rövid 152mm es hajtókarral
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Még arra gondoltam, hogy mivel kõmintás a padló, egy "kõnyi" téglalapot kivágok belõle, szépen kitakarítom és visszaragasztom lepréselve. Ez talán mûködõképes lehet.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
De ha már ragasztó... Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
De ha már ragasztó... Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.
Pont ezt szeretem benne, sokáig tart, sok szünet, gyors játék. 40perc, olyan sok biztos nincs. Talán 20Na ja.
tulajdonképp szeretem nézni az összefoglalókat, mert látványos dolog. Mikor játszák.
De egyszer le kellene stopperolni, hány percet van játékban a labda. Mert így élõben, a 3 órából nekem nem tûnt még 40-percnek sem, amikor "action" volt.
A sebesség mindent megold.
Charon mester, Szervert mikor lehetne igénybe venni, tudod a függõség...
Nyert a Patriots.
Már csak a Green Baynek kell nyernie.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy felpúposodott linoleum padlót hogyan lehet javítani? Lett 2-3 púp rajta, a padló közepén. A legnagyobb kb 25cm átmérõjû és 2 centi magas.