ez a két szó egy gondolatmenetben valahogy fura volt..

NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Me' a csajok azt mondják gyerekes vagyok:| végülis igazuk van. de tudok komoly is lenni, pl komoly bringatéma vagy miután valaki felébreszt az alvásbólEz csak nekem üti a fülem?
a mazchoisták is mindig erre hivatkoznak:Da szekálás a szeretet jele.. törödünk veled.
hát ez neked nem jelent semmit?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a szünet,a hétvége,a délután meg tudod a gyerekeké, akkor bringázok:) eddig jó volt hogy péntek este volt a lost mert addigra mindig hazaértem a sörözésbõl, majd megnéztem és húztam aludni. nekem vannak ún. TV-s napjaim, akkor tv-zek csak, ez nem okoz függõséget, hacsak az ember nem az 1241. barátok közt nézi...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ne is mondd.. mióta tanulok ( 2 napja) teljesen kikészültem:)Felsõoktatás alatt már szenvedés az, ami középszintû oktatás alatt könnyedén mehet.
Jogsi meg bármikor letehetõ
nagybátyámnak egy C720-asa van - én vagyok a rendszergazdája:) (igaz a c720 ilyen gps-pda keverék) õ kapott egy kódot és a netrõl le tudod töleni a windows, és mio map frissítését. (így csináltam a gyári windows 5 bõl 6 ost:DMio A701, de ugy néz ki megy vissza garanciálisan, "windóz" van rajta de ennek nem segitett az ujrainditás, meg a memórai törlés.