Tulajdonképpen konkrétabb legyél, idézz, vagy inkább idézz!Bruce te nagyon szemtelen vagy egy ideje, szerinted is, vagy igen?
Máskülönben aljas rágalom és nem leszek rest kikeresni, hogy milyen paragrafust sértesz!
Tulajdonképpen konkrétabb legyél, idézz, vagy inkább idézz!Bruce te nagyon szemtelen vagy egy ideje, szerinted is, vagy igen?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
...
A fizika, és a valóság soxor távol áll egymástól:)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Aaa.mert én arról beszélek hogy ha ráül a polgár pl egy explosif vázra (deda cromo) aztán egy kula primóra (easton alu) a cro mo magasan komfortosabb lesz, jobban elnyeli az útegyenlõtlenségeket stb mint az alu, ettõl független a hajtáshatékonyságban nem valószinû hogy alatta marad az alunak, bár nyilván sokan azt gondolják hogy akkor hajlik is mint a kolbász, illetve egyéb esetleg téves következtetéseket vonnak le az anyag egyéb tulajdonságaira vonatkozóan is,
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
majd odaadom egy körre....És én akkor még nem is szóltam bele, aki ebbõl az egészbõl nem hisz el semmit.
De ezt mi Bikerrel barátommal már megvitattuk.
mert én arról beszélek hogy ha ráül a polgár pl egy explosif vázra (deda cromo) aztán egy kula primóra (easton alu) a cro mo magasan komfortosabb lesz, jobban elnyeli az útegyenlõtlenségeket stb mint az alu,
mert én arról beszélek hogy ha ráül a polgár pl egy explosif vázra (deda cromo) aztán egy kula primóra (easton alu) a cro mo magasan komfortosabb lesz, jobban elnyeli az útegyenlõtlenségeket stb mint az alu, ettõl független a hajtáshatékonyságban nem valószinû hogy alatta marad az alunak, bár nyilván sokan azt gondolják hogy akkor hajlik is mint a kolbász, illetve egyéb esetleg téves következtetéseket vonnak le az anyag egyéb tulajdonságaira vonatkozóan is, Te pedig amúgy az alapanyagok valós mérhetõ tulajdonságait mondod, amik egyébként nyilván igazak, csak ez 2 dolog amikrül beszélünk,tehát én szigorúan mint bringaváz beszéltem, és nem általánosságban mint alu vagy vas , és ezek szakítóaszilárdsága meg rugalmassága, merevsége etc.ma mar voltam a muhelyben is.
ezt nem volt nehez elolvasni
most rohogok az egyik darabon
560mm-es lemezbol kerik
/560x1038x1465, 3,5 tonna csak ez az egy db/
nemtom miert beszelunk el egymas mellett.
most rohogok az egyik darabon
560mm-es lemezbol kerik
/560x1038x1465, 3,5 tonna csak ez az egy db/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Lor, szerintem kurvára elbeszélünk egymás mellett de mindegy...verhetjuk a faszunkat azzal, hogy nem haszanalunk tisztafemet
de kit erdekel
ha egy atlag acelnak van mondjuk 600MPa-os szakitoszilardsaga
egy atlag alunak meg kb 200MPa-os /ez azert mar annyira nem atlag/
egy komolyabb acel otvozet szakitoszilardsaga meg boven tullepi az 1000MPa-t
egyeb kerdes?
NE ÍGY! NE ÍGY!
"sötét lesz és mondd, hogy hú de sötét (iszod a háziak borát)
hú de sötét (és szívod a maradék spangliát) hú de sötét (a lánynak is kiöntöd a sörét)"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"