öngyilkos akarsz lenni?!Miért nem tudnak a férfiak belelátni a nõk gondolataiba? Sokkal egyszerûbb lenne minden.
OVERFLOOD lenne.
túlcsordulás.

öngyilkos akarsz lenni?!Miért nem tudnak a férfiak belelátni a nõk gondolataiba? Sokkal egyszerûbb lenne minden.
én akarok hizni 15 kilót.
gyorsan.
mindegy mit kell beszedjek, lótápszert vagy 100 ampullát.
szóval akinek van ötlete, ne tartsa magában, elsõsorban rád gondolok Jé ügyök, de galuska is beszállhat
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakõk meg azt mondják, hogy túl közelrõl nézed õket, ha nem tetszik vmiDehogynem! Sokkal alacsonyabban van, mint Jorus tricepsze!
Basszus, most megvilágosodtam! Maradok így, ahogy vagyok! Majd a csajoknak azt mondom, hogy a súlypont miatt van!
hosszában MÁR nem férek el:D
én hízni? kizárt:)
sörhasra énis gondoltam, de akkor nem lenne jó helyen a súlypontom:(
akkro ez után kaptad a neved:D:Dés ha azt is hozzáteszem, hogy van gyúrótermünk is?
(bár nem használom, mert lusta vagyok)
megadod a címeteket?hát én kb olyan voltam, mint thez, de úgy is, hogy nem tudtam elhízni...aztán összeköltöztem a barátnõmmel, és hopp, felugrott egy tizes....
pedig elõtte, nem ment, akármit is csináltam
hát én kb olyan voltam, mint thez, de úgy is, hogy nem tudtam elhízni...aztán összeköltöztem a barátnõmmel, és hopp, felugrott egy tizes....én akarok hizni 15 kilót.
gyorsan.
mindegy mit kell beszedjek, lótápszert vagy 100 ampullát.
szóval akinek van ötlete, ne tartsa magában, elsõsorban rád gondolok Jé ügyök, de galuska is beszállhat