Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
zOrg: köszi a hozzászólás törléseket!!! :-))
sala: kis fekete csengõ nálam maradt tiétek?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

nem hoz senki fényképezõt Neked? kimész érte? ;)

az jon man postan.
kidobnak nemetbe 3 napra

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
de lehetetlen tisztán tartani a fegyót.

Olee: 40 méterrõl is megérzed az tuti ;)

Bro-nak meg ezer boldogot!

zOrg: mér nem jó a Naptár funkció?
baszik 2008at mutatni....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
morning sunshine:D
airsoftba lehet kapni festékes lõszert is;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

amúgy haveromék úgy szokták, hogy megállapodnak, hogy fej X pont, mellkas Y pont, végtagok Z pont, ha meg hátulról lõnek le, az meg Q pont (X,Y,Z,Q eleme [1;10]), és amikor valakinek összejön a 30 pont, akkor kiszáll. persze a alátnékhoz szorított pisztolynál alapból kiszállás van...

ok ok, de a játék hevében ezt fejbentartani nem komplikált egy kicsit? :chin:
nem értek én ehhez, csak 1 egy külsö szemlélönek furcsának tünik :)

miért nem csinálnak az emberek nagy számháború partikat inkább? :D csak 2 zászló kell meg a számtáblák. jó terepen baromi jókat lehet meccselni :) /cserkésztáborba toltuk anno.../

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 posts

berki: nem fáj az távolról, ha jól fel vagy öltözve. bár amikor haver 30 centirõl lõtt lábszáron, akkor azért azt picit megéreztem - bár kb annyira, mintha sarat mosnék le magasnyomásúval.

Engem haver kb 15 méterrõl talált alkaron pisztollyal, hát megéreztem rendesen. Közelrõl nem tenném elé a kezem.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

nem vagyok otthon a temaban, milyen mp3 lejatszot erdemes venni 30k kornyeken? otletek? hatha valaki kepben van

ha csak zenére kell, akkor szerintem iRiver T60 4 Gb. de ha néha olvasnál rajta rövidebb jegyzeteket, esetleg képeket nézegetnél vagy rövidebb videókat/klipeket, akkor Meizu M3 4 Gb. bár ez több, mint 30k. (öcsém most vett egy ilyen M3-at, csak a 8 gigást, nagyon egyben van, és az érintõpad külön élmény, bár én a pöckölõs-nyomkodós megoldások híve vagyok:D)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem a sony mint márka bevált, de creative, philips, iaudio stb ami nem noname mind jó lehet.. döntsd el hogy milyet szeretnél, beépített akkus vagy elmes, vinyós vagy flash memóriás, színes-e vagy nem aztán szûkítsd .)

http://webcast.tv2.h...video_id=372690
a kéknyakkendõs faszi volt-e már adásban?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
nem vagyok otthon a temaban, milyen mp3 lejatszot erdemes venni 30k kornyeken? otletek? hatha valaki kepben van

----

FÁJVÓ

----

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
becsületalapú játék..akit lelõttek, az bevallja és önként kiáll, már csak azért is, mert nem tudhatja, hogy a másik látta-e, hogy eltalálta, és ha látta, és be is mondja (akár a rádióján, ha nagyobb terület van és sok ember), hogy kit/hol, de az illetõ nem állt ki, akkor egy életre leírta magát az ellenfél/-felek szemében, és nem valószínû, hogy többet játszani akarnak vele. egyszóval magáért is vallja be, végülis ez csak játék...

amúgy haveromék úgy szokták, hogy megállapodnak, hogy fej X pont, mellkas Y pont, végtagok Z pont, ha meg hátulról lõnek le, az meg Q pont (X,Y,Z,Q eleme [1;10]), és amikor valakinek összejön a 30 pont, akkor kiszáll. persze a alátnékhoz szorított pisztolynál alapból kiszállás van...

berki: nem fáj az távolról, ha jól fel vagy öltözve. bár amikor haver 30 centirõl lõtt lábszáron, akkor azért azt picit megéreztem - bár kb annyira, mintha sarat mosnék le magasnyomásúval.

olee: kb pontosan akkora, igen. 7.5 J (mint joule) torkolati energia felett ugye engedélyköteles, de mondjuk egy rugós airsoft pisztolynak van kb. 1 J, ha jól tudom...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem nézte valaki véletlen a tv2-n az igazság ára c. játékot?
azt kéne megtudnom h azt a játékost akit a reklámban mutatnak az már játszott vag még csak ezután lesz a tv-ben.
köszi!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

bevallja az illetõ. :D Ez ilyen igazságos játék, meg ugyebár egy "anyád ez fájt" felkiáltást lehet hallani. Mondjunk én az erõszak ellen vagyok ugyhogy hátulrol szoktam támadni :D Felszólitom és kész, hogy mögötte vagyok és kész :)

Fáj? Mi fájna benne? Kb akkora torkolati sebessége van, mint egy nem engedélyköteles légpuskának nem? Csak ráadásul itt könnyebbek a töltények, tehát az energiája kisebb. Vagy rosszul gondolom. :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
bevallja az illetõ. :D Ez ilyen igazságos játék, meg ugyebár egy "anyád ez fájt" felkiáltást lehet hallani. Mondjunk én az erõszak ellen vagyok ugyhogy hátulrol szoktam támadni :D Felszólitom és kész, hogy mögötte vagyok és kész :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sala, ilyen airsoft dolognál honnan tudják, hogy valakit "lelõttek"? Ez nem festékes munició nem?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
m16a4 lesz azt hiszem

megint 2 hét szopás meg vámolás...

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kell magyarázod ezt bringásoknak akik szintén a gép elött ültek:D

database error, database error, fakk fakk, F5 F5 F5!!!!

:P

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
végülis jol mondtátok. kempelt. csak éppen otthon :D

meggyogyultam :) szerencsére estére már nemcsak h nem esett hanem a föbb utak szárazak is voltak igy tudtam tekerni :bananadan

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
bazz
tényleg szar idõ volt :(

fuck me, i'm famous!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
sala bakker, itt felvágsz, hogy mész játszani, aztán ehelyett meg otthon tespedsz?....:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
na megjöttem ha már ennyire hiányoztam
:D

el se mentem játszani, fos idõ volt, meg reggel esett is
helyette eladom a fegyvert lesz helyette m16

fuck me, i'm famous!