Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
cj vazz

kérdeztem, hogy miért adod el a biciklid. erre egy rövid, egysoros választ vártam ,és mivel bringás téma, ezért megférne a fórumon. és lehet, hogy mást is érdekelne, hogy miért adod el, és mi lesz helyette...

de legközelebb majd én sem fogok neked válaszolni, amikor megkérdezed, hogy mitcsinálj akor, amikor hajnali 1kor sürgõsen rötyire kell menned, de közben ott beszélgetsz egy általad tökjónak tartott csajjal, és már egész jól haladtok. ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Azért sztem a gyanúsan polinéz hangzású modellnevek (melyek általában a Hawaii térképeken megtalálhatók) meg a régi logo (vadul burjánzó növényzet) elég egyértelmûvé teszik a márka eredetét. :D

ugyan.
ez egyértelmûvé teszi az afrikai eredetet, csak eddig titkolták :P
http://konaworld.com...fricabike_w.htm

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Ahoz a Fûrész 2 -hez kell látni az egyet?

áhh.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szerintem nem kell az 1 hozza

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

meg az afrikai Mali államban egy város :)
link

Azért sztem a gyanúsan polinéz hangzású modellnevek (melyek általában a Hawaii térképeken megtalálhatók) meg a régi logo (vadul burjánzó növényzet) elég egyértelmûvé teszik a márka eredetét. :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hallgassátok eztet:

Istenijó... :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ahoz a Fûrész 2 -hez kell látni az egyet?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na vegre megjott az eszed
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
CJ itthagyja a fórumot? :D

/ CJ! Nem gondoltam komolyan!/

De.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Cigit, piát drogot. :P

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kona pedig egy kikötõ (szintén Hawaiii) sztem a világ legjobb kávéját termesztik és kínálják ott.

meg az afrikai Mali államban egy város :)
link

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Úgy néz ki, hogy az outi elmegy a jövõ héten. Maggi még bizonytalan, írt egy srác.
Mongoose-t még nem tudom. Azon van a Kontinentális Sebességkirály, úgyhogy meggondolandó.. :D

és mit veszel helyette?
gyerekek, asszem holnapra nemtanulok:)
nem reklám: ma 8-tól tv2 idõjós,majd fûrész2

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Akkor meg ne kérdezgess :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
CJ,

én vagyok msnen. az más kérdés, hogy le vagy tiltva, mert nincs kedvem most beszélgetni veled. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Kula? A Hawaii-szigetek Maui nevû tagjának keleti része. Egészen a Haleakala vulkánig terjed. Amúgy egyszer lebicajoztam a tetejérõl egy szervezett túra keretében. 60km DH! Beszarás, azt mondhatom! Kona pedig egy kikötõ (szintén Hawaiii) sztem a világ legjobb kávéját termesztik és kínálják ott.

Amúgy kb. egy éve van Kulám, és nem igazolja a magyar szleng jelentését;). Szal nem szar!!!:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Úgy néz ki, hogy az outi elmegy a jövõ héten. Maggi még bizonytalan, írt egy srác.
Mongoose-t még nem tudom. Azon van a Kontinentális Sebességkirály, úgyhogy meggondolandó.. :D
Dave, meg ha feltolnád a fejed arra az MSN nevû dologra, talán el is mondanám a többit. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
leegett a camden lock. meg a hawley arms is.

ezek a bolttol ahol dolgozok kb egy saroknyira vannak. a hawleyban mar talan voltam reszeg is :) tobbszor is :)

http://news.bbc.co.u...and/7237455.stm
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha kicsit romantikus vígjáték kell, akkor szvsz Terminál. ha kicsit drámaibb, akkor meg Az utolsó szamuráj. ha kicsit akciódúsabb, akkor Mr. & Mrs. Smith. mindhárom jó angolul is, sõt, a Terminál angolul szvsz jobb...feliratot meg böngészel hozzá - illetve fordítva, elõbb megnézed, hogy a feliratok.hu-n melyik releasehez van felirat, aztán azt töltöd le. :)

persze nemtudom milyen a csaj, mit szeret.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Jankó
:D

thez
már megint mi a baj?
szerintem ez egy normális kérdés volt. úgy éreztem, hogy elég nagy közösség van itt ahhoz, hogy tudjon ajánlani valamit, de akkor legközelebb átcsöngetek a szomszéd nénikhez...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és a kulát hogy magyarázzátok? :)