Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.211 hozzászólás
a felnin tekerés gáz. túl nagy ár azért, hogy ne cipeljen az ember belsõt, ragasztó készletet meg pumpát...
/hátizsákkal nyomom, kell bele: 2 pótbelsõ, ragasztókészlet, pumpa, sram zárószem, összecsukós marokszerszám. mostanába egy könnyû, összehajtós széldzseki. ja és az elmaradhatatlan cd player. :) néha fotógép.../

az ust sem mindenható azért... :)

telefonból megbízhatót kell venni, akkor nem lehet baj. :D pl, 6310i :)
ha nem mentesz telefon memóriában, hova teszed az email és posta címeket, meg a többi infót?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Akkor jó akkor nagyon. ^^

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem a decathlonos legalapabb nyeregtáskába mindig befigyel egy pótbelsõ (vettem egyszer jópár csomag decathlonos 690ft/pár belsõt, azok jók ilyen célra, ha kell), marokszerszám, leszedõ, illetve a kis foltjavítos dobozka, benne egy egészen mini láncbontó (nemtom honnan van, régi nagyon), amit az imbuszkészlettel lehet tekerni (és mûködik is, csak egy kis erõt kell kifejteni!), meg egy sram patentszem celluxba csomagolva. ja, meg egy sportszelet. a vázra meg rakom a pumpát, nem ilyen tücsökpöcsnyi mûanyag akármi, alu b+, 80 grammal nehezebb mint az összecsukós zefalja öcsémnek, és nem szenvedek vele, amikor fújni kell, hogy nyeklik nyaklik, meg összecsukódik. il

de ha hosszabb túrákra megyek vagy mondjuk egésznapos TT, és kell a hátizsák, akkor abba 2 pótbelsõt rakok, hátha kell másnak is...úgyse oszt szoroz az a 150 gramm.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De most komolyan. Mi a baj a pótbelsõvel, meg a ragasztóval? Csak én vagyok akkora ökör, hogy ilyen dolgokat viszek magammal?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem vennek olyan feliratos mezt mint amilyen bringat tekerek. szerintem az egy kicsit gaz. kicsit olyan mint kollegam aki 160 centi, 110 kilos, es vilagbajnoki csikos mezben teker meloba a fel karbon Bianchin ami full sram force meg mavic r-sys kerekek. nekem inkabb van shimano mezem.

persze ez csak az en velemenyem.

defekt ellen pedig a kulcsszo: UST
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, én is felnin tekerek haza, ha defi van... Igaz az új országútira vettem nyeregtáska+belsõ+leszedõ+pumpa négyest, mert mondjuk szlovéniából elég gáz lenne felnin jönni végig :) Meg amíg új addig félti is az ember :)

Decemberben volt egy 20 kilis felni-rájd, februárban egy 10 km körül, viszont most hónap elején volt a legdurvább, igaz, csak 8 kilcsi, de 2.25-ös gumikkal és egy heggyel karöltve terepen, persze sárban... Na az nem tetszett ^^
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Most nézem, széjjelszakadt a Decás gatyóm... :(
Feltöltött kép

Ilyen gatyát és mezt valószínû, hogy tudnak hozni a helyi Mali disztrik, ugye?

Holnap benézek az egyik boltba, kellene ilyen. Nagyon fajintos.
Na jó éjtet!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mi a baj a bringát toló kerékpárossal?
megunta a tekerést, most sétál picit :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tanulság:
SOHA nem mentünk a telefon memóriájába, csak a simre :-)

a két defekt a két srác miatt..
folytassam?
:-))
Az annyira kiszolgáltatott dolog, tolni szomorúan a bicajt, pótbelsõ ellõve...
s kényszeredetten elismerni a többiek felsõbbrendûségét

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én vagy fél kiló pluszt viszek magammal:|
de szerencsére eléggé elkerülnek a defektek,évente ha kapok 3-at

sks infusion tt (alias vipera)
acor nyeregtáska: bbb foltkészlet,láncbontó,8-as sram patentszem,icetools legnagyobb multikulcsa (imbuszok,sima anyákhoz kulcs,küllõkulcs,gumileszedõ) 5 db 200 milis kábelkötegelõ, kb 1m szigetelõ feltekerve

mindez kibélelve papírzsepivel hogy ne zörögjön:)
semmit se bízok a véletlenre, de eddig pár esetet kivéve tök feleslegesenk érzem ezeket, legtöbbször a gyp-s bmx-esek használják a szerszámokat

ez bringatólós szitu meg olyan, mint amikor megállsz inni, vagy valamiért meg kell álljál, néhányan akkor is néznek mint a halak hogy "mi van nem bírja?"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en barhonnan hazamegyek felnin

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
csak én már megtanultam, hogy ha olyan helyen vágok át az úton, ahol az autónak van elsõbbsége, akkor nem leszek pofátlan, hanem igyekszem minél hamarabb elslisszolni az útjából... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Konás, szerintem a két kis 15 éves hülyegyereknél te sem vagy sokkal idõsebb. ;)

