Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Én suliba járok, szívok ott eleget :D

nem kötelezõ..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Én suliba járok, szívok ott eleget :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nálunk is nagy divat, én is szeretek pipázni...mondjuk én a társaság miatt szeretem, mert amíg egy szív, addig a többiekkel el lehet dumáln, és nem csak ilyen felszínes stílusban. de pipám nincs, egyedül nem szoktam pipázni.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
De Maggi, nemhogy elmennél egyet night-bikeolni! Kérsz valakitõl egy valamire való lámpát, ha nincsen Hozélámpa, és uzsgyi! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
tégy a függõség ellen.

Nem káros ehhe :P

De miért jó? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

A belsõ felülete. Nem kívül, ahol az esõ veri.

gondolom nem is nagyon látni öreg szakit ilyen melóhelyen..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

mi a pöcstõl lett olyan divat mostnság a vizipipa ?

"nem káros"

Thez: érted miért tettem idézõjelbe. Nekem ezt válaszolták, amikor megkérdeztem pár havert, hogy ez miért jó nekik.
Õk tudják...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
miénk két faluvaé arrébb van
nincsen innivaló, akartam ma venni pár sert aztán anya felvilágosított hogy munkaszüneti nap van

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
mi a pöcstõl lett olyan divat mostnság a vizipipa ?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A belsõ felülete. Nem kívül, ahol az esõ veri.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Itt van egy elõttem... :D
De inkább igyál. :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
valaki dobjon egy vizipipát....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hozé,

endroo is õket ajánlotta a homokfúvós-festegetõs topikban, nekik írtam. :) de ha tuti elvállalják, akkor viszem is egybõl hozzájuk. :)

már csak a színt kell kitalálnom (gondolom RAL-skáláról megy a dolog)...szerintetek milyen színû szarv menne a kimilyenben linkelt bringámhoz?

ez a belülrõl rohadt ez úgy értendõ, hogy a belsõ felülete, vagy pedig az anyagnak a belseje? vagy ez valami olyan, amit én nem érthetek...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

CJ,

eloxnál csak rákérdeztem, hogy vállalnak e ilyet és kb mennyiért. ha hétfõ délelõtt nem válaszolnak, akkor du. felhívom õket, mielõtt megyek, hogy egyáltalán vállalják e ilyen kis darabok eloxálásást. amit írtál az kb hasonló árban lehet, de szerintem ilyen kisebb dolgoknál (alátétek, csavarok, kulacstartók) megállapodás alapján megy a dolog, nincs konkrét áruk.

Köszerentyû! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dave,
nálatok a repülõtérnél van elox üzem. Azok tuti elvállalják.

Aki nem volt ég elox üzemben, annak elmondanám, hogy klassz hely:
belülrõl rohad a vas ajtó.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
CJ,

eloxnál csak rákérdeztem, hogy vállalnak e ilyet és kb mennyiért. ha hétfõ délelõtt nem válaszolnak, akkor du. felhívom õket, mielõtt megyek, hogy egyáltalán vállalják e ilyen kis darabok eloxálásást. amit írtál az kb hasonló árban lehet, de szerintem ilyen kisebb dolgoknál (alátétek, csavarok, kulacstartók) megállapodás alapján megy a dolog, nincs konkrét áruk.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Eloxálós dolgokról majd írj már, meg ha megtennéd nekem, amiket kértem privibe, megköszönném! :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mjani: a mai mérések alapján 11131 gramm bowdenek és szarv nélkül. most lett kész nemrég. :)

de ezen még lehetne faragni viszonylag olcsón 100 g-os maxxis belsõkkel (mostani az 180, ez máris 160 gramm mínusz), egy hab markolattal (ez most kb 150 gramm, érzésre is enhéz, de ez volt itthon), egy könnyû kulacsartóval, illetve egy könnyebb nyereggel -ezeket talán még meglépem, bár a súlya kb ennyi lesz vagy csak kicsivel 11 alatt, hétfõn viszem eloxáltatni a kormányszarvat, illetve akkor majd lesznek rajta bowdenek is.

de ez nekem így most tökéletes, 4 év alatt sikerült megépítenem elsõ komolyabb bringám, most tökre örülök. :) és kényelmes is, már amennyit itt rolleroztam az utcában vele - a láncom még nem jött meg, majd hétfõn (annak a súlyát lemértem boltban talán szerdán, de péntekre elfogyott, rendelni kellett)...na mindjárt írok a kimilyenbe.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Lenne egy kis pénzem már nem lenne Juicy 5-ja. :D

hétfõn jönnek érte..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts