Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Nem kell neki mondani, 5 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás.

és mennyi lesz:scared: de tényleg nem postot gyûteni jöttem ide (az van a himmelen), csak itt találtam olyan társaságot ahol mindenki kerékfejû...

Természetesen mindegyik építõ jellegû... ;)

az üzenõfal épp azért lett létrehozva hogy a témától független dolgok itt legyenek kitárgyalva. a Pécsi topicba meg már azért nem írok csak akkor ha vészhelyzet van, mert volt akinek néha nem tetszett és túl komolyan lett véve amit írok. így jobbnak láttam hogyha nem írok nehgy valami baj legyen, és kivágjanak innen

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Én innentõl vagyok ®agaros:

Én hamar rájuk kattantam, a "Local Broadcast" megjelenése után/óta.
Érdekes, hogy "visszafelé", tehát rajtuk keresztül ismerkedtem meg Yonderboi zenéjével.
"In idem flumen bis non descendimus"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én innentõl vagyok ®agaros:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
®agar zenékre dolgozni elképesztõen smooth.
Dolgozni is...
"In idem flumen bis non descendimus"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem kell neki mondani, 5 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás.
Természetesen mindegyik építõ jellegû... ;)

Régebben is nagyon "jóban" voltunk, amikor csak a pécsieknél osztotta az észt, mert hogy az égvilágon mindenhez hozzá kellett szólnia. De valahogy "elszokott" onnan. :P

Találtam egy fényképet, amin Dig volt. Mi van vele?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ki a f.sz mondta hogy ezek után kapsz egy falatot is ?

ezt valahogy éreztem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

jó én akkor meghagyom az alját

ki a f.sz mondta hogy ezek után kapsz egy falatot is ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
jó én akkor meghagyom az alját

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nekem nem tünik égettnek.
sõt, kérném ha lehet :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
honan tudod, kóstoltad?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Már csak az a kérdésem -a témához kapcsolódóan-, hogy akkor most hol is van a Gellért-hegy?
A jó válasz megér egy krémest.
:D

Ha a válaszunkat a nap, mint nap használt íróeszköz, - mellyet nevezhetünk cerúzának - felépítésébõl következtetjük, akkor a Gellért-hegy-nek a Gellér-t végén/alján kell lennie.

Soha többet nem iszok úgy, hogy másnap korán dolgozni megyek :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nem akarok nagyképûzni, de saját mûhely+a bringás dolgaimnak egy külön szoba is van a szuterinben:)
a ruhákat én is szétdobálva száírtom:D ha kell kép holnap csinálok
amúgy a linkelt krémesnek égett az alja:|

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
autists: ma este egy ride? akármerre

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

25forintos agyat

??? :D

De szorítunk... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

albérlet?
írnál róla pár sort, hogy milyen áron vannak ott milyen környéken milyen minõségû lakások?

albi, ja. 3an vesszuk ki, 195font hetente plusz szamlak. remelhetoleg 80fontbol kijovok mindennel. 3 szoba van, enyem a kicsi halo, egy srac a baratnojevel lesz a masik, nagyobb haloszobaban, meg van egy nappali, kis tarolo zuggal, oda tervezzuk rakni majd a bringakat. konyha nem nagy de uj, de a nappali egyben ebedlo is, eleg tagas es vilagos, szal jo. most van kifestve a haz, uj szonyeg lesz meg ilyenek.terasz is van hatrafele, a nagy halobol nyilik, es a kertre nez, ami meglepoen jol nez ki.majd kell vennem egy masik szekrenyt, meg a hulladek 25forintos agyat lecserelni valami normalisra.

kedden van dontes hogy megfelelnek-e a referenciak, ergo hogy fizetokepesnek hisznek vagy nem. remelhetoleg igen. azert meg izgulok, mert jo volna nagyon. szoritsatok!

amugy szobat lehet mar olcsobban talalni, de akkoris kifizetsz 70fontot [egyagyasert minimum] es egy igazi magyar tomegszallason fogod talalni magad, 5-6 halo, [10-12lakotars] gyakran egy darab furdovel, amiben benne van a wc. ami persze mindig koszos. meg a konyha is eleg undorito szokik lenni. tudom, mert 2honapig ilyenben voltam en is.

aztan ha megunod, akkor talalsz magad melle 2-3 masik embert, es kivehetsz egy 2-3 szobas lakast, ami ilyen 200-300font per het aron kezdodik. es akkor nincs tomegiszonyod, es rendben tudod tartani, tudsz sporolni a szamlakon, es befersz a konyhaba hetkoznap este is. ilyenben lakok most.

ez mar normalis eletkorulmenynek tekintheto. es meg meg is lehet fizetni.

aztan ha kozelebb akarsz koltozni a kozponthoz, vagy nagyobb, szebb lakast akarsz, akkor ennek tobszoroset fizetheted.

akkor mar inkabb venni kell valami lakast, mert bar azok is barom dragak, de ki lehet szallni beloluk, mert kereslet van, es a hazarak 15eve folyamatosan emelkednek. most uj epitesu lakopark szeru 60-70nm lakasok 130ezer font korul kezdodnek. es ez kint van a halalban docklands es tarsai, szal 15-20percet vonatozol mire eljutsz valami frekventalt metroallomas kozelebe.

jobb fajta lakas olyan kulvarosban mint ahol en lakok vagy ahova majd koltozok kb 250-300ezer font, gazdag kornyeken [kensington & chelsea, Hampstead, stb] 6-700 de boven vannak 5-6 haloszobasok masfel millioert is. es megveszik azokat is.

nagyjabol ennyi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, én a kis lakrész felújításon túl vagyok, de a pincében még ki kéne pakolni az egyik részt és lehetne fasza hely, meg szerelõs rész. De annak nem tudok nekiállni...

Ellenben tekertünk. Nem sokat, de lefelé nagyon gyorsan! ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

téli lustaság....
megvan az mindenhol

lustaság? hol?
ma összegurítottunk 65 km-t.
így megvan az elsõ 300 idén :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
téli lustaság....
megvan az mindenhol

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Pincében az asztal :D .
Már 1 éve halogatom a szoba felújítását, (átrendezés, új szõnyeg, tapéta, bringákat a falra, szerszámos polc stb), de még lusta voltam nekiállni pedig csak 1 hétvége lenne.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nekem a pincébe az asztalom hogy néz ki... Juj :D
De ha készlesz.. Hmmm :)
Megyek ma is tekerni ha mindenigaz.
Eladtam a kis Csepel BMX-et. Jejeje :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960