Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

12000 ember az fél budaörs kb. :)

.

azért mondom;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és szerinted egész szolnok és a sok szandai suttyó mind kíváncsi lesz rád holnap? :D

amúgy nem a gép elõtt eszem, csak éppen indultam volna le a rántottámért, mert öcsém felszólt, hogy lassan kész...de azért letoltam, finom volt.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem. Ennyien állítólag laknak itt Szolnokon. No meg a sok szandai suttyó! :)

Meg nagy ez a Kossuth-tér...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kekszes Milka:) mert megérdemlem..

12000 ember nem lesz sok?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ne egyél a gép elõtt. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
cj,

ez most pont egy olyan post volt, ami az éppen elkészült vacsorám (hagymás-sonkás rántotta) elõtt {@&{&{-ra nem érdekelt volna...de mostmár mindegy, legyûrõm valahogy. de muszáj neked mindig olyanokról írni, hogy a kutyád hascsikarása, hogy kaksiznod kell, hogy a kicsik hogy hánytak és hogy neked is kell, stb...?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem tudom, a kicsiknek minek kell próbára jönni hányósan, ha tudják, hogy betegek, és még az iskolai fellépés elõtt is elhánnyák magukat, plusz a próbán is. Lehet elkaptam valamelyik fafaszútól... :(
Holnap meg 12000 ember elõtt lenne kb. a fellépés. Engem meg a hányinger kerülget. :(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyébként hol 25 Ft 1kWh? Nálunk 41 Ft és úgy tudtam, hogy hatósági áras (volt).

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Trifo sajnos az én garminomban a 2700 mAh akkuk kb 1,5 órát bírnak, sajna kénytelen vagyok hagyományost használni...

És azokkal meddig bírja? Mert ha jól tudom, akkor a jobb cerka elemek olyan max. 2-3000mAh-t tudnak. Tehát akkor azzal is csak max. 2 órát kéne bírnia...
De persze ez így ebben a formában nem igaz, mert ha ilyen nagy áramot vesz fel a cucc, akkor azt a hagyományos elemek nem komálják.
Pl. a fényképezõgépemmel max. 30-40 képet tudok csinálni hagyományos elemmel, de simán csinálok 4-500at 2300mAh akksikkal.
Valószínû, hogy vagy nincsenek teljesen feltöltve azok az akksik, vagy döglõdik az egyik...

Hopp, most utánanéztem, de nem találom azt a forrást, ahol a nagyobb kapacitású cerkákról írtak. Csak olyat, ahol a hagyományos alkáli ceruzaelemre 2850 mAh-t írnak... (valószínû bekevertek a fejembe a C és D típusú elemek)
Itt alul vannak termékleírások, ahol meg lehet találni a kapacitásokat, meg a kisütési karakterisztikákat
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
thez: ha odakerülsz h ezek a rendõrbácsik inztultáljanak akkor már neked rég tök mindegy..a szitu már nem az mint kétéve(!!)..

fogyassz és boldog leszel: mostani mancsban van interjú egy freegan (?) faszival..komoly, h így él, de...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

gratulálok, kiváló tagja vagy a fogyasztói társadalomnak! :)
és évente növeled egy köbméterrel a szemét, ne adj isten veszélyes hulladék mennyiségét ;)
de a folyamatos cserélgetéssel elképzelhetõ, hogy több pénzt adsz ki, mint a kevésbé gazdaságos elektromos cucc üzemeltetésével...
azért mert anyu napi 1-2 órát használja a 3-4 éves monitort, nem adunk ki feleslegesen plusz 50 ezret, mert egy gazdaságosabb lcd monitorral jobban járunk

nekünk kb. havi 8-9 mosás játszik be. tehát nincs agyonhasználva a 25+ éves mosógépünk.

vigyázni kell rájuk, nem havonta újat venni ;)
De ha már veszek - a jót veszem.

Fogyasztó társadalom lenne, hogy a régi nem gazdaságos eszközt kukázom, vagy ha mûködik, elajándékozom?
Mellesleg tudtad hogy vannak olyan cégek, melyek ezek ártalmatlanításával foglalkoznak? És akkor viszonylag jó helyre kerül? Mert leírásodból az látszik hogy nem :)

Rendõrök, és azonosításuk: ugye sokakat elkaptak - jogosan, jog nélkül.
Kötelezõ lett az azonosító.
Hova tették? a sisak hátuljára :)

Miközben 5 körbeveszi a bûnöst - ártatlant - annak pont módja lesz leolvasni, melyik inzultálta... :P

Pofon a szarnak.

