ma majdnem szereztem egy új játszótársat:(
tök zsír idõ volt ma, negyed 4-re értem haza az irodából, kajáltam és zúztam ki terepre. megyek-mendegélek a pusztában, találkoztam 3 õzikével meg egy szökött malackával. egy ösvényen kiérve észrevettem hogy szembejövet az alsó úton jön valami hasonló idióta, valami régebbfajta merevfarúval. a keresztezõdéshez érvén, mikor közelebb értem lelalssítottam, és láttam hogy valami kesztyüje is van az ipsének, a telója meg valami rst/zoom ivadék. dobtam egy píszt, és visszaáltam a saját tempómba. nézegettem hátrafelé, és észrevettem hogy utánnam jön. gondoltam lehet szórakozik, és csak be akar kóstolni...1-et lejjebbszúrtam és odaléptem, de emelkedõ jött amin én kb 18-al negyed tüdõvel kitekertem, de õ nagyon visszakapcsolhatott, mert én rég felértem a tetõre amikor õ még a közepénél sem tartott. továbbmentem mondom a következõ keresztezõdésnél megvárom (kb 600m messze lévõ), és szóba elegyedek vele, hátha lesz kedve máskor eggyütt eljönni tekerni. nézek hátrafelé, megállok, de se a szántás mellett, se az ösvényen nem jön. na mondom fasza:| visszakanyarodtam, elmentem minden felé amerre mehetett, de eltûnt:( remélem még találkozok vele, holnap asszem le is informálom, és megint megyek arra ha nem esik
attól fájhat az ember háta mondjuk 1.5 óra terep tekerés után, hogy csúszkál a lába a pedálon, és emiatt sokszor változtatni a kell a lábfejhelyzetet? (láb sokszor megemelget vagy hátrébcsúsztat a pedálon, néha feljebbbül a nyergen (a nyereg rendesen be van állítva)
na rakok egy új xp-t, és visszatérek:)
Sala a háttérben mi az vizihulla?