itx: pont ezt akartam írni, hogy minden kényes témáját itt kérdezi meg CJ.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ezen a héten azt figyeltem meg, hogy ilyenkor a szingli csajok szívesen lennének kapcsolatban, legalább 2szer annyi csaj mosolyog rám, mint egy átlag napon.
basszus arra ki vannak pusztulva a kanok ? elképesztõen ki lehetnek azok a csajok éhezve ha már rátok is mosolyagnak....
detto:)Ezen a héten azt figyeltem meg, hogy ilyenkor a szingli csajok szívesen lennének kapcsolatban, legalább 2szer annyi csaj mosolyog rám, mint egy átlag napon.
A sebesség mindent megold.
Hát azt megnézem hogy futna mellettem 130 km-en 32-es átlagot :lol1: Lehet megsajnálnám a vége felényáron ahol dolgoztam rám volt állva egy focista csaj, õ egyszer azt mondta hogy futna mellettem amíg én bringázok:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nekem sincs nõ, nem azért mondtam
És sztem egyhamar nem is lesz ekkora szabadidõ mellett ami nekem van/lesz.