Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mai rekord

Posted Image

rövid 152mm es hajtókarral

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Még arra gondoltam, hogy mivel kõmintás a padló, egy "kõnyi" téglalapot kivágok belõle, szépen kitakarítom és visszaragasztom lepréselve. Ez talán mûködõképes lehet.

Igen, ez nem rossz ötlet - csak az lesz a dilemma, hogy hol állsz le a javítgatással, s mit csinálsz, ha mondjuk 2 év múlva másik 3 helyen is feljön. Nem kell egyébként "izomból" lepréselni, csak annyira, hogy biztosan ne jöjjön fel - s használj bõségesen ragasztót. (az is segít, ha pormentesíted az aljzatot)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
na megyek kipróbálom azt a bmx-et
a mai menü: krumplistészta alap,+tejföl,mackósajt,májkrém,vegyes savanyúság:P isteni:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
14 fok volt ma. Még mindig.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tamaska,Neked privit sajnos nem tudok küldeni .....

tamaska@bikemag.hu
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Trafó: multkor mi is igy jártunk itt a botlban
gariba jöttek és megcsinálták
fecskendõ, hosszú vastag tû, fecskendõben sziloplaszt
beszur, beletol, súly rárak...

asszem igy csinálták

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

De ha már ragasztó... Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.

:D nálunk itthon csak a folyosón van de még nem történt ilyen. vagy amit már mondtak hogy felszeded az egészet és valami újat raksz, vagy azt a részt kivágod és a helyére ragasztassz egy ugyanolyan foltot. nálunk PVC ragasztóval lett leragasztva. sárga színü, "festékes" dobozban lehet kapni. és jó büdös

tök jó idõ van. most mennyetek ki, mert holnaptól megint jön a lehülés

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Dante: köszi... Az újra lerakás nem igazán játszik, mert ahhoz ki kellene pakolni az egész konyhát mindenestül.

A silány lerakás pedig elégé valószínû. Nem, nem én voltam, de az ember, aki csinálta, nem volt túl lelkes.Fákk...

Még arra gondoltam, hogy mivel kõmintás a padló, egy "kõnyi" téglalapot kivágok belõle, szépen kitakarítom és visszaragasztom lepréselve. Ez talán mûködõképes lehet.

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

De ha már ragasztó... Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.

Sehogy. Egyenetlen és/vagy poros aljzat, valamint silány/elégtelen mennyiségû ragasztó és esetleg helytelen (elkapkodott) lerakási technika az okozója. Felszedni, lepocolni, leragasztani. (akkómár újat)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Na ja.
tulajdonképp szeretem nézni az összefoglalókat, mert látványos dolog. Mikor játszák.
De egyszer le kellene stopperolni, hány percet van játékban a labda. Mert így élõben, a 3 órából nekem nem tûnt még 40-percnek sem, amikor "action" volt.

Pont ezt szeretem benne, sokáig tart, sok szünet, gyors játék. 40perc, olyan sok biztos nincs. Talán 20 :) .

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon mester, Szervert mikor lehetne igénybe venni, tudod a függõség...:D

E!
Még nem jártam arra, mert buli volt az éjjel és a hajnali kettes fekvés után kómásan elaludtam a reggeli koránkelést. :D
Szal majd meló után. Vagy Klára benyomja, mer' megkértem.

Trifo: bocs, de tényleg semmi megoldást nem tudok rá. (Anyámék is, meg az intézetben is felszedték inkább) Felszeded, lerakod újra. Használj clickes járólapot, az melegebb is, és seperc alatt megvagy a lerakással.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Nyert a Patriots. :) Már csak a Green Baynek kell nyernie.

Na ja.
tulajdonképp szeretem nézni az összefoglalókat, mert látványos dolog. Mikor játszák.
De egyszer le kellene stopperolni, hány percet van játékban a labda. Mert így élõben, a 3 órából nekem nem tûnt még 40-percnek sem, amikor "action" volt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Na jó, ez egy kicsit erõs volt... De tényleg kellene megoldás és ténleg melóznom kellet, és lejárt a módosítási határidõ...

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Charon: E! Basszad meg, bazzeg! Válaszolni?

--Trifo

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Charon mester, Szervert mikor lehetne igénybe venni, tudod a függõség...:D
"Minden hülyeség" by Tomidny

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.

KALAPÁCS!!!! :D

/esetleg vakondûzõ ;)/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Deutschstunde:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Az nekem nem annyira jött be. Bár az utóbbi idõben több dolgot is sikerült megreparálni vele: hátrahúzós kisautó, nagynyomású fényszórómosó borítás, kirakós játék fadoboza, meg ilyesmi.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
meg a pillanatragasztó
:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Szinte minden villanyász boltban lehet darabra venni.

Amúgy a rögzítéstechnika kiemelkedõ alkotása még a popszegecs. Igaz, szerszám kell hozzá, de ha egyszer megvan, akkor rögzülhet minden mindenhová :)

--Trifo