Jó ez az ország, hogy is van ez? :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
legalább nem lesz nehéz a "komoly elfoglalt odafigyelõ" arckifejezést applikálni melóba' másnap :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

csak az a gaz, hogy en holnap kialvatlanul es masnaposan nem forma1-et fogok nezni, hanem melozok... fel9tol este6ig

Hát ez az igazi szopás... :cheers:

...hüje...

Ez nagyon bánt, hogy nem "ly", bszjb. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ivászat kell.
Holnap koncert, tehát hoztam egy egységet az A53-ból :-))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

biztos ez?
1kWh ~25Ft, tekintsünk egy nagyon-nagyon sarkos példát:
a két mosógép között 0.5kWh különbség van fogyasztásban mosásonként, ami teljesen irreális, ahogy nézegettem 0.1kWh (1.1 vs 1.0) körül van mosásonként a különbség két energiaosztály között között, B osztályúnál rosszabbat meg nem nagyon láttam pl. sehol
ez mosásonként a durva példánál maradva 12Ft... Havi 20 mosásnál (3 tagú család) ez egész évre ~3000Ft. Azt nem is mondom, hogy egy 40fok körüli mosás összesen 0.5kW-t fogyaszt összesen, így a különbség még kisebb lesz.

Nem akkora világmegváltás az AA+ energiaosztály. Vegyünk inkább az árkülönbségbõl energiatakarékos izzót, meg újratölthetõ elemeket, azzal szerintem elõrébb vagyok.
Javítsatok ki ha tévedek. :)

nem kell ám minden számot komolyan venni és kifejteni amit hasból írtam :)

inkább csak mint jellemzõ hozzáállás

két hónapja saját apámat kellett egy fél napot gyomrozni hogy ne a legolcsóbb szutykot vegye meg ami a hüje újság cimlapjáról vigyorog

Trifo sajnos az én garminomban a 2700 mAh akkuk kb 1,5 órát bírnak, sajna kénytelen vagyok hagyományost használni...

gratulálok, kiváló tagja vagy a fogyasztói társadalomnak!

és évente növeled egy köbméterrel a szemét, ne adj isten veszélyes hulladék mennyiségét

de a folyamatos cserélgetéssel elképzelhetõ, hogy több pénzt adsz ki, mint a kevésbé gazdaságos elektromos cucc üzemeltetésével...

azért mert anyu napi 1-2 órát használja a 3-4 éves monitort, nem adunk ki feleslegesen plusz 50 ezret, mert egy gazdaságosabb lcd monitorral jobban járunk

nekünk kb. havi 8-9 mosás játszik be. tehát nincs agyonhasználva a 25+ éves mosógépünk.

Konás b+ senki nem mondta hogy hobbiból csweréld le havonta,,,,de ha összefossa magát és úgyis újat kell venni akkor már úgy válaszz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak az a gaz, hogy en holnap kialvatlanul es masnaposan nem forma1-et fogok nezni, hanem melozok... fel9tol este6ig
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajnos a netezés és tv-zés összefügg... :)

Az esti ivászat nekem is játszik, meg a másnap is (forma 1-et úgy jó nézni :D), de erõsen kételkedem a 3 sörös mennyíségben...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
e hogy megszereltem a tetot lol

este inni megyunk pedig rohadtul faj a fejem, vettem be gyogyszert meg iszok egy gyogykavet hatha az segit. persze idealis esetben most epp aludnek, azt meg eleg nehez potolni massal...

szal holnap valoszinuleg iszonyat masnapos leszek attol a max 3 sortol amit ma meg fogok inni. :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ne kellj fel bekapcsolni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, én azt sem tudom, hogy mennyit mosunk... :D

De azt tudom, hogy viszonylag új van és sajnos a "sokszor van vele baj" kategóriába esik. Bezzeg a régi jó hajdú... ;) És még mindig jó, csak ugye a fogyasztói társadalom rákényszerített minket, hogy vegyünk sok pénzért egy rakás szart!

A stand by üzemmódot meg tovább kéne fejleszteni, mert ugye ha már bedöglök az ágyba és akkor villan be, hogy fuck, a távirányítót b@szhatom, amég föl nem állok és be nem nyomom a tv-t, hát addig nem biztos, hogy ki fogom kapcsolni. Persze ez csak is engem terhel, de hát na. Ha már modern dolgokat használunk, ennyit megérdemlek. Vagy csak rettenet lusta vagyok. Na meg milliomoscsemete. :D