Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
merjünk kicsik lenni :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha ez a legnagyobb álma, akkor miért utolsó helyen jelölte be?!
Biztos bepróbálnám az elején. Hátha. Ha meg nem, akkor úgyis tök mindegy, nem?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

BMF-en jövõre indul ez a képzés. Németben csak a gyakorlat lesz. A repülõgépek karbantartását, hibaelemzést stb. tanulod meg. Azzal nem hiszem hogy sok esélyed van repülni.

nem is mondtam, hogy feltétlen repülni akar (bár ez a nagy vágya), de mindenképp repüléssel vagy ezzel kapcsolatban valamivel foglalkozni. amúgy ezt jelölte be utolsó helyen.

és ha ár replés: miért van az ,hogy a nagyonszuper nagyonjó órákat mindig repülõsórákként reklámozzák? múltkor nézegettem egy jobb órabolt kirakatát, a Breitling is repülõsóra, a Tag Heuer is reklámozott egy repülõs csávóval, aki éppen markolja a botkormányt, a Tissot is...repülõsöknek ennyire fontos a pontosi dõ vagy mi?

edit: kölyök, írtam már tegnap, hogy elõször a nyíregyházi légihajozó akármit jeölte be, aztán meg a közlekedésmérnökit, aztán ezt. valamelyik csak bejön, de nyilván jobban akar mondjuk légihajózni, mint legózni. ;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Csak arról béna horrorfilmet lehetne csinálni... :D

Miért? Birkákól is van. Hogy a klasszikus Madarakat ne is említsem. Álvalóságsónak simán el tudnám képzelni.

A BME-n haverom a Lufthansához (Ferihegy) megy nyári gyakorlatra. Majd összelegózza a röpcsiket jól. Ja, gépészkaros õ is.

És fakk, ajrotax 5 ajrot képes kérni 1 db kalkulációért! :(
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jééé ott az avataron egy Lõdög

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Kosina: haverom érdeklõdik repülõs irányba. õ beadta nyíregyházára, ahova Andris is mondta, a jelentkezését, illetve azt hiszem a BMF gépészen van egy olyan gépészkar, amin német nyelvû a képzés, és a Lufthansa Technik referenciaképzése vagy mi, és van asszem 2 (+2?) félév képzésed kint németben a Lufthansa Technik-nél, szóval még oda is. meg sima közlekedésmérnökire is.

BMF-en jövõre indul ez a képzés. Németben csak a gyakorlat lesz. A repülõgépek karbantartását, hibaelemzést stb. tanulod meg. Azzal nem hiszem hogy sok esélyed van repülni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt vágjátok, hogy a fáról lehulló kókuszok évente 10-szer annyi embert ölnek meg, mint a cápák?
Csak arról béna horrorfilmet lehetne csinálni... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

valami rendes képzésen is részt veszel majd életedben?:D

kizárt;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha meg itt senkinek nem jön be semmi, akkor tudok kölcsönadni extramagas kamatra. :D

annyid nincs úgyse ;):D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na megszolalt a dollarpapa

kene kolcson 3 milla...
;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Konás, ha nem jön be a közgazdaság akkor lehetek az ügyvédetek?:D

Ha meg itt senkinek nem jön be semmi, akkor tudok kölcsönadni extramagas kamatra. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

valami rendes képzésen is részt veszel majd életedben?:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Kosina: haverom érdeklõdik repülõs irányba. õ beadta nyíregyházára, ahova Andris is mondta, a jelentkezését, illetve azt hiszem a BMF gépészen van egy olyan gépészkar, amin német nyelvû a képzés, és a Lufthansa Technik referenciaképzése vagy mi, és van asszem 2 (+2?) félév képzésed kint németben a Lufthansa Technik-nél, szóval még oda is. meg sima közlekedésmérnökire is.

én most emelt matekra járok, de emeltezni jövõre fizikából fogok, matekból meg középszint, mert azt sokkal jobb %ra meg tudom írni, és az emeltért járó +40 pontot meg kiváltja nálam a nyelvvizsga, illetve a középszintû többletszázaléka. de ha nem akarok szopni eleinteaz unin a matekkal, akkor muszáj ez az emeltmatek...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

köszönöm, majd ha ott fogok tartani :)
(én emelt matekra járok, de közép érettségit írok)
inkább Szilárd ha lehet :o

rendben Szili :)
én is emelt matekra jártam, fura is volt... aztán mégis középszinten érettségiztem.
fõsulin meg lehet tanulni mindent, csak hozzáállás és akarat kérdése! elsõ félév a nehéz, mert szokatlan maga a fõsuli, aztán elveszel a bulikban és késõn kapsz észbe, hogy nyakadon a viszgaidõszak.

ha végzel a sulival, csinálhatunk vállalkozást. közúti és légi szállítmányozásra már van ember, vasútra és vízire még nincs :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

emelt meg közép matek gimiben :-)

Ha most így álltok hozzá, akkor jajj :-)

Kosina: akkor németes vagy?

jahh, emellet ,ha minden jól megy lesz egy felsõfokú németem,
emelt angol ill. történelem.. nem beszélve a középiskolás programról..

matekot meg nem szeretem, mert még 1 óránál többet nem tanultam rá a félévben.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
A vizuális tipus el tudja képzelni a kézzel nem megfogható dolgokat. lehet kimaradt egy NEM szó ? :)

Edit: Értem mire gondolsz :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Pont ettõl félek én is... ha már a gyógymatekot se szeretem, akkor mi lesz késõbb ?:)

Az lesz a fõ baj, hogy kézzel megfoghatatlan dolgok lesznek és a legtöbb ember vizuális típus. De ne aggódj, majd akkor, ha már nyilvánvaló a baj :)
Amúgy annyira nem vészes, csak kellenek erõs alapok.

Edit: ÕÕÕ :) a lényeg az, hogy nem tudja felfogni könnyen a kézzel nem tapintható, gyakorlatban nem látható dolgokat. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
emelt meg közép matek gimiben :-)

Ha most így álltok hozzá, akkor jajj :-)

Kosina: akkor németes vagy?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Kosina
logisztika engem is érdekel. valószínûleg ebbe az irányba fogok továbbtanulni
Prezenszky Józsefnek vannak nagyon jó logisztika könyvei, ha érdekel...

köszönöm, majd ha ott fogok tartani :)
(én emelt matekra járok, de közép érettségit írok)
inkább Szilárd ha lehet :o
igen német, és bejárok mellette spanyol órára (de nem tudom minek járok spanyolra)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)