Mirõl maradtam le megint? Francba.
Lemegy az ember fát hasogatni, mire visszajön Zorg kigyomlálja a -valószínûleg- érdekes érdekes részleteket.
Ezért vágok hétvégén fát:)
Mirõl maradtam le megint? Francba.
Lemegy az ember fát hasogatni, mire visszajön Zorg kigyomlálja a -valószínûleg- érdekes érdekes részleteket.
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
sala: az 180/300-as
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
???Hozé: Szegilongon nem jártam, de Olaszliszkán majdnem. Többször is voltam olyan keresztezõdésben, ahol arra is lehet menni, de én nem arra mentem. Mindegy. Amúgy a legtöbben nemhogy Olaszliszkát nem tudják a térképen elhelyezni, de a megyeszékhelyeinket se.
zOrg: akkor ez most már halványsárga volt? Bocsi.
--Trifo
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Hejj, már vár várom, hogy mikor lesz tele valamelyik mod zsákja
Mert hát attól, hogy nincs odaírva, még mind tudjuk, hogy mirõl beszélünk...
Mellesleg, érdekesen alakul az elnökválasztás odaát. Ott az a Körte, vagy mi... Ja, megvan: Barack
Ha az USA-ban fekete lesz az elnök, akkor az olyasmi, mintha itt norvég lenne a miniszterelnök?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Erdõbényére járunk rendszeresen,ott van mellette,sõt Tokaj sincs messze tõle....Legszivesebben azt kérdezném most, hogy hányan tudják megmutatni a térképen Olaszliszkát.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ha az USA-ban fekete lesz az elnök, akkor az olyasmi
--Trifo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mellesleg, érdekesen alakul az elnökválasztás odaát. Ott az a Körte, vagy mi... Ja, megvan: Barack
Ha az USA-ban fekete lesz az elnök, akkor az olyasmi, mintha itt norvég lenne a miniszterelnök?
--Trifo
Most.Hejj, már vár várom, hogy mikor lesz tele valamelyik mod zsákja
Mert hát attól, hogy nincs odaírva, még mind tudjuk, hogy mirõl beszélünk...
--Trifo
baszátok meg
itt mindenkinek nagy kutyája van...
múltkor még a sárkánytól se féltek bazz