Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2008. January 19. - 19:43

Gyerünk magyak kézilabda banda (Live!)
azért dicskedni szeretnék hétfön a cégben!!!
azért dicskedni szeretnék hétfön a cégben!!!
Posted 2008. January 19. - 19:39

ilyenkor szokták azt írni, h post of the day?
Jól érzed

Delma, ezt most jól összefogalmaztad!

White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2008. January 19. - 19:37

Posted 2008. January 19. - 19:34

én sajnos még olyan helyen lakok ahol még kútból húzzuk a vizet. néha meg szoktuk melegíteni, de akkor elötte kell fát lopjak az erdõbõl vagy a szomszédtól, mert nincs gáz. áram is csak hétvégén, mert hétközben a helyi baromfifeldolgozó használja ahol az egész családom is dolgozik. elég büdös meló, nem is fizetnek minket agyon így a megélehésért a gyárból kényszerülünk lopni. mindig nagy zsebü ruhákban megyek be, itt-ott néha elrakok egy egy májat vagy lábat. mivel csórók vagyunk kiskorunkba mindig csirkebelet szopogattunk édesség helyett. a Demát a kicsempészett tolból készült eladott párnák árából vettem.nálunk van mosógép is meg zuhanyzó is szal nem szokott zavarni a sár
ha valami drágább cucc kell akkor késeket, bárdokat lopok. a multkor lenyultunk egy darálót. Matt szóval ha kell valami szólj és szerzek:)
Posted 2008. January 19. - 19:30

Posted 2008. January 19. - 19:23

Megvan a Fizik Nisene Sport nyergem. Álombicaj 1.0-ában szerepel...
Holnap test! Most minden öröm és bódottá, csak ne kéne tanulni...
Sztem ritka kaki, de ahány s*gg, annyi nyereg

Posted 2008. January 19. - 19:22

Posted 2008. January 19. - 19:20

én idén ma voltam kint elõször. hát eléggé ellustultam a kihagyott hónapok alatt. aszfalton mentem kb 40 percet de wrr, víz volt meg az a kakaó állagú sár. van sárvédõm elöl-hátul de valahogy mindig az arcomba ment a téma:|
ha lenne egy kis napsütés simán mindig felszáradna délutánra. terep az még nagyon várhat magára...~március eleje ha nem esik az esõ
OFF:
teszteltem az új sram váltórendszert (x7 elöl-hátul,x5gripkó) Acera/Alivio/Deore volt eddig hát a sram sokkal határozottabban,erõsebben kapcsol mint shimano. nagyon szépen és abszolút hangtalanul vált. "észre sem veszi" az ember hogy vált. nagy sárban még nem mentem vele, de annak is eljön majd az ideje. remélem sokáig hû társam lessz a cucc:)
miután hazaértem szeget szedtem az utcában. egy Delmás doboznyi rozsdás szeg és csavar havert az utcában. ezért tiltottam meg a háziaknak hogy hamuval szórják fel az utat ha csúszik. reformot sajnos nem tudok az utcánkban csinálni...
ha lenne egy kis napsütés simán mindig felszáradna délutánra. terep az még nagyon várhat magára...~március eleje ha nem esik az esõ
OFF:
teszteltem az új sram váltórendszert (x7 elöl-hátul,x5gripkó) Acera/Alivio/Deore volt eddig hát a sram sokkal határozottabban,erõsebben kapcsol mint shimano. nagyon szépen és abszolút hangtalanul vált. "észre sem veszi" az ember hogy vált. nagy sárban még nem mentem vele, de annak is eljön majd az ideje. remélem sokáig hû társam lessz a cucc:)
miután hazaértem szeget szedtem az utcában. egy Delmás doboznyi rozsdás szeg és csavar havert az utcában. ezért tiltottam meg a háziaknak hogy hamuval szórják fel az utat ha csúszik. reformot sajnos nem tudok az utcánkban csinálni...
Posted 2008. January 19. - 18:54

Megvan a Fizik Nisene Sport nyergem. Álombicaj 1.0-ában szerepel... 

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. January 19. - 18:47

friss új rendszer 4gb szabad hely.. o jeah...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. January 19. - 18:46

Tamaska,tudnál ott intézni nekem pda-t?
Magyaroszágra nem nagyon akarnak szállítani
Magyaroszágra nem nagyon akarnak szállítani
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. January 19. - 17:48

Olee, megkerdeztem a szlovak ceget, amire emlekszem, hogy ha a cegbol veszel ki penzt, akkor semmi jarulek nincs. Havi szinten valami 9-10e ft a cegkoltseg ( telephely... ), kft -nel nem kell torzstoke, csak ket tag.
Es persze 19% az afa.
Es persze 19% az afa.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2008. January 19. - 17:23

Posted 2008. January 19. - 17:20

Amelyik otp-be járok ott 30 alatti csinos nõk vannak. Most akkor mi van?

A sebesség mindent megold.
Posted 2008. January 19. - 17:05

Azért GB bankokkal összevetni a hazaiakat nem fair dolog
Sõt, bármelyik uniósat. Arrafelé tényleg ingyen van a szamla, sõt, megköszönik, h beteszed a pénzt és hitelezhetnek neked, cserébe, ha véletlen nem törlesztesz idõben... Hát, ing-gatya
Az angolok sok dologhoz állnak hozzá más szemlélettel, és mûködik nekik

Az angolok sok dologhoz állnak hozzá más szemlélettel, és mûködik nekik

Posted 2008. January 19. - 16:51

en is OTP-nel vagyok otthon es RUHELLLEM
es leginkabb az odabetonozott ven picsak miatt akiknek FAJ dolgozni. es kulonben is hogy veszed a batorsagot hogy be mersz menni? hisz akkor neki DOLGOZNIA kell. na nehogyma! egyszoval alanyi jogon a k*rvaanyamat.
szerencsere csak evente 2-szer latogatom a helyi fiokomat igy relative kibirhato. es ennyi hasznalat mellett nem fogok valtani amig haza nem koltozok.
Az itteni bankom teljesen mas teszta, ingyenes szamlavezetes, automatikus hitelkeret [4szamjegyu], moneyback [=minden kartyas vasarlasombol legyen az netes vagy chip&pin visszakapok 1%-ot az ev vegen egy osszegben] es ertelmes webes felulet. Ja es persze dombornyomott Visa.
es leginkabb az odabetonozott ven picsak miatt akiknek FAJ dolgozni. es kulonben is hogy veszed a batorsagot hogy be mersz menni? hisz akkor neki DOLGOZNIA kell. na nehogyma! egyszoval alanyi jogon a k*rvaanyamat.
szerencsere csak evente 2-szer latogatom a helyi fiokomat igy relative kibirhato. es ennyi hasznalat mellett nem fogok valtani amig haza nem koltozok.
Az itteni bankom teljesen mas teszta, ingyenes szamlavezetes, automatikus hitelkeret [4szamjegyu], moneyback [=minden kartyas vasarlasombol legyen az netes vagy chip&pin visszakapok 1%-ot az ev vegen egy osszegben] es ertelmes webes felulet. Ja es persze dombornyomott Visa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. January 19. - 15:15

Posted 2008. January 19. - 15:03

Olee
ha majd lesz róla tapasztalatod, megosztanád? érdekel a téma...
Közép-Amerikáig vinnéd vagy maradnál Európában?
ha majd lesz róla tapasztalatod, megosztanád? érdekel a téma...
Közép-Amerikáig vinnéd vagy maradnál Európában?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. January 19. - 14:20

Konás, köszi, de tapasztalatra gondoltam. Én is ismerek pár céget, akik megcsinálják és fenntartják. A plusz költségekre és egyéb gyakorlati dolgokra lennék kíváncsi. Az már biztos, hogy kihelyezem a céget külföldre, csak azt nem tudom, hogy "virtuálisan" , vagy tényleg.
Thez, ez jó volt.
Thez, ez jó volt.

Posted 2008. January 19. - 14:19

hupsz egy sör

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->