Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nekem sincs nõ, nem azért mondtam ;) És sztem egyhamar nem is lesz ekkora szabadidõ mellett ami nekem van/lesz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
van néhány "szingli/feminista" oszt.társam,akik ezt kb. úgy értelmezik, hogy szabadon berúghatnak, majd mehetnek le kutyába.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Höri: nem ezt mondtam. én is boldogabb lennék, ha lenne most bnõm...de hát most ez van, ezt kell élvezni. megszívtam már egy párszor, ugyanolyan mind...lehet, hogy késõbb majd rájövök, hogy ez a világ rendje, de most ez van. és jó így, nincsenek kötöttségek, nincs, aki diktáljon..."aztcsinálokamiténakarok"

késõbb persze más lesz, most ez van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

hamvai
gyaaa-e meg egy akkora tulkot.
mit kedveltek benne?

mondtam egy szóval is , hogy kedvelem..;) "én ilyenekkel nem kínzom magam."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hamvai
gyaaa-e meg egy akkora tulkot.
mit kedveltek benne?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
na ez megint egy érdekes kérdés..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
húú bakker Dr House van ma....

jóéjt Fórum

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ezaz Dév, mindenki legyen szingli mer' az olyan menõ. A nõ meg mindig visz mindent, majd Te is megtudod ha akkora leszel.

Disco meg csak akor jó ha nagyon be van rugva az ember :D Legjobb akkor is a szalonnasütés a szabadban legalább 10 km-re minden lakott dologtól. Csak füstszagú lesz az ember :)

Ja és vszinûleg megyünk dolomitokba Via-ferrata-zni majd ha nem kell majd edzenem /azaz szeptember/ De akkor az mekkora lesz huhhúú
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem megy rá :) semmit nem fogad el....ha õ nem lenne akkor sem lenne pénzem :(

õ olyan lány hogy nem ilyenre utazik hálisten....pl mondtam neki hogy nem nagyon van keret nagy bulikra, azt mondta fizeti csak menjek, de olyat meg nem játszok meg, kérek anyutól :)

márciusban kezdem majd a bicajt kipofozni

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vazz maggi...bringázni nem tudsz miatta (is..), a pénzed rámegy, és még el is hagyod magad rángatni olyan helyre, amihez nem sok kedved van...

holnap valentinnap. páran kitaláltuk (lányok+fiúk vegyesen), hogy igazából az egész egy átverés - ugye mindig van egy csomó alsóbbéves csaj, aki gyöyörûszép rózsával meg virágcsokorral mászkál a suliban, meg órán ott van elõtte, hogy megmutassa, hogy õ bizony kapott virágot...(ez szerintünk gáz, mert kb a felét sose láttuk még fiú közelében) és hogy egy csomóan vesznek maguknak virágot, hogy nekik is legyen...és egyik csaj németen közölte, hogy õ még soha nem kapott senkitõl semmit (pedig jópárp asija volt már). erre mi így nevetve modntuk, hogy majd kapsz tõlünk egy egész rózsabokrot...nem vette komolyan, kíváncsiak vagyunk, mennyire lepõdik meg, ha kap tõlünk ha nem is egy bokornyi, de egy szál virágot. :D

szóval ma elmentünk a srácokkal, vettünk egy 20-25 szál szép virágot (nem rózsa, az túl konkrét és egyértelmû), beraktuk egy váza vízbe, azt a szekrényünkbe, aztán holnap elsõ szünetig aki nem kapott virágot, és oszt.társ vagy szimpatikus nekünk, annak adunk eg szálat, ne érezze már magát rosszul. :D

amúgymeg utálom a valentinnapot, de ez most mókásnak ígérkezik. :)

disco: egyszer voltam, szülinapi bulin - ültünk haverokkal egy boxban, kártyáztunk meg koktéloztunk..egyikünk sem ilyen ugribugri fajta. aztán ennyi, amúgy kártya, csocsó, biliárd, mozi, sörZ haverokkal...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
Disco:| kb 3 éve voltam utoljára
maggi ha így haladsz emo-s leszel, és akkor sírhatsz a sötétben

Hamvai most az inkóba is lesz szexárdon
a zenéje egész jó, csak mindig beledumál:s

"busz és nõ után futni nem szabad, mindig jön másik"

Off: az új bébi gabis play nagyon zsír lett:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem szenvedek, szeretem...csak lusta vagyok :) inkább aludnék :D

elmegyek sztem, iszok 1-2 sört, és ha nem tetszik akkor dobbantok

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

oly hosszúra nyúlnak a napok manapság....holnap menni kéne barátnõvel is diszkózni, de nem sok a kedv...pedig Hamvai lesz az meg nem rossz

ahhj anyától lejmolni kell rá pízt

állítólag Gyõrben jó volt, én ilyenekkel nem kínzom magam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mi lenne ha dobnád, ha folyamatosan szenvedsz miatta?

Ezt az egészet komolyan gondolod? Hihetetlen vagy.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
oly hosszúra nyúlnak a napok manapság....holnap menni kéne barátnõvel is diszkózni, de nem sok a kedv...pedig Hamvai lesz az meg nem rossz

ahhj anyától lejmolni kell rá pízt

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hát, elsõ éves gyártóként nem hiszem hogy elsõre dobálni fogják a karton bringákat :) Viszont ha valakit fognak támogatni, akkor minket, eléggé ismerjük az új márka "teremtõjét". Most nem jut eszembe amugy a neve a márkának... olyan furi azt tudom :D

helyes :)
carbon nem kéne, valami könnyû aluváz jól jönne féláron :)

trifo
hegeszteni én is meg szeretnék tanulni.

CJ
tanulj meg helyesen írni, kérlek!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Matyi nem mondtat egyenlõre többet... .(
Trifo, még ha azt kéne... Örömmel. De ezek a különféle testek a három képsíkos rendszerben...
Bocsi ez itt off...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mi ez az új márka?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
CJ: Tanulj. Nekem is tanulni kellene: régóta szeretnék alapszinten megtanulni hegeszteni.

--Trifo

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Új 105 meg SLX nyamm, LX fhuj... :S

Tanulni kéne megen'...

http://piacter.bikem...t=116972&cat=72
Nyáron bele kellene fogni egy ilyennek az összegányolásába. Érde cash lenne. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960