Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Rövidgatyás idõ van vagy a flashdance-like hosszúszárúban nyomassak még bicajozni?
"In idem flumen bis non descendimus"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
BBB. Országútit próbáltál már? Azon sokkal ritkábban fordulnak elõ ilyen panaszok. Lehet, hogy neked is kényelmesebb lenne.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Rémhöri,mihelyt megnyerem a lottóötöst máris szponzorállak.Ezt veheted készpénznek :)

Nekem meg van egy egész elfogadható biciklim,de mit érek vele....?Szombaton mentem 20 km-ert és azóta kenegetem a térdem mert iszonyatosan fáj

Maggi, még sok boldog borzdéjt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Maggi!

Rózsaszín biciklit!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ehhez a témához inkább nem fûzök semmit. Meg lehet nézni az eredményeket, meg hogy ennek ellenére kik szponzorálnak. Gyakorlatilag 1 cég, a TEVA Rt.

köcce

Ha nem nyertem volna meg a bikmakk pályázatot, nem tudnék mivel versenyezni. Hip--hop hurrá
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Boldog Születésnapot Maggi! Sok bringázást és berugást! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek maggi fiu

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maggi, 2 reg-ed van!?
Boldog születésnapot! Öregszel :) .

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kölyök8, rakd a tiltó listádra és nem"kell" olvasnod...

A sebesség mindent megold.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
lol.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

persze hogy bírja.....ha a geót nem vágja haza (nem fogja) nem lesz azzal semmi gond

Köszönöm. Egyenlõre maradok 80nál, de már úgyis el kellene vinnem a villát valami mesterhez (Sala? :D), és ha már úgyis szétkapják, akkor mehetne 100 mm-n is a pilot sl.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás
ez meg itt volt nálunk

nem is tudtam hogy Budapesti lakos vagyok..("Budapest külterületén")

http://index.hu/poli...arhirek/343813/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hazaértem. jó volt. meleg volt, a pályák délutánra rendesen kiolvadtak, és tapadtak, de nagyon. mosómedvésen lebarnultam. kipróbáltam a bladet meg a bigfootot, sikerült jópár hatalmasat esnem (megjegyzendõ: blade és bigfoot-kötést mindig ellenõrizni, hogy nem lehet-e mééég 1el szorosabbra állítani - laza, de jónak tûnõ kötéssel ugrálgatni nem egészséges.) ma az összes feketepályán lejöttem nagyonrövid-lendülettel, hiba nélkül. és most megyek aludni. és tudom, hogy ez senkit nem érdekel. :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nooo, összesen tojnak annyit! Ma reggel én is frissen összeszedett tojást ettem. :)
Majd a nyár lesz a durva, akkor reggelente lesz ennyi tojás, csak a tojónak való állománynál.
Az itáliaiaknak meg be nem áll a tojójuk, már naponta mindegyik tojik egyszer, pedig még egy évesek sincsenek! Ez a teljesítmény! :)

Megyek aludni, holnap tûzoltóságot megyünk látogatni. További szép estét!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Pár héten belül összepakolom az új gépem. Eddigi számvetés: egy új nyeregcsõ, egy fogaskoszorú+lánc tuti kell, a többit még meglátom.

:offtopic:

Találós kérdés: hátul 75mm rugóúthoz 80 mm elõre, vagy elbírja a 100at is? (jó jó, tudom, nem tech topik, de ha már itt vagyok :D)

persze hogy bírja.....ha a geót nem vágja haza (nem fogja) nem lesz azzal semmi gond
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Pár héten belül összepakolom az új gépem. Eddigi számvetés: egy új nyeregcsõ, egy fogaskoszorú+lánc tuti kell, a többit még meglátom.

:offtopic:

Találós kérdés: hátul 75mm rugóúthoz 80 mm elõre, vagy elbírja a 100at is? (jó jó, tudom, nem tech topik, de ha már itt vagyok :D)

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor már egy csirke kitermeli a reggelimet. :D

Utolsó: nyílván nem volt mind a 7000 értelmes, de nem is pár hónap alatt akartam összegyûjteni. És sosem mondtam, hogy hülye vagy, csak hogy nagy hülyeségeket írkálsz... Néha morfondírozz el a dolgokon, mielõtt megosztod a nagyvilággal. Szerintem.
Na abbahagytam. Csinálsz/írsz amit akarsz. Bár ha így folytatod, sokáig úgysem bírom majd... :afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Az utolsó 2 oldal jobb, mint a bash! :)
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szentisten mik vannak...
Ha már módosítás: szerintem az elkövetkezõ héten nem fogok túl sokat költeni kajára, ugyanis már nem sok hiányzik az új váltókhoz. De ha meglesz akkor juuujj, és tudom, hogy azért sokat güriztem, és az tutira az enyém.
Nem mondom, hozzámvágnák nem örülnék neki, de azért ez másabb érzés.

És inkább ne keressük a csomót a kákán, hanem örüljünk, hogy tavaszodik, lehet menni tekerni, és már a csirkék napotba nyolc tojást tojnak! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
BSZJB! :D Mondom, hogy szélmalomharc...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D