Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kb nekem is annyi.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Értem, kösz. Látom te sem a város Velencei-hegység felöli oldalán laksz.

20-25 perc a város vége tábláig eljutnom... (Visszafelé persze gurul, úgyhogy jóval kevesebb.)
"In idem flumen bis non descendimus"

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
Maggginak BUÉK !

:impra:

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Értem, kösz. Látom te sem a város Velencei-hegység felöli oldalán laksz.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Kereken 5 perce - a gépem nonstop megy és ha a feleségem felcsatlakozik úgy látsz, mintha online lennék.
Módosítanom kellett sajnos egy halaszthatatlan dolog miatt, így csak egy ~35 km körüli karika lett.

A Velencei-hegység szinte száraz, egy-két tócsa van de simán kikerülhetõ vagy átvágható. Sáros részek is csak mutatóba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Zorg, már haza is értél?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Delma, jól megmondta neked itt a nép a frankót :) Amúgy az a 800km jövõ hétre komoly? Csak mert ma reggel néztem a számlálót, és addigra nekem csak a melóba járásból meglesz ennyi. Persze abban nincs hegy, meg semmi...

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

"Térdcsomagolóm" külön nincs, no és "nyári gyerek vagyok" - marad a vékony cicanaci, SubZero nélkül.

Viszlát fórum, helló Velencei-hegység! ;)

Majd számolj be róla légyszi, hogy mennyi sár volt.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

laptopokra mennyi garit szoktak adni? -albacomp konkrétan-
tél elején múlt egy éves, s most úgy sejtük, hogy hardware hibája van -már korábban is volt, csak haver most világított rá, hogy az hardware hiba, én a software-ben kerestem a gebaszt.
szóval, érdemes próbálkozni a vásárlás helyén vagy vigyem egy normális boltba?

amúgy az a baja, hogy randomszerûen néha lefagy. ha mondjuk szól a zene, közben msn és bejön egy skype-os vagy valamilyen más hívás, akkor 2-3 percen belül vége.
de ha sokáig megy, akkor is lefagy egy idõ után. változó. van, hogy napi 4-5x, de lehet, hogy kibírja több napig is...

A családba vettünk egy albát kb.1éve a MM ban ott 2 évet adtak,de a papirokban le van irva biztos.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
laptopokra mennyi garit szoktak adni? -albacomp konkrétan-
tél elején múlt egy éves, s most úgy sejtük, hogy hardware hibája van -már korábban is volt, csak haver most világított rá, hogy az hardware hiba, én a software-ben kerestem a gebaszt.
szóval, érdemes próbálkozni a vásárlás helyén vagy vigyem egy normális boltba?

amúgy az a baja, hogy randomszerûen néha lefagy. ha mondjuk szól a zene, közben msn és bejön egy skype-os vagy valamilyen más hívás, akkor 2-3 percen belül vége.
de ha sokáig megy, akkor is lefagy egy idõ után. változó. van, hogy napi 4-5x, de lehet, hogy kibírja több napig is...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
zOrg utolsó posztját láthatjátok.
Elmegy biciklizni, és nem talál vissza. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Egyszerûbb lenne, ha megmutatnám. Köbö olyan prímán tájékozódom, hogy szüleim kisfalujában (egyben szülõfalum) is csak a Fõ utcát és az õ utcájukat ismerem névrõl.
Soha nem térkép alapján mozgok, inkább csak jellemzõ tereptárgyakat jegyzek meg.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tig,én féltem más életét ;) az enyém sokat nem ér,de nem akarok másnak rosszat,inkább télen "téligumizok"
Nálunk reggel deres volt a fû :)

zOrg,jó tekerést! :) Ha voltál Debrecenben akkor hoztál onnan vmi filmet is,igaz?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Zorg, egy ilyen Velencei hg. túrát küldhetnél priviben. Arra mindig csak virsligumizni jártam és az erdei ösvényeket is jó lenne megismerni. Köszi. ;) :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Más.Téli gumit le merjem cserélni szerintetek?

Ez jó kérdés, márciusnál elõbb még soha nem vettem le, ellenben a hétvégi Szfvár-Debrecen-Szfvár úton a 10-14 fokban már nagyon bizonytalan érzés volt még szerényebben küldve is. Magam részérõl hétvégén asszem cserélek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Van az is :) Egy merida fitnessz,ugyanez a helyzet..... folyton fáznak is a térdeim,még a lakásban is.Jobban pörgetek ,nem erõbõl megyek még,lehet többet kéne elõtte bemelegíteni.Vmi nagyobb kivizsgálás kellene lehet.

zOrg,én hosszúban mentem,jó nagy szél volt(még reggel is -2 volt nálunk) de háromnegyedes(flashdance-like :D) jó lehet most már

szerintem akár...mondtam én hogy kár volt téli gumit vennem..

ja meg küld már el a címed megint mert a múltkor kinyomtattam, de elhánytam vhová...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

elég jó idõ van, de én hosszúban megyek, azért fent a hegyen eleve hidegebb van, 50-nel lefelé meg azért jobbsn érezni a mentszelet...de persze szubjektív, ki mennyire fázós

"Térdcsomagolóm" külön nincs, no és "nyári gyerek vagyok" - marad a vékony cicanaci, SubZero nélkül.

Viszlát fórum, helló Velencei-hegység! ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

BBB. Országútit próbáltál már? Azon sokkal ritkábban fordulnak elõ ilyen panaszok. Lehet, hogy neked is kényelmesebb lenne.

Van az is :) Egy merida fitnessz,ugyanez a helyzet..... folyton fáznak is a térdeim,még a lakásban is.Jobban pörgetek ,nem erõbõl megyek még,lehet többet kéne elõtte bemelegíteni.Vmi nagyobb kivizsgálás kellene lehet.

zOrg,én hosszúban mentem,jó nagy szél volt(még reggel is -2 volt nálunk) de háromnegyedes(flashdance-like :D) jó lehet most már

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Rövidgatyás idõ van vagy a flashdance-like hosszúszárúban nyomassak még bicajozni?

elég jó idõ van, de én hosszúban megyek, azért fent a hegyen eleve hidegebb van, 50-nel lefelé meg azért jobbsn érezni a mentszelet...de persze szubjektív, ki mennyire fázós
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
rövid
de a térdedet "csomagold" be!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu