Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2008. március 24. - 14:06

Az a vicc, hogy most 13k ösztöndíjat kapok, miközben egy fõsulin ugyanazon tárgyból náluk a vizsga abból volt, amit mi az elsõ 3-4 hétben tanultunk, náluk valami 2x-ese az ösztöndíj a miénkhez képest.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. március 24. - 14:02

meg hogy lehetne elõadni amúgy a szenvedõ egyetemistát, aki nincs elismerve,meg néha be is kell járnia suliba?

Írta 2008. március 24. - 14:01

nem, most 2-es, és lószt nem kapok. jövõre új suli,új arcok, egyedül a statika ami kemény, akkor lesz ösztöndíj. de jól érzed hogy 2-esért nem adnak majd annyit, de igyekszem, van miért meg érdekel is a téma:) (szintem jövõ ilyenkor már nem leszek ilyen lelkes)
érdekes ez a magyar oktatás
2es matekra ösztöndíj? :chin:
Tigger: ott a pont:)
így minden nap fél 4-re majd haza tudok érni, elhúzok tekerni két órát és még midnig van egy csomó idõm tanulni. a hétvégérõl nem is beszélve. max ha tetszik a téma utánna még midnig elmehetek fõsulira
egész nyárra meg van biztos melóm, ez az ösztöndíj csak kiegészítés:)
edit: végre úgynézki lesz új Mali honlap. a 08-as katalog fennt van
Írta 2008. március 24. - 14:00

az fárasztó és idõigényes, alig van mellette szabadídõ....meg akkor már a szülõk sem szeretnek eltartani...akkor már sokkal jobb az a kis ösztöndíj ...Ezt bírom..
Nekem is van egy haverom, kitalálta hogy elmegy fõsulira. Mondom neki azt meg mi a ráknak, hisz a technikusiját se fejezte be. "jó az ösztöndíj"
mi lenne ha dolgoznátok ilyen potya pénz helyett?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 24. - 13:57

meg 25+3 a havi ösztöndíj, abból szeretném befejezni az outit...k
Ezt bírom..
Nekem is van egy haverom, kitalálta hogy elmegy fõsulira. Mondom neki azt meg mi a ráknak, hisz a technikusiját se fejezte be. "jó az ösztöndíj"
mi lenne ha dolgoznátok ilyen potya pénz helyett?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. március 24. - 13:56

Írta 2008. március 24. - 13:56

középérettségis matek nem nehéz - mi tavaly (10.évf.) végén írtunk egy próbát (miután megvolt élesben, azután), és még a legbutább diák (aki most jelenleg 3 tárgyból ál bukásra) is meg tudta írni tõlünk 2esre, úy, hogy nem készült rá. nekem amit írtam, az 94-95% lett, d persze volt pár témakör, amiez nem tudtam hozzászólni, mert nem vettük (logaritmus, trigonometrikus egyenletek, ilyenek).
itt egész este szakadt az esõ, nem is aludtam. reggel közömbös idõ, jelenleg fúj a szél, hideg van, és most sütött ki az elõbb a Nap. lassan kezdem megérteni, miért mondta nagyapám a februári verõfényben, hogy "az idõjárást nem jósoljuk, vagy kérjük, mint régen, hogy essen - hanem mi csináljuk."
nem normális ez.
itt egész este szakadt az esõ, nem is aludtam. reggel közömbös idõ, jelenleg fúj a szél, hideg van, és most sütött ki az elõbb a Nap. lassan kezdem megérteni, miért mondta nagyapám a februári verõfényben, hogy "az idõjárást nem jósoljuk, vagy kérjük, mint régen, hogy essen - hanem mi csináljuk."
nem normális ez.
Írta 2008. március 24. - 13:53

ja, csak a gyufát hagytam otthon:(mér, olajjal locsoltad meg õket ?
Thez: 2 év, középszintû (építésvezetõit,mérnök mellé segédet ad) 3 nap suli+2 nap gyakorlat (tényleges bricklayer+geodézia)
ha nálam tompábbaknak meglesz akkor nekem is:) meg 25+3 a havi ösztöndíj, abból szeretném befejezni az outit...ha meg esetleg útközben elvérzek, a mostani sulimba szivesen visszavesznek kockának
Írta 2008. március 24. - 13:52

en jo voltam kozepiskolaban matekbol de mikor egyetemre kerultem losz.rt se ertettem analizisbol meg valszambol
szerintem nem sok koze van a kettonek egymashoz. elso felev matek eloadason sok szamot nem fogsz leirni a fuzetedbe ez tuti. ami eleg gaz, tekintve hogy kozepiskolaban meg SZAMOLNI tanitanak
szerintem nem sok koze van a kettonek egymashoz. elso felev matek eloadason sok szamot nem fogsz leirni a fuzetedbe ez tuti. ami eleg gaz, tekintve hogy kozepiskolaban meg SZAMOLNI tanitanak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. március 24. - 13:49

mér, olajjal locsoltad meg õket ?itt csak esõ esett, elvoltam a rokonoknál/exnél locsolni, tiszta olaj lett a farmerom:s
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2008. március 24. - 13:48

:-)
Te az angol idõjárással ne büszkélkedj.. csoda hogy ott nyáron nem esik a hó
Lol. Ha egy vacak érettségis matekkal nem tudsz megküzdeni akkor azt hiszed eljutsz a vizsgákig egy tudvalevõ MATEK alapú szakon?
Te az angol idõjárással ne büszkélkedj.. csoda hogy ott nyáron nem esik a hó

Lol. Ha egy vacak érettségis matekkal nem tudsz megküzdeni akkor azt hiszed eljutsz a vizsgákig egy tudvalevõ MATEK alapú szakon?

Írta 2008. március 24. - 13:47

ehh énleszek a legboldogabb ember ha írok egy 2-est középszinten matekból:)
igaz jövõre magasépítészetre adtam be, ott meg számomra csak a statika a gáz, azt meg majd valahogy legrugom
itt csak esõ esett, elvoltam a rokonoknál/exnél locsolni, tiszta olaj lett a farmerom:s de legalább 3 nap után bringáztam:)
igaz jövõre magasépítészetre adtam be, ott meg számomra csak a statika a gáz, azt meg majd valahogy legrugom
itt csak esõ esett, elvoltam a rokonoknál/exnél locsolni, tiszta olaj lett a farmerom:s de legalább 3 nap után bringáztam:)
Írta 2008. március 24. - 13:46

en nem Mo-n elek, de itt is havazott ma reggel. most meg jo kis locsopocs van.
kinyitottunk 10-kor, azota eltelt 1.3/4 oraban volt 4 darab vasarlo. a villanyszamlat nem fogja a mai bevetel fedezni nemhogy a bereket
kinyitottunk 10-kor, azota eltelt 1.3/4 oraban volt 4 darab vasarlo. a villanyszamlat nem fogja a mai bevetel fedezni nemhogy a bereket
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. március 24. - 13:35

Én nem fényképeztem, de nézz aktuális képeket Dobogókõrõl, meg Esztergom környékérõl.Nálunk meg 15fok napsütés. hónélkül. Ti is Mo-n éltek ?

Írta 2008. március 24. - 13:34

nyugi berki nálunk is volt hó csak már reggelre elolvadt. egyébként ez tényleg nem piskóta hogy húsvétkor havat kell lapátolni. karácsonykor meg talán nem is volt hó

Írta 2008. március 24. - 13:29

Írta 2008. március 24. - 13:29

Írta 2008. március 24. - 13:15

Azt hiszem a tervezett mai 3,5 órás bringás edzésbõl inkább 2 óra futás lesz. Hideg van, erõs szél fúj, mentálisan lehet nem bírnám elviselni bringán.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 24. - 13:08

bászki, reggel óta megittam már vagy 2 liter innivalót, megkajáltam egy nagy tábla milkat -egy olyan 300 grammos fajtát-, persze mindezt reggeli meg tízórai mellett. meg még nasiztam is mellé kicsit. nem jó hatással van rám a tanulás. közben unatkozom, s muszáj valamit inni-enni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 24. - 13:05