Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Szerintem nem azzal van baja, hogy ennyit, hanem hogy ennyi hülyeséget.
Ja, és aztmondtad, akkor jobban mennél. Mondd, miért szponzorálná (rajtad kívül) bárki azt, hogy egy maratonon 48. helyett 45. legyél?
X.

miért lenne már hülyeség? úgy hiszem hogy normális dolgokról, normális érvekkel beszélgetünk. ennyi erõvel minden más témát lehülyézhetnénk ami nem magunkkal kapcsolatos.
a szponzorációs dolgot meg már megbeszéltük elég jól. olvass vissza

kokk: neked mind a 7000 hozzászólásod értelmes volt?
a végén tényleg az lesz hogy szarok a világra, mert van 1-2 bunkó akik miatt nem írhat az ember olyat ami kicsit is személyes. figyelj ha nem érdekel akkor nem kell ezt olvasni.
nézdd meg tiggert: megvan a véleménye rólam, de mégsem olt le hogy hülye vagyok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem érted miért?! Ez az alapvetõ probléma...

Szoktál visszaolvasni? Vagy végiggondolni, hogy azt a sok hülyeséget, amit leírtál, azt miért írtad le?!

Szélmalomharc lenne elmagyarázni, úgyhogy bele sem kezdek... ;)

Edit: kapóra jön Xabi. Bár õt személyesen nem ismerem, de 2005 óta nem írt 700-szor. És tény, hogy nem a mennyíséggel van baj, de a mondanivalód (már ha ezt annak lehet nevezni) erõsen közel van a nullához. Ezt illettem "unatkozás" jelzõvel.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

pont te kérdezed meg már vagy harmadszorra hogy miért írok ennyit. nemértem miért...

Szerintem nem azzal van baja, hogy ennyit, hanem hogy ennyi hülyeséget.

Ja, és aztmondtad, akkor jobban mennél. Mondd, miért szponzorálná (rajtad kívül) bárki azt, hogy egy maratonon 48. helyett 45. legyél?

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Nekem meg hogy kéne neki 2 új gumi, és a leányzó.

azér gumi nélkül jobb.....de ha már, 2 elég lesz ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Én ismét megkockáztatom, hogy nagyon unatkozhatsz Delma, ha ennyi idõd van ennyi hülyeséget összehordani. :D Vagy egyszerûen csak poszt-fosol...

nézném azt a filmet a tv2-n, de most itt rólam van szó, és holnap csak fél 4 kor kerülök géphez. gondolj bele, hogyha ilyen vagyok mit tenne velem a holnapi felfokozott idegállapot és kíváncsiság?

pont te kérdezed meg már vagy harmadszorra hogy miért írok ennyit. nemértem miért...

konás: én is így vagyok vele és tök jó:)
Thez:amit én mondok azt én mondam a legnagyobb átgondolással, és felvállalom

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szórakozni meg már kb 1 éve nem járok (csak a jelesebb alkalmakkor) zsebpénzt pedig csak arra kapok, amire a napi teendõim során szükség van (pl ruhák). így bringára, felszerelésre csak akkor van pénz ha az egész nyaram átdolgozom. ha nem így tennék még itt sem tartanék.

2 évig gyûjtögettem a telómra meg a vázamra.
most örülök neki :)
amiért megdolgozol, sokkal jobban fogod értékelni, mint amit odavágtak hozzád.
jogsival így vagyok - kaptam. mellé csináltam két tanfolyamot -100 ezer pénz- amiért megdolgoztam a nyáron és nagyon jó érzés, hogy -számomra- jó helyre ment a pénz, amiért naphosszat güriztem.

Delma: ugye tudod hogy Õk is olvassák a fórumot? (nem egy versenyzõ)
Vicces utána hallani a visszajelzéseket ilyenekrõl, és minden másról

Igen?
akkor, akkor csak annyit akarok mondani, hogy: HAJRÁ BARBI!!! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ezt én sem így olvastam. Azt írta, hogy jobban, könnyebben menne neki nem?

Nekem meg hogy kéne neki 2 új gumi, és a leányzó.

Delma: ugye tudod hogy Õk is olvassák a fórumot? (nem egy versenyzõ)

Vicces utána hallani a visszajelzéseket ilyenekrõl, és minden másról :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
"most úgy elevickélek a demával, terepen 15-17, országúton 27-34 es átlagot megyek távtól függetlenül. jobban már csak új cuccokkal,"

pl..

amúgy sok módosítás rulez;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én ismét megkockáztatom, hogy nagyon unatkozhatsz Delma, ha ennyi idõd van ennyi hülyeséget összehordani. :D Vagy egyszerûen csak poszt-fosol...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

olvasd vissza a hsz.edidet.. elégé az jött le, hogyha jobb bicód lenne tönkrevernél mindenkit..

Ezt én sem így olvastam. Azt írta, hogy jobban, könnyebben menne neki nem?

Xabi: ha meg már benne vagy az elsõ 20-ban, akkor meg már azért nem az a szûk keresztmetszet. Most lehet jönni azzal, hogy Hermida egy tacskóval is tönkreverné az egész magyar mezõnyt.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Hülyeség. Ha nem vagy versenyeken benne az elsõ 30 (20?)ban, akkor nem a bringád a szûk keresztmetszet.

X.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

olvasd vissza a hsz.edidet.. elégé az jött le, hogyha jobb bicód lenne tönkrevernél mindenkit..

jobban már csak új cuccokkal, (pl spd rendszer) menne, de nyárra az is meglesz.

*jobban rövidebben, vagy ugyan ez könnyebben
Xabi (fentebb): nem voltam még versenyen, így nemtudom hogy ott mit teljesítenék, mihez kellene viszonyítani. tudom hogy sokkal keményebb mint a sima tekerés, de majd kiderül hogy mennyire

cj::D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Drusza, számomra ez a társalgás egyáltalán nem gerjeszt semmiféle humort.
de azért röhögj, mert röhögni jó

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Xabi, errõl a ruszki-ukrán dolgokról sokat hallottam az öregektõl.
Hogy ilyen szarokkal, meg amolyan vackokkal mindenkit a földbe tiportak, meg stb.
Élvezetes az ilyeneket néha hallgatni. :)

Másik beszédtéma: egyik osztálytársam egy ultrafos Altrix össztelós valamivel maratonozott kb 3 évet, és nemrég vett egy Kona Cinder Cone-t. Ugyanúgy nyomja. Csak legfeljebb jobb érzés tölti el, hogy milyen kerója van.

tiszában

Te is? Én is! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Xabi_persze hogy dolgoztam, ahogy olvashattad, a bringás dolgokra nálam a pénzt nem a legyek hordják össze.
Thez: tudom, és tisz(t)ában vagyok vele hogy elöbb kellett volna elkezdeni komolyabban, dehát 15 éves koromig szrtam az egész sport témára

szórakozni meg már kb 1 éve nem járok (csak a jelesebb alkalmakkor) zsebpénzt pedig csak arra kapok, amire a napi teendõim során szükség van (pl ruhák). így bringára, felszerelésre csak akkor van pénz ha az egész nyaram átdolgozom. ha nem így tennék még itt sem tartanék.

Drusza, számomra ez a társalgás egyáltalán nem gerjeszt semmiféle humort.
de azért röhögj, mert röhögni jó

na megyek lelövöm magam

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Irigyellek hogy ilyen kitartó vagy:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én már rájöttem, hogy tökmindegy mennyit költök a bringázásra, akkor sem megy. :D Szóval nem a pénza lényeg.

Ma aztán rendesen kicsináltam magam. 144 km lett a tekerés vége. (térképen nem tûnt ennyinek) Ebbõl kb 100 erdei ösvényen. Ragadt, mint a disznó, máshol meg csúszott és nyakig sáros voltam. Nem vittem másik ruhát, így a tekerés végén alsógatyában vezettem haza. Most lett kitisztítva a kárpit. Keresztezõdésekben néztek rendesen. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
LOL vannak még fura dolgok..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Delma, az életben semmit nem kapsz "hozomra".
Elõbb tegyél le valamit az asztalra, aztán majd jönnek a szponzorok is.
Ha dolgoztál is valaha életedben, tudhatnád, hogy a fizetség akkor jár, ha megdolgoztál érte. Nem elõtte.

Biker: értem én, de addig szétkoptatja a hülyeségjelzõmet. ;) :D

X.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Igazából nem is igazán értelek...

X.

Valahogy úgy... Csak mert gyors vagy, még nem feltétlenül leszel az a személy, aki tudja képviselni az adott márkát.
Nem arról szól, hogy jól mész, ezért kapsz gumit, meg pénzt.
Ez nem need for speed :)
Képviselned kell az adott márkát.
El kell tudnod adni magad.

És egyántalán el kéne tudni dönteni, hogy milyen sportágat választanál... Illetve - lehet furán fogsz nézni, de picit öreg is vagy már elkezdeni.
Tekerni meg a mai napig rengetegen tekernek, akár 90 km-t is;)

Tudni kell mit akarsz, az apróságkat abból az összegbõl ki tudod fizetni, amit elszórakozol x idõ alatt.
Csak le kell tudni mondani jópár dologról.