Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
blog on:
ma majdnem szereztem egy új játszótársat:(

tök zsír idõ volt ma, negyed 4-re értem haza az irodából, kajáltam és zúztam ki terepre. megyek-mendegélek a pusztában, találkoztam 3 õzikével meg egy szökött malackával. egy ösvényen kiérve észrevettem hogy szembejövet az alsó úton jön valami hasonló idióta, valami régebbfajta merevfarúval. a keresztezõdéshez érvén, mikor közelebb értem lelalssítottam, és láttam hogy valami kesztyüje is van az ipsének, a telója meg valami rst/zoom ivadék. dobtam egy píszt, és visszaáltam a saját tempómba. nézegettem hátrafelé, és észrevettem hogy utánnam jön. gondoltam lehet szórakozik, és csak be akar kóstolni...1-et lejjebbszúrtam és odaléptem, de emelkedõ jött amin én kb 18-al negyed tüdõvel kitekertem, de õ nagyon visszakapcsolhatott, mert én rég felértem a tetõre amikor õ még a közepénél sem tartott. továbbmentem mondom a következõ keresztezõdésnél megvárom (kb 600m messze lévõ), és szóba elegyedek vele, hátha lesz kedve máskor eggyütt eljönni tekerni. nézek hátrafelé, megállok, de se a szántás mellett, se az ösvényen nem jön. na mondom fasza:| visszakanyarodtam, elmentem minden felé amerre mehetett, de eltûnt:( remélem még találkozok vele, holnap asszem le is informálom, és megint megyek arra ha nem esik

attól fájhat az ember háta mondjuk 1.5 óra terep tekerés után, hogy csúszkál a lába a pedálon, és emiatt sokszor változtatni a kell a lábfejhelyzetet? (láb sokszor megemelget vagy hátrébcsúsztat a pedálon, néha feljebbbül a nyergen (a nyereg rendesen be van állítva)

na rakok egy új xp-t, és visszatérek:)

Sala a háttérben mi az vizihulla?:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Tartósan 70.000hit/sec környékén volt, a csúcs meg valami 90.000

--Trifo

:D Jóóó..

/az index ennél kevesebbtõl állt?/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudsz víz alatt fényképezni, vagy akváriumban tartod a kiscsávót? :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Búvár Benõ :

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Milyen látogattságok voltak ma?

Tartósan 70.000hit/sec környékén volt, a csúcs meg valami 90.000

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkor ezert ebredtem olyan nehezen.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt vágjátok, hogy ma 49 éve verték le a kínaiak a tibeti népfelkelést?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Yeeee! Az index többször megdõlt, mi meg kurvára nem! :) :)

--Trifo

Milyen látogattságok voltak ma?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Bingo.

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
trifoék szerintem õk:

http://www.valasztas.hu/

edit: :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
http://www.valasztas.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
trifo
Ti "kik vagytok"? (origo?)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Yeeee! Az index többször megdõlt, mi meg kurvára nem! :) :)

--Trifo

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Akkor gyurjál és mutasd meg faterodnak, hogy nem a hangyák hordták össze az izmaidat. :) persze csak ha vannak.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Lyukat beszéltem apa hasába ma. Azt mondta, hogy kipróbáljuk ezt a biciklizés dolgot, idei elsõ maratonom nevezését õ fizeti, meg fel is visz kocsival.
Nõvérem meg mondta, hogy ha talál albérletet, inni enni ad, kimos rám, aludhatok ott, megengedi. Meg mondta, hogy feltesznek vonatra, és kész.

Ez már valami. :)

blog off

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ennek a történetnek van egy helyi urban legend folytatása is:) (komolyan, nem én találom ki) ez a "paradicsom megnevezés" állítólag abból ered, hogy a srác a házfal és a hozzá tartozó lépcsõ sarkába (régi fajta parasztház) palántázott egyet még 2 éve nyáron. gondozta meg minden ami kell, azt mondják hogy vissza is vágta hogy vastagabb és nagyobb legyen. nyár végére szép nagyra nõtt már és elkezdett szaga lenni, amit a kb 30 méterre lévõ falu közös ártézi kútjánál(nemtomhogykellírni) is érezni lehetett, nem beszélve a szomszédokról. az öregek nem tudák hogy mi az valójában, és elnevezték a jellegzetes erõs szagáról és kinézetérõl paradicsomnak. amikor õsszel az öreg kinyiffant, már jó 1 méteresre nõtt. a temetés után az egyik vendég végül beazonosította, és kivágák mire a gyerek hazajött:( asszem lelépek szaVAZZni

Haverom már 2001-ben paradicsomozta, de az okát sosem mondta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
kz,Gadea milyen motorral is nyert?;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Népszavazás:

Tudom, analfabéta vagyok, de nekem kellett pár perc kora reggel, álmos szemekkel, mire kihámoztam, hogy most az igen/nem mit jelent :)

Viszont egyetlen értelme volt, hogy elmentem (túlzás, telekre menet beugrottunk), ugyanis ellenõrzõ bácsi szólt, hogy idén lejár a személyim. Szerintem elfelejtettem volna :)

Ma valakinek nagy lesz az arca....
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Fostalicska Aprilia. ;) Olaszoktól csak kávét és pizzát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Többen belehaltak a népszavazásba.. :chin:

veszélyes üzem ez.