Mellesleg, érdekesen alakul az elnökválasztás odaát. Ott az a Körte, vagy mi... Ja, megvan: Barack

Ha az USA-ban fekete lesz az elnök, akkor az olyasmi, mintha itt norvég lenne a miniszterelnök?

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
ja. ez a következõMeg hogy el is küld
:D
Meg hogy el is küldcsak szólj még csütörtökön nehogy elfeljtsem...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Internetezés.
Egy vezetõ oktató nálunk (inkább nem mondom, hogy tanszékvezetõ, mert úgy könnyebben beazonosítható lenne), úgy nézi meg a Neptunt, hogy. Elindítja a böngészõt (nyilván IE, az van 'alapból' a gépen nagy INTERNET felirattal, nehogy elfelejtse valaki). Na, ezután elindul a google. Ott rákeres, hogy BME (nem árulok el titkot: bme.hu). Itt a fõoldalon van egy link a Neptunra... (És most éppen egy figyelmeztetést mutat default, aminek az alján van egy TOVÁBB link. Nézegeti egy ideig, közben bejött a titkárnõ is, és végül annyiban maradtunk, hogy majd a titkárnõ megnézni nekem....)
ooo mondom, kezdem erteni miert megy ilyen pcsa szarul barmi adminisztracio naluk, hogy a vercse verje.
meg hogy miert nem birjak a gyakorlatot kiirni normalisan, miert kell kulon (=nem neptun) jelentkezni stb.
ennel a tanszeknek megallt az ido.
(igen, gszi)
jó itt a fórum, de közben beáll1tottam az össze csörgõszerkezetet isInternetezés.
Egy vezetõ oktató nálunk (inkább nem mondom, hogy tanszékvezetõ, mert úgy könnyebben beazonosítható lenne), úgy nézi meg a Neptunt, hogy. Elindítja a böngészõt (nyilván IE, az van 'alapból' a gépen nagy INTERNET felirattal, nehogy elfelejtse valaki). Na, ezután elindul a google. Ott rákeres, hogy BME (nem árulok el titkot: bme.hu). Itt a fõoldalon van egy link a Neptunra... (És most éppen egy figyelmeztetést mutat default, aminek az alján van egy TOVÁBB link. Nézegeti egy ideig, közben bejött a titkárnõ is, és végül annyiban maradtunk, hogy majd a titkárnõ megnézni nekem....)
ooo mondom, kezdem erteni miert megy ilyen pcsa szarul barmi adminisztracio naluk, hogy a vercse verje.
meg hogy miert nem birjak a gyakorlatot kiirni normalisan, miert kell kulon (=nem neptun) jelentkezni stb.
ennel a tanszeknek megallt az ido.
(igen, gszi)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Itt a fórumon küldjek privát üzenetet, vagy e-mail legyen inkább?csak szólj még csütörtökön nehogy elfeljtsem...
Körbenézegettem, és nekem nem fagy.
X.
csak szólj még csütörtökön nehogy elfeljtsem..."Isten. Na jó: félisten."
Ha meglesz, "jövök neked eggyel"!
"Isten. Na jó: félisten."DVD-re felvéve jó ?
DVD-re felvéve jó ?Ki tudná nekem rögzíteni digitális formában a "Simon mágus" c. filmet?
http://port.hu/pls/f...&i_county_id=-1
Csütörtök, 21:00 M2
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu