Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. March 26. - 22:26

Posted 2008. March 26. - 22:15

Pisztolypárbaj?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. March 26. - 22:06

Nem hiszem amúgy, hogy nem érted.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. March 26. - 22:03

Andris ugye nem buzievagy, hogy el akar kapni?
ugyanmár. nem mozgok ezen a mediterrán vonalon
furcsán is néztem, hogy mire gondolt CJ...
sõt még most is furán nézek

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. March 26. - 22:01

Andis, lehet el akartál kapni, de ez nem jött össze.
Úgy látszik nem ismersz.
Pisztolypárbaj?

Posted 2008. March 26. - 21:59

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. March 26. - 21:56

Posted 2008. March 26. - 21:48

Úgy látszik nem ismersz.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2008. March 26. - 21:48

CJ
asszem ez Neked szól, Te kis trendifiú
Ha regisztrálsz az iwiwre és nem akarsz a pórnép közé keveredni a sokadik oldalra, úgy érzed Te ennél többet érdemelsz akkor tegyél a neved elé minimum egy A betût és máris az elsõ oldalon fogsz szerepelni. Legalább 20 képet tegyél fel. Fontos,hogy legyen egy „én és az autóm”, egy „party elõtt”címû kép! Lányoknak kell egy nagyon szexis kép, fiúknak egy nagyon menõ! Ha van tetoválásod mindenképp látszódnia kell. Én és az autóm” címû képet csak akkor tegyél fel ha több hitel van rajta mint amennyit ér. A képeket kommentálhatod angolul is. Ilyen lehet pl. az én autóm-my car, a legjobb barátom-my best friend, én-I’m. Így tudni fogják hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem Te tényleg komoly angoltudással rendelkezel. Egyébként ha el tudsz számolni 20-ig, tudsz köszönni, ismered az igen, nem, jobb, bal angol megfelelõjét akkor te már beszéled ezt a nyelvet tehát nyugodtan beírhatod. Ha raksz fel képet lehetõleg nyaraláson készülteket, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai stb. volt az uticél. Ha Zalakaroson, Bükkfürdõn, vagy esetleg Zsóriban jártál akkor inkább otthon készült képeket tegyél fel! Az ilyen képekhez már nem azt kell odaírni, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb hogy hol és mikor készült. Ilyen lehet pl. ”2006 szilveszter Kuba”. Néha írj fel valami idiótaságot az üzenõfalra: -milyen szar napod volt és eleged van, -sokat dolgozol és elfáradtál, -sikeres volt a vizsgád ezért mindenkit szeretsz,
, -vizsgázni fogsz és drukkoljon neked mindenki! A magamról rovatba írhatod hogy „aki ismer az ismer, ennyi” vagy „aki ismer annak nem kell
bemutatkoznom”. Ha ezt írod akkor képet se tegyél fel, mert aki ismer az úgy is tudja hogy nézel ki. Regisztráld a kutyádat, szólj a szomszédoknak h õk is regisztrálják az övékét mert a te kutyád
be akarja õt jelölni! Minden klubot, jelölj be és jelölj vissza minél több ismerõsöd van annál menõbb vagy.
:lol1: Jó a szöveg, Andris!

Posted 2008. March 26. - 21:38

Posted 2008. March 26. - 21:32

Posted 2008. March 26. - 21:31

u.az mint az iwiw, csak nem telik meg a levelesládád és annyi képet töltesz fel, amennyit bírsz.

Posted 2008. March 26. - 21:30

Posted 2008. March 26. - 21:10

asszem ez Neked szól, Te kis trendifiú

Ha regisztrálsz az iwiwre és nem akarsz a pórnép közé keveredni a sokadik oldalra, úgy érzed Te ennél többet érdemelsz akkor tegyél a neved elé minimum egy A betût és máris az elsõ oldalon fogsz szerepelni. Legalább 20 képet tegyél fel. Fontos,hogy legyen egy „én és az autóm”, egy „party elõtt”címû kép! Lányoknak kell egy nagyon szexis kép, fiúknak egy nagyon menõ! Ha van tetoválásod mindenképp látszódnia kell. Én és az autóm” címû képet csak akkor tegyél fel ha több hitel van rajta mint amennyit ér. A képeket kommentálhatod angolul is. Ilyen lehet pl. az én autóm-my car, a legjobb barátom-my best friend, én-I’m. Így tudni fogják hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem Te tényleg komoly angoltudással rendelkezel. Egyébként ha el tudsz számolni 20-ig, tudsz köszönni, ismered az igen, nem, jobb, bal angol megfelelõjét akkor te már beszéled ezt a nyelvet tehát nyugodtan beírhatod. Ha raksz fel képet lehetõleg nyaraláson készülteket, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai stb. volt az uticél. Ha Zalakaroson, Bükkfürdõn, vagy esetleg Zsóriban jártál akkor inkább otthon készült képeket tegyél fel! Az ilyen képekhez már nem azt kell odaírni, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb hogy hol és mikor készült. Ilyen lehet pl. ”2006 szilveszter Kuba”. Néha írj fel valami idiótaságot az üzenõfalra: -milyen szar napod volt és eleged van, -sokat dolgozol és elfáradtál, -sikeres volt a vizsgád ezért mindenkit szeretsz,
, -vizsgázni fogsz és drukkoljon neked mindenki! A magamról rovatba írhatod hogy „aki ismer az ismer, ennyi” vagy „aki ismer annak nem kell
bemutatkoznom”. Ha ezt írod akkor képet se tegyél fel, mert aki ismer az úgy is tudja hogy nézel ki. Regisztráld a kutyádat, szólj a szomszédoknak h õk is regisztrálják az övékét mert a te kutyád
be akarja õt jelölni! Minden klubot, jelölj be és jelölj vissza minél több ismerõsöd van annál menõbb vagy.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. March 26. - 20:33

Kösz az infót! Bár, szerintem ez itt offnak számít...Akinek eddig nem volt jó a Myvip, mert nem tudott képet törölni, az most próbálja meg gyorsan, nekem sikerült.
Posted 2008. March 26. - 20:30

Posted 2008. March 26. - 20:26

OFF nálad meddig bírja egy ilyen fólia?:
mióta megvan a coiler azóta fent van. A vázon illetve a villán a bovdenveszélyes helyen. Mondjuk hozzátartozik, hogy ez nem iylen "bolti" leszabott dolog kis karikába, emg négyzetbe, hanem egy 10cm széles és (már nem emlékszem milyen hosszú

eredetileg autók küszöbére tervezve.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. March 26. - 20:23

Posted 2008. March 26. - 20:01

Posted 2008. March 26. - 19:59

aka.
Déli Szívárvány kft
7631 Pécs, Megyeri út 135
munkakör: mindenes (magyarán a sokat dolgozó hülye)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda