Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Go Talma!!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

:ok2: meg a szines papir is tök fölösleges, meg sztem a boríték is. sose értettem miért kell boritékba tenni ha egyszer (aznap) ugyis ki kell mindet bontani és mehet a kukába a sok papir...

a színes papír azért van, mert így könnyebb összeszámolni. a boríték tényleg hülyeség, nálunk bele se kelett rakni, csak a 3-at összefogtad és félbehajtva bedobtad. ha borítékba raknánk az is tök lelassítaná utánna a számolást

nekem is kell ilyen vas:|:|

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
"Ugye nem valószínû hogy bármi más lesz
Minek áll
ok itt és én
sajnálom"

...ha már emo :P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor Te true emó-s vagy! :) leszel a példaképem? :P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
köszi .)

tavaly azért eléggé túlparáztam, hogy nem tudok majd soha bicózni, de azért szerencsére manapság már naon jól össze tudják rakni az embert egy ilyen baleset után. a profi (hosszanti) emo vágással meg már nem egy kiscsajt ijesztettem már el, hogy én nem csak divat vagyok :D

eksöndéjzen ki mikor lesz kinn? jó lenne nem egyedül menni .)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem vágott nagyon földhöz, sõt, ahogy olvasom, némi vidámságra mindig adott okot a baleset :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mi is, Edisonnal. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
örülök, hogy élsz ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Valami Barátnõhöz áttekerek és kézre esek sztori volt, ha jól emlékszem.

jah, így történt. hozzátartozik, hogy buta módon lámpa nélkül sötétben nappali tempóval történt a dolog. szerencsére azóta van hozélámpám! azóta az életem megváltozott! mióta hozélámpát használok, sokkal magabiztosabb vagyok, a munkahelyemen is érzem a változást! TVshop OFF .)

a vas nem sorjás. a csavarok nem tudom mibõl vannak de szerintem nem titán .) sajna ilyen facsavar szerû menetük van, pedig imbuszosak, jó lenne bicóba :D
odaadással nem volt semmi gond. mûtét elõtt kérdezte a doki, hogy akarom-e aztán mondtam hogy igen .) mikor ébredeztem nem tudtam mi zörög az oldalamon, aztán megnézem: rám van ragasztva egy kis zacskóban az összes cucc :D
amúgy gyanakodtak, hogy kábszeres vagyok, mert mûtét közben folyton elhúztam a kezem (altatás volt és nem hatott rám az altató rendesen) attól féltek felébredek .))
nah de végülis minden zsír lett, friss EMO vágás rulez, csak jo lenne ha elmulna a zsibbadás az ujjamból .)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ezrét nincsen már sehol erdõ

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én még sosem voltam szavazni.......

Szép idõ van, én meg lebetegedtem, dögölhetek itthon. :(

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

viszont rakhatták volna mindhármat egy lapra és nem b***tak volna el annyi papírt

:ok2: meg a szines papir is tök fölösleges, meg sztem a boríték is. sose értettem miért kell boritékba tenni ha egyszer (aznap) ugyis ki kell mindet bontani és mehet a kukába a sok papir...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Aki tud Angyalföldben albérletet, nõvéremnek, az ne fogja vissza magát. De CSAK lányokkal költözne össze.

Elõre is köszönöm.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
viszont rakhatták volna mindhármat egy lapra és nem b***tak volna el annyi papírt

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én is voltam voksolni....életemben elõször, hát nem egy élmény de no:)

remélem lesz vmi haszna

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
helyes. én is voltam már szavazni. remélem mindenki elmegy ha már ennyit rákölt az állam erre a népszavazásra.
én ideges lennék ha érvénytelen lenne, és csak fölöslegesen elment pár milliárd a semmire. lehetett volna venni egy pár mentöautót pl és akkor nem saját robogójával kéne életet mentenie a mentösnek! (ugye tudjátok miröl beszélek, ez megtörtént a közelmultban)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

asszem lelépek szaVAZZni

én túlvagyok rajta.
2 nõnek nem sikerült rájönni a szavazóbizottságból, hogy érvényes-e a jogosítványom. felajánlottam, hogy adok egy diákigazolványt is, ha kételkednének...
amúgy 300 lelkes faluról van szó -ahol szavaztam-, itt mindenki ismer mindenkit.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Opció 5: Konás a kukoricaföldön... :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

van rossz ismerõsöd is? :)

:D
igyekszem nem szerezni magamnak:)

ennek a történetnek van egy helyi urban legend folytatása is:) (komolyan, nem én találom ki)
ez a "paradicsom megnevezés" állítólag abból ered, hogy a srác a házfal és a hozzá tartozó lépcsõ sarkába (régi fajta parasztház) palántázott egyet még 2 éve nyáron. gondozta meg minden ami kell, azt mondják hogy vissza is vágta hogy vastagabb és nagyobb legyen. nyár végére szép nagyra nõtt már és elkezdett szaga lenni, amit a kb 30 méterre lévõ falu közös ártézi kútjánál(nemtomhogykellírni) is érezni lehetett, nem beszélve a szomszédokról. az öregek nem tudák hogy mi az valójában, és elnevezték a jellegzetes erõs szagáról és kinézetérõl paradicsomnak. amikor õsszel az öreg kinyiffant, már jó 1 méteresre nõtt. a temetés után az egyik vendég végül beazonosította, és kivágák mire a gyerek hazajött:(

asszem lelépek szaVAZZni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

és egyik jó ismerõsöm mamája szerint az paradicsom

van rossz ismerõsöd is? :)