majd kinövi...vagy nemDelma, igazán nem akarlak elkeseríteni, de nem a bringától leszel pro. Utalhatnék arra, amikor a 90es években az ukrán országúti versenyzõk sputnikkal és strandpapuccsal szénnéalázták a magyar mezõnyt.
Pro a hozzáállástól leszel. Nem attól, hogy megdobnak egy valag pénzzel. Sõt, így még csak nem is lenne a szemedben értéke a támogatásnak.
Igazából nem is igazán értelek...
X.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. February 24. - 22:04

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 24. - 22:04

sokan nem értenek (nem csak bringás téren) nem vagyok egyszerû eset...
thez: ha hasonló idiótákkal tekerhetsz mint saját magad (nem Te) akkor az sokkal motiváltabbá teszi az embert...
nem versenyzésre gondoltam, csak közös edzésekre. sajnos a környéken szinte csak én bringázok komolyabban, még talán Gorgoékkal tudnék menni, de hogy találkozzunk 30 km-tert kellene menni (oda vissza 60)
Posted 2008. February 24. - 21:59

Pro a hozzáállástól leszel. Nem attól, hogy megdobnak egy valag pénzzel. Sõt, így még csak nem is lenne a szemedben értéke a támogatásnak.
Igazából nem is igazán értelek...
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2008. February 24. - 21:50

edzõ

ill: hirdetés.
De amúgy, mi ez a csapat függõség? Nem a csapatban bringázástól leszel pro

Posted 2008. February 24. - 21:40

igen, mert outit szerettem volna venni. (outis topicban volt róla szó)Egyet nem értek.
Múlt héten még el akartad adni a bringádat.
de sajnos nem találtam olyat ami méretben is,árban is megfelelne:(
ha viszont lenne outim a csapatban eddzés megoldható lenne (SZSZKE)
kb 2 éve beszéltem az edzõvel, mentünk is egy karincát de 90 km után kidõltem (akkor még a polarisos korszak volt) most ha hirtelen elvinnék a demát (habár hirdetve nincs) csak akkor tudnék outira váltani. amikor "nagy" leszek biztos lesz mind2 bringatípus
Posted 2008. February 24. - 21:29

Múlt héten még el akartad adni a bringádat.
Mondjuk mindenki szponzorált akar lenni

Posted 2008. February 24. - 21:25

Jobban mész mint Õ?
![]()
kérlek ne hasonlíts egy lányhoz;)
ha meglennének a minimális anyagi feltételek ahhoz hogy egyszer versenyezhessek, akkor utánna biztos jobban tolnám neki és keményebben eddzenék.
most úgy elevickélek a demával, terepen 15-17, országúton 27-34 es átlagot megyek távtól függetlenül. jobban már csak új cuccokkal, (pl spd rendszer) menne, de nyárra az is meglesz. de nagy akadály marad a versenyre való kiutazás, a szüleim e téren is szrnak a fejemre. minden bizonnyal én is fogok majd versenyezni ha lesz munkám (és persze jogsim) de szponzorált versenyzõ nem lehetek...de bizakodó vagyok, majd lesz valahogy ez a bringás téma:)
Posted 2008. February 24. - 21:18

rendbe van a hercegnõ
az új sid-et tuti megkapja (most a régivel nyomul), meg a beígért x.0 váltást is. úgy nézem grammos a csaj, akkor kap hozzá sd ultimate szettet, tán még stylo team karbont is. de engem is megkaphatna és még szerzõdést se kellene aláírni hozzá:cheers:
engem is támogathatnának:| még az is elég lenne ha csak külsõket kapnék
támogassák is! Nagyon ügyes!
Örülök, hogy Neki legalább adnak ezt-azt.
Téged pedig nem fognak támogatni -ugyanúgy ahogy engem sem- amíg nem villantasz országos szinten...
és egy maraton nyerése ahhoz édeskevés. a bajnokságon ha dobogón végzel, akkor már talán...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. February 24. - 21:14

Posted 2008. February 24. - 21:11

az új sid-et tuti megkapja (most a régivel nyomul), meg a beígért x.0 váltást is. úgy nézem grammos a csaj, akkor kap hozzá sd ultimate szettet, tán még stylo team karbont is. de engem is megkaphatna és még szerzõdést se kellene aláírni hozzá

engem is támogathatnának:| még az is elég lenne ha csak külsõket kapnék
Posted 2008. February 24. - 20:45

Posted 2008. February 24. - 20:28

Kiváncsi vagyok meddig lesz a kerójában

Posted 2008. February 24. - 20:10

kapásból 3-4 hibát láttam én is abban a 8 soros írásban. igazán adhatnának ilyenekre. enyhén szólva gáz.de most így utólag visszanézve a biker oldalt...hááá még engem is leköröztek:)
meg azt írja, hogy "... az American Classic alig 1kg sújt meghaladó ..." . Nézegettem a kínálatot, a legkönyebb montis kerekük 1355 gramm. nekem a fenti úgy értõdik, mintha csak pár 10 grammal lépné át a bûvös egy kilót a kerék tömege...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. February 24. - 19:25

hoppá, ezt hirtelen hammer-nek olvastam:DDelma,aztán a helyesírási hbát észrevetted-e az oldalon ?
Monsterhamster,akkor boldog névnapot
Elõször nem néztem a hibákat, inkább az iwiw-es keresésre koncentráltam. (Meltsnek kisbetûvel van írva a neve wiwen)
http://iwiw.hu/pages...?userID=8674322
de most így utólag visszanézve a biker oldalt...hááá még engem is leköröztek:)
bolg on:
érdekes a szép idõ ellenére, egy komolyabb bringással nem találkoztam 30 km-es körzetben, csak pár 10-12 éves kisfiú "kocabringáskodott" a mekényesi elágnál.
egy s max-os raceface nõ majnem kilapított, ezúton is boldog karácsonyt kívánok neki. összességében 53-at mentem 27-es átlaggal. kezdek ismét formába jönni, ha így tolom akkor jövõ péntekig meglesz a kétezredik a demába szeptember óta, és a nyolcszázdik idén
2 napja ég a nádas a szomszéd faluba vezetõ út mellett, és épp az imént hallottam meg láttam is hogy végre kihívták a tõzoltókat...
még egy meló amit nem csinálnék szivesen
ja és töltöm az lfs-t
Posted 2008. February 24. - 19:00

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. February 24. - 18:40

az is szép név.Szerintem ma szökõnap van, nem Mátyás.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 24. - 18:35

Posted 2008. February 24. - 18:11

haverom szokta mondani h ha bemutkazik h
"-hello matyi vagyok, de nem ez ám az igazi nevem:
- miért mi az?
-mátyás "

Posted 2008. February 24. - 17:59

Monsterhamster,akkor boldog névnapot

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. February 24. - 17:27