Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. March 09. - 18:58

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. March 09. - 18:51

:ok2: meg a szines papir is tök fölösleges, meg sztem a boríték is. sose értettem miért kell boritékba tenni ha egyszer (aznap) ugyis ki kell mindet bontani és mehet a kukába a sok papir...
a színes papír azért van, mert így könnyebb összeszámolni. a boríték tényleg hülyeség, nálunk bele se kelett rakni, csak a 3-at összefogtad és félbehajtva bedobtad. ha borítékba raknánk az is tök lelassítaná utánna a számolást
nekem is kell ilyen vas:|:|
Posted 2008. March 09. - 17:50

Minek állok itt és én
sajnálom"
...ha már emo

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. March 09. - 17:36

Posted 2008. March 09. - 17:16

tavaly azért eléggé túlparáztam, hogy nem tudok majd soha bicózni, de azért szerencsére manapság már naon jól össze tudják rakni az embert egy ilyen baleset után. a profi (hosszanti) emo vágással meg már nem egy kiscsajt ijesztettem már el, hogy én nem csak divat vagyok

eksöndéjzen ki mikor lesz kinn? jó lenne nem egyedül menni .)
Posted 2008. March 09. - 17:09

Posted 2008. March 09. - 16:13

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. March 09. - 15:49

Posted 2008. March 09. - 15:11

Valami Barátnõhöz áttekerek és kézre esek sztori volt, ha jól emlékszem.
jah, így történt. hozzátartozik, hogy buta módon lámpa nélkül sötétben nappali tempóval történt a dolog. szerencsére azóta van hozélámpám! azóta az életem megváltozott! mióta hozélámpát használok, sokkal magabiztosabb vagyok, a munkahelyemen is érzem a változást! TVshop OFF .)
a vas nem sorjás. a csavarok nem tudom mibõl vannak de szerintem nem titán .) sajna ilyen facsavar szerû menetük van, pedig imbuszosak, jó lenne bicóba

odaadással nem volt semmi gond. mûtét elõtt kérdezte a doki, hogy akarom-e aztán mondtam hogy igen .) mikor ébredeztem nem tudtam mi zörög az oldalamon, aztán megnézem: rám van ragasztva egy kis zacskóban az összes cucc

amúgy gyanakodtak, hogy kábszeres vagyok, mert mûtét közben folyton elhúztam a kezem (altatás volt és nem hatott rám az altató rendesen) attól féltek felébredek .))
nah de végülis minden zsír lett, friss EMO vágás rulez, csak jo lenne ha elmulna a zsibbadás az ujjamból .)
Posted 2008. March 09. - 14:37

Posted 2008. March 09. - 14:36

Szép idõ van, én meg lebetegedtem, dögölhetek itthon.

Posted 2008. March 09. - 14:33

viszont rakhatták volna mindhármat egy lapra és nem b***tak volna el annyi papírt
:ok2: meg a szines papir is tök fölösleges, meg sztem a boríték is. sose értettem miért kell boritékba tenni ha egyszer (aznap) ugyis ki kell mindet bontani és mehet a kukába a sok papir...
Posted 2008. March 09. - 14:30

Elõre is köszönöm.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. March 09. - 13:55

Posted 2008. March 09. - 13:52

remélem lesz vmi haszna
Posted 2008. March 09. - 13:49

én ideges lennék ha érvénytelen lenne, és csak fölöslegesen elment pár milliárd a semmire. lehetett volna venni egy pár mentöautót pl és akkor nem saját robogójával kéne életet mentenie a mentösnek! (ugye tudjátok miröl beszélek, ez megtörtént a közelmultban)
Posted 2008. March 09. - 13:19

én túlvagyok rajta.asszem lelépek szaVAZZni
2 nõnek nem sikerült rájönni a szavazóbizottságból, hogy érvényes-e a jogosítványom. felajánlottam, hogy adok egy diákigazolványt is, ha kételkednének...
amúgy 300 lelkes faluról van szó -ahol szavaztam-, itt mindenki ismer mindenkit.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. March 09. - 12:17

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. March 09. - 12:09

van rossz ismerõsöd is?

igyekszem nem szerezni magamnak:)
ennek a történetnek van egy helyi urban legend folytatása is:) (komolyan, nem én találom ki)
ez a "paradicsom megnevezés" állítólag abból ered, hogy a srác a házfal és a hozzá tartozó lépcsõ sarkába (régi fajta parasztház) palántázott egyet még 2 éve nyáron. gondozta meg minden ami kell, azt mondják hogy vissza is vágta hogy vastagabb és nagyobb legyen. nyár végére szép nagyra nõtt már és elkezdett szaga lenni, amit a kb 30 méterre lévõ falu közös ártézi kútjánál(nemtomhogykellírni) is érezni lehetett, nem beszélve a szomszédokról. az öregek nem tudák hogy mi az valójában, és elnevezték a jellegzetes erõs szagáról és kinézetérõl paradicsomnak. amikor õsszel az öreg kinyiffant, már jó 1 méteresre nõtt. a temetés után az egyik vendég végül beazonosította, és kivágák mire a gyerek hazajött:(
asszem lelépek szaVAZZni
Posted 2008. March 09. - 11:44