleg ezek a szempontjaitok, hogy a helyi fiókban hány éves spinék melóznak? broáf... long run-t illetõen meg nincsenek igazából különbségek,ha egy számológéppel leülsz, és modellezed, h az x forintodat x hónapra itt v ott kötnéd le, különféle módokon, de kb. ugyanakkora kamatot realizálnál, szóval nem mindig érdemes küldözgetni a pénzt ide-oda. ebankban sincsenek nagy különbségek. most mi is a cibnél vagyunk, kezelhetõ a netes bank, de az szép pl., mikor utalási határidõknél 1-2 napra meghal a rendszer, és lehet menni a bankfiókba... (viszont rendesek, és ilyenkor a netes utalás költségén utalják onnan is)
Posted 2008. January 19. - 13:22
Én meg adom a mûganéjt ,meg a vegyszereketTe meg leszel a kukorica beszállítója!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 19. - 13:19
Posted 2008. January 19. - 13:18
hajajj! a gabonában elég nagy pénz van! (behozni brazíliából)Te meg leszel a kukorica beszállítója!
Olee
nyáron szívesen vagyok kinn a hegyen én is. 30nm-es lakrész, víz, villany és ami a legjobb, tök nyugi. az erdõ 200 méterre kezdõdik, balaton 1,5 km... Tapolca 17 km, Keszthely 10. mi kell még ennél több?
ha lenne net, nyáron ki is költöznék
kaptam egy Pannonos sim kártyát. asszem feltöltõs. milyen díjcsomag lehet?
és milyenre váltsam át, hogy hálózaton belül legolcsóbban beszéljek/sms-ezzek? hogy kell átváltani a díjcsomagot? - több kérdésem nincs
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
vendég_Charon_*
Posted 2008. January 19. - 13:15
vendég_Charon_*
tény, hogy külföldre és más bankba drága és lassú
kamat nuku
netbank olcsó és elfogadható
csak akkor lehet normális véleményt mondani, ha más bankot is "kipróbált" az ember
Posted 2008. January 19. - 13:13
Posted 2008. January 19. - 13:10
Igen Thy, sorstárs. Arrafelé is biztos jó az idõ. Nem tudom, hogy azzal a kocsival hogyan boldogul. Az AX anno jól tudott kinézni, mikor ilyen dzsuva volt.de sár tavasszal elmúlik, éééés...!
Thy szintén zenész.
Kapjátok bebár hosszú távon nem bírnám a csendet, meg nyugalmat, valahogy zajfüggõ vagyok
Szépidõ ahamajd tavasszal :S
Egyébként az év nagy részében az éjszakák "zajosabbak", mint Bp.-en voltak. Para ezerrel az elején.
Persze ez másféle zaj. Inkább a társasági embereknek lenne rossz, mert minden távol van. Nekem viszont ez volt a cél.
Posted 2008. January 19. - 13:06
Thy szintén zenész.
Kapjátok be
Szépidõ aha
Posted 2008. January 19. - 13:00
Ja. Nekem is ki van készítve a bringás cucc. Hát ennyiben is maradt a dolog.csak nem a mongúz repül....
még jó hogy szép idõt mondtak.
Konás: nem, én olyan helyen élek, amiért mások fizetni szoktak, hogy egy hosszú hétvégét eltölthessenek. Csupán az ilyenkori idõjárási körülményekhez kell alkalmazkodni. (sár-sár-sár)
Posted 2008. January 19. - 12:59
még jó hogy szép idõt mondtak.
a hõmérséklet megvan:) és globálisan emelkedik:scared:
végülis a szép idõ jóslatot szerdán még péntek délutántol szombat estig mondták, most meg már vasárnap egész nap a téma
de itt a megyében úgynézki ma délután lesz egy kis napsütés
Posted 2008. January 19. - 12:53
Posted 2008. January 19. - 12:51
Olee
lassan bálba is jársz majd, esténként tollat fosztasz, disznót fogsz tartani - lol
Te meg leszel a kukorica beszállítója!
Posted 2008. January 19. - 12:48
persze mert az övékét is te kapod:Dén OPT-sként csak annyit tapasztaltam hogy ugyanakkor kapom meg az utalásokat mint a többiek
cool rajz
a tiszapartra még rajzoltam volna napozó bikinis lányokat, és a vízbe halakat
repülõ csirkék:confused:
Posted 2008. January 19. - 12:44
Az a rajz nagyon kész...
Hol marad a Mongoose felirat?
azok balfelül repülö tikok?
utalás sebessége meg attól függ h bankon belül, v kívül
én OPT-sként csak annyit tapasztaltam hogy ugyanakkor kapom meg az utalásokat mint a többiek, más banknál.
Többet nem tudok.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top