Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
merthogy születésnapja közeleg a kedvesemnek, az egyik ismerõsöm ajánlotta, hogy ennek biztos örülne...
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az új Pride and Prejudice gyenge, nem értem minek popcornosítani valamit..
A régi a jó, ismerem, aki szereti az angol filmeket annak ajánlom.
Jane Eyre még ami nagyon jó szerintem és angol, persze abból is a régi;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

kár, mert a filmek nem nagyon érdekelnek, ezért nagyon ritkán olvastam a filmes topicot, viszont az üzenõfalon menõ dolgok szoktak érdekelni, és így át kell rágnom magam egy csomó számomra érdektelen dolgon...

dehát leborulok a többség akarata ellen, végülis az üzenõfal tényleg a szabad beszélgetésre való, magyarul lehetne off a címe..:)

legalább kimûvelõdök filmekbõl...

büszkeség és balítélet: tényleg csajszis film? láttam, hogy van belõle egy 3dvd-s kiadás, ismeri valaki?

igen, megvan, csajszis, és állítólag az a legjobb feldolgozás.....-ja és én nem szeressem a moziváltozaton is csak a Keira Knightley miatt nem szenvedtem ......:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igen! Igen! És Dig a gyõztes!
Azért egy pár perc akkor is eltelt.:P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Most vásároltam egy KONÁT tudnátok tanácsot adni,hogy milyen (csak) AVID fékkel lenne célszerû felszerelnem?
Jaaa,igen és csak szökõévente használnám.
Akkor is csak országúton.
;-)
:-)

cseréld el egy sutra-ra, az kona is, országútra való is, meg madzagos avid van rajta :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kár, mert a filmek nem nagyon érdekelnek, ezért nagyon ritkán olvastam a filmes topicot, viszont az üzenõfalon menõ dolgok szoktak érdekelni, és így át kell rágnom magam egy csomó számomra érdektelen dolgon...

dehát leborulok a többség akarata ellen, végülis az üzenõfal tényleg a szabad beszélgetésre való, magyarul lehetne off a címe..:)

legalább kimûvelõdök filmekbõl...

büszkeség és balítélet: tényleg csajszis film? láttam, hogy van belõle egy 3dvd-s kiadás, ismeri valaki?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Dig: a MI barátunk!
;-)
lor: amit a múltkor beszéltünk (privi),arra ráérnél pénteken délelõtt?
(ha még emlékszel?)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
az üzenõfalon arról beszél akárki amirõl akar kb..
filmezzünk meg minden, leszarom:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de te voltál az értelmi szerzõ, téged illet a ban..:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
:D :D
nem én voltam! nem én voltam!:clap:

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Majd ha mi elkezdünk megint A..d és K..a dolgokat beírni, biztosan megjelennek!:)

Most vásároltam egy KONÁT tudnátok tanácsot adni,hogy milyen (csak) AVID fékkel lenne célszerû felszerelnem?
Jaaa,igen és csak szökõévente használnám.
Akkor is csak országúton.
;-)
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
AVID..:D

jajj, most mi lesz velem..:D..biztos kapok egy nap ban-t, azt meg nem élem túl, itt élek...;)

eid: ez idevág:

Szolgálunk és védünk
Éppen lefeküdtem az este, amikor a feleségem szólt, hogy látja az ablakból, hogy égve felejtettem a garázsban a lámpát.
Amikor kinéztem, láttam, hogy a garázsban emberek járnak és egymásután viszik el tárgyainkat, ki, a közelben lévõ kocsijukhoz.
Felhívtam a rendõrséget, de azok azt mondták, nem tudnak segíteni, mert most éppen nincs egy kocsijuk sem a környéken, de megigérték, azonnal kiküldenek egyet, amikor arra alkalom lesz.
Mondom, OK, visszaakasztottam a kagylót, vártam egy percig, majd visszahívtam a rendõrséget:
"Halló, egy perccel ezelõtt hívtam önöket, mert tolvajok járnak a garázsomban. Hát nem kell többé idegeskedniük, mert mindegyiket lelõttem már a puskámmal."
Két percen belül féltucat rendõrautó huhogott a házam elõtt, plusz egy különleges rendõrkészültség is, mindenki kiszállt a házhoz.
Természetesen elfogták a tolvajokat is. Az egyik rendõrtiszt megjegyezte: "Azt hittem azt mondta, hogy már mindegyiket lelõtte".
Válaszoltam:"Azt hittem önök azt mondták, hogy nem tudnak senkit azonnal kiküldeni".

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Majd ha mi elkezdünk megint A..d és K..a dolgokat beírni, biztosan megjelennek!:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de most tényleg miért nem a filmes topicban beszélgettek a filmekrõl? itt a fene szigorú moderáció, közben meg szétoffoljátok az üzenõfalat (húú.ez a mondat elég ellentmondásos..:D)

hol vannak a modik??

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Filmes topik?
Akkor én is: majd májusban "A Da Vinci-kód"
Magyarországi bemutató:május 19.
Kíváncsi vagyok mit hoztak ki a könyvbõl?
Mert az nagyon-nagyon...
;-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jó film? Esõ elõtt (Before the Rain)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én ajánlom a Johnny Drakot, meg ajánlom hogy mindenki kurvára szorítson 6körül és utána is:D
aztán tolok képeket az autósba..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ha tetszett ajánlom esetleg a "Pí" címû független filmet. Kicsit súlyosabb, de élvezhetõ - nagyon is.

jó rá kell készülni agyilag....
viszont jó rá tudnak csodálkozni a technika rejtelmeire benne :-)

egyébiránt küldtem mail t ;-)

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Ford Fairlane a király!!!!!:D

"Clint Eastwood bekaphatja. Húúúú!"
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Megnéztem a pillangó effektust, talán eddigi legjobb film, amit valaha láttam. Köszi, hogy szóltatok róla.

Ha tetszett ajánlom esetleg a "Pí" címû független filmet. Kicsit súlyosabb, de élvezhetõ - nagyon is.
"In idem flumen bis non descendimus"