A tanulság pedig az, amit Tigris írt. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

bezzeg röhögni volt idõd megállni...

aaztán hazaérve gondoltam bicajozok egyet. végülis ez volt a legrosszabb döntés a nap során. utca végén defektet kaptam, hazajöttem, gumit cseréltem, újra nekivágtam. 10 kilóméterre jutottam, aztán hatalmas robbanás, durr defekt. király. telefon ismét szarakodott, már két hete randomszerûen kikapcsol, egy sms-t még ki tudtam csalni belõle, amit anyu sikeresen nem olvasott el, mint késõbb kiderült. elindultam haza, 5 km-t toltam, sok-sok autós elhúz mellettem, bámulnak, de nem kérdezte meg egyik sem, hogy mi ez az új sport, hogy bringás szerkóban tolok egy kerékpárt magam mellett... összefutottam haverral, tõle kaptam telefonos segítséget, hazavittek.
telefon továbbra se mûködik, kár volt megtaposni. most nekiálltam összevadászni azt a pár száz telefonszámot, ami a telefon memóriájába volt mentve...

tanulság:
jó kérdés, magam sem tudom...
:)

esetleg hogy legyen nálad pótbelsõ meg pumpa meg leszedõ ?

lehet jobb + 40 dekát cipelni mint 10 kilcsit tolni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
bezzeg röhögni volt idõd megállni...

a tegnapi szerencse napnak ma megvolt a böjtje...
kezdõdött azzal, hogy majdnem sikerült elcsapnom kocsival két kis 15 év körüli hülyegyereket -mondjuk ez nem is akkora szerencsétlenség, hisz direkt volt-, kis hülyék lelépnek a járdáról, hatalmas arccal sétálnak át az úton, én meg mentem az addigi ~40es tempómmal, srácok csak nem sietnek, engem nem nagyon zavart, aztán utolsó pillanatban srác félreugrik, én meg satultam elõtte 20 centire... anyám kérdezte, hogy nem láttam-e õket, nyugtáztam, hogy tisztában voltam a jelenlétükkel, csak használhatnák a zebrát is...

aztán hazaérve gondoltam bicajozok egyet. végülis ez volt a legrosszabb döntés a nap során. utca végén defektet kaptam, hazajöttem, gumit cseréltem, újra nekivágtam. 10 kilóméterre jutottam, aztán hatalmas robbanás, durr defekt. király. telefon ismét szarakodott, már két hete randomszerûen kikapcsol, egy sms-t még ki tudtam csalni belõle, amit anyu sikeresen nem olvasott el, mint késõbb kiderült. elindultam haza, 5 km-t toltam, sok-sok autós elhúz mellettem, bámulnak, de nem kérdezte meg egyik sem, hogy mi ez az új sport, hogy bringás szerkóban tolok egy kerékpárt magam mellett... összefutottam haverral, tõle kaptam telefonos segítséget, hazavittek.
telefon továbbra se mûködik, kár volt megtaposni. most nekiálltam összevadászni azt a pár száz telefonszámot, ami a telefon memóriájába volt mentve...

tanulság:
jó kérdés, magam sem tudom...
:)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szólni akartam neki, csak õt is kergették a kutyák, nem akartam, hogy engem is kergessenek... Valahogy nem vagyok kibékülve ezekkel a kóbor kutyikkal.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
eszedbe se jut, peceró, hogy segíts a parasztnak?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Gyháá, ma mit láttam... Ez nagyon kész volt!
Tekerek ippeg, megyek a bekötõútra, ahol egy-két tanya kivételével semmi sincsen, és látom, hogy egy peros tanyabájkkal egy 50 körüli csupaszõr ember teker mint egy ipari barom. No, megyek tovább, látom hogy egy nagy bocit kerget vagy 3 kutya, meg a faszi után is rohan kb. ennyi. A faszinak a kezébe egy nagy bot, és teker a tehene után, hogy Áll meg te köcsög, áll meg b**d+, gyere máá visszaa!! Közbe rohannak utána a kutyák, tehén megáll, csávó leszáll a bicajról, elkezdi ütni a kutyákat a bottal, meg lökdösi a tehenét, hogy menjen má' odébb. A tehenet még mindig basztatják a kutyák, azokra is ráver egy párat... Közbe csodák csodájára megnõtt az autósforgalom, CJ is arrébbment az útról, és látja, hogy a tehén szalad srégan az úton, kocsi satufék, tehén után a kutyák, kutyák után tanyabájkkal a bácsi... :D :D Autóvezetõ meg csak néz, rémültem, hogy mizu... :DNa olyat röhögtem, hogy már fájt a hasam. :D Nem akartam levideózni, pofátlanság lett volna... :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
de lovasverdán lehet lepirítana! ;-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
eheeee..

Láttam ma ebebn az aktívban vagy miben a Gáspár Lacikát...

Mutogatta, hogy micsoda egyedi autói vannak (Rx7 meg tán Nissan silva?!)
És hogy hú mennyire szeret pörögni vele...
hát bazz.. egy karikát nem tudott pörögni..

gáz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda