Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
eladtátok a tetõteret? :)

thommey
Hévízen ez mûködik - termállal fûteni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nálunk (panel), házszigetelés 0ft, ablakcsere 0ft, új parkoló 0ft. Alkut kötöttünk :) .

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Házépítés témához: lehet fúrunk végre egy thermál kutat, és akkor a meleg is rendben van a házban. Milyen mélyre kell?:D alattunk mindenütt thermálvíz van...
Én most garázsprojektben vagyok, úgy néz ki engedélyek nélkül 130-ban megál 6x6-os fából, beton alappal. Engedély meg nem lesz:D
Kéne egy házépítõs topik...úgyis mindenki abban érdekelt most:(

Charon: bringavilágban lehet kapni fasza Campa vízálló lélegzõ sapit venni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Trifo: http://www.sorkollektor.hu/

Vagy valami ilyesmi... Ha beruházol, akkor sztem valami ilyesmi kéne akár gyári rendszerbõl is... Nem is kell gáz sem...
http://napenergia.fr.../szp/sztgyi.htm
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nálunk is ilyen millás tételek repkednek... Fûtésrendszer, 1 milla. Nyílászáró csere, 1 milla. Tetõ rendbetétele szigeteléssel, 1 milla. És jön még pár. Pl külsõ szigetelés. És még csak azt se mondhatom, hogy azért, mert olyan baszott nagy házat vettünk.

Számolgattam, hogy mikorra térül meg mindez. De nagyjából soha. Bár még idénre igérnek 3 gázáremelést, áram emelést, meg miegymás, úgyhogy lehet mégis elkezdi a sok baszódás behozni az árát, úgy 20 év múlva...

Hõszivattyús megoldással lehet baziolcsón fûteni, csak az meg annyira drága, hogy eleve elriasztja az ember fiát a gondolattól is. Kinek van kedve leperkálni 5 millát csak egy kazán(helyettesítõ dolog)ra?

Charon: lehet kapni olyan cuccot, amit a sisakra lehet ráapplikálni, hogy ne essen bele az esõ. Egy sima gumis basz, mint egy hajháló, csak sokkal vízhatlanabb és nagyonn, hogy a sisak beleférjen. Szerintem akár Dawn simán összedob egyet neked.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még mindig nem esik, pedig hoztam esernyõt.

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sala: aztán összehajtogatod és elrakod a mez hátsó zsebébe :)

Én elsõsorban vizes haj irányából szoktam meghûlni... a kendõk mind átáznak, ha esik, és nejlonszatyrot azért mégsem húzok a sisakra :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

megyek megázni... :/
úgy hiszem futva jobb lesz ázni, mint bicajozva... - amúgy is elõbbi 1,5 óra, utóbbi legalább 2 óra lenne...

Namost vagy túl gyorsan gyalogolsz, vagy túl lassan tekersz :D Versenyen fel sem kell szállnod majd a bringára :D De nézd a jó oldalát, nem töri fel a s*gged a nyereg :D:D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én meg magamra huzok egy HÉV-et

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Fejet víztõl jobbára sisakkal szoktam védeni. Ilyenkor hidegben csõsapka van alatta, az jól leszigetel nyakig, csak az acom lóg ki belõle.

Combvédelem pedig Sandstone esõnadrággal történik. Ha nagyon vész az idõ, akkor szoktam venni kamáslit is, amúgy meg csak dupla zokni a bringáscipõbe.

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az optimálisan nagyobbak meg 22-26

Ezen mi lep meg? Most csináltam pont egy családiház bõvítés költségvetést, elég rémisztõ árak vannak, egy fedélszék 3M, födém újabb 3M, alapozás szigetelésmegerõsítése 2M - elvertél 10millát, de még egy rohadt téglát sem raktál...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
engem nem zavarna ;)
de csak nõk dolgoznak körülöttem :)
meg lennék lincselve
mondjuk jól is esik átfagyva vagy szétizzadva zuhanyozni fél órát a melóhely vízszámlájának terhére

esõben a fejeteket és a combot mivel véditek a víztül?

hamegmárlakáskérdéskomment: elég rémisztõ, hogy a hasonló korú/állapotú/méretû házak a környékünkön jelenleg 16-18 milla között mozognak
az optimálisan nagyobbak meg 22-26
ikerbe meg nem megyünk, nem akarom hallani, amikor a szomszéd elf.ngja magát, vagy kimegy bagózni a "közös" kertbe
marad a bõvítés...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Elfelejtettem egy mai vizsgám. Nagyon zavar, mert lett volna idõm tanulni rá. Ehelyett egy olyan vizsgára készültem, amire holnap akartam menni (a ketteskémet combosabbra javítani). Na azt meg leadtam (mert nem készültem eleget). Tehát itt van a mai készületlenül, a holnapi tárgyból már nem is tudok elmenni másik alkalommal (a következõ és egyben utolsó ütközik), a holnap utánira meg még nem készültem.

Össze vagyok zavarodva mostanság. Azt hiszem.

Jó lenne már visszabotorkálni az ösvényre, a dzsungelben nehéz a haladás. És olyan bizonytalan minden lépés. És este nagyon sötét van. Mama félek.

:P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

ba$$za meg a Murphy!
lóg az esõ lába, megfõttem az esõkabát alatt, aztán egy csepp se esett :/

Charon, trifo
én szoktam zuhanyozni ;) csodákra képes :)

Konás: egy kis ész nem ragadt rád a sok fórumozás alatt?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én meg le szoktam venni az esõkabátot, ha nem esik, így nem rohadok bele. Az is csodákra képes! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ba$$za meg a Murphy!
lóg az esõ lába, megfõttem az esõkabát alatt, aztán egy csepp se esett :/

Charon, trifo
én szoktam zuhanyozni ;) csodákra képes :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon: orrsövényferdülés, vagy hasonló, megoldja ezt a problémát. Én pl egyszerüen nem érzem, ha büdös vagyok :)

Lakás... Múltkor nekikeseredtem valami dugóban, aztán megnéztem, hogy mit lehetne venni mondjuk Gyõr környékén. Hát találtam is mindjárt egy majdnem új házat, vagy háromszor akkorát, mint a miénk, ötször akkora telekkel, fele annyiért. Wááá. Csak épp ilyen munkát nem találok arrafelé...

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
esernyõ bringára mi?
a fürdõben olyan szagot produkáltam a bringásruhával, mint egy egész rögbicsapat :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
megyek megázni... :/
úgy hiszem futva jobb lesz ázni, mint bicajozva... - amúgy is elõbbi 1,5 óra, utóbbi legalább 2 óra lenne...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez a lakás téma zsír...
rendesen rossz kedvem lett droidland