Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

adott szo ma magyarorszagon kb annyit er, mint egy darab sz*ros wcpapir. foleg ismeretlen embere. Szep dolog megbizni valakiben, de ha mindenkiben feltetel nelkul megbizik az ember, akkor nagyon sokszor pofara fog esni.

A Rob Roy is majdnem megszívta ezzel tegnap este, csak az uccsó 10 percben lett hepiend... Pedig az vazze Jedi. Hánem?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Közhely, de tényleg ilyen értékû vázat papírok nélkül megvenni felelõtlenség, úgyhogy sajnálni nagyon nem tudom a gyereket, persze szar dolog, hogy átbaszták, és hihetetlen gerinctelen a másik kis pöcs, hogy nem látja be, mekkora szemét volt, de a vevõ legalább tanul a hibáiból, és eggyel több ember látja szürkébben Magyarországot és vándorol ki ausztráliába koala-etetõnek. Én meg elmegyek az IKEAba, kanapét venni, de figyelek, nehogy átbasszanak engem is. (bár az IKEA egy nagy átbaszás, de csak az van nyitva 8ig..)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem itt sokan egyetertunk abban, hogy
1, ha veszek valamit megnezem - jo, nem neztem meg a pedalt amit Theztol vettem, de megint mas ismeros/haver/barat alapon vasarolni, mint akarkitol - plane akkor, ha 130 penzt fizetek erte. Egyebkent - _nem_ negativ ertelemben - itt jon kepbe a videki naivitas es johiszemuseg - egyebkent emiatt szeretek pl. ebben az orszagban kis falukba elmenni, mert nem tetvek az emberek - tehat megbizott a sracban es nem nezte meg.
2, ettol fuggetlenul az elado nyilvanvaloan tudta, hogy szart adott el, szoval nyugodtan kijar neki nehany pofon.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én is azt vallom, h ha vkinek volt lehetõsége megvizsgálni az adott cuccot, akkor a vétel után már nem szabad sírni.
Mondjuk ez persze egy szélsõségesen durva eset, de akkor is.
Én spec még az idegenek keróit is meglesem, és kiszúrom a repedéseket :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Es attol meg nem lesz valaki jobb ember, mert bringaja van.

ebben van a legnagyobb igazság....sõt néha...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én rengeteg mindent adtam, és vettem már papírok nélkül, hiszen csak bringások vagyunk...és az adott szó nekem pl jelent valamit...és én sem szedegetem le a vázvédõ matricát, ha azt mondja semmi baj...igazából az eljárás a gáz, meg ahogy szarik az egészre...

bringasok vagyunk... hm. Az vesz bringat aki akar. Es attol meg nem lesz valaki jobb ember, mert bringaja van. Foleg az ilyen foxospolos csira kis divatbuzik nem.

adott szo ma magyarorszagon kb annyit er, mint egy darab sz*ros wcpapir. foleg ismeretlen embere. Szep dolog megbizni valakiben, de ha mindenkiben feltetel nelkul megbizik az ember, akkor nagyon sokszor pofara fog esni.

es igenis szedegesd le a matricat a vazrol, mert azt mond amit akar, aztan meg futhatsz az igazad utan. Ha az elado elkezd izzadni mikor latja, hogy mar 15 perce a hegeszteseket vizslatod, meg magyaraz jobbrabalra, legalabb tudod, hogy gazos a dolog. Ha meg segit is korbemutogatni, akkor biztosan nem rejteget semmit.

en is felhaboritonak tartom az esetet, es nem vagyok az elado partjan [sot, szerintem is megerdemelne amit] de a baratod csunyan kibant magaval. Ebben a vilagban, ahol csak azt nem lopjak el ami le van betonozva, mindenki atver, hazudik, csal, nagyon oda kell figyelni, mikor ennyi penzt kiadsz a kezedbol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
a súlyos grammok,tudod... ;)

az 1mm táv az nagyon durva

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kullomagnest venni
lol
miert amit adtak az orahoz nem jo?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Biztos van aki még emlékszik az újságból az Országúti tapasztalatok cikkre, amiben úgy dicsõítették a TUNE küllõmágnest. Hát én megvettem, és mondhatom egy szar. A jeladó úgy 1mm-rõl érzékeli, ha távolabb rakom semmi. igaz kicsi, könnyû és szép de mit sem ér ha használhatatlan, de legalább adtak hozzá egy csudaszép gyufásskatuját. Ha valaki tud mondani valami okosat, hogy mégiscsak valahol nálam van a baj, akkor köszönöm szépen. Na hello.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hát igen! Az a baj, hogy amiket mondtak a srácnak, pl. adásvételi, stb. Az sem segítene rajta, mert mindegyikben van egy olyan mondat, hogy a megtekintett és kipróbált állapotban.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azt tudom mondani, hogy ij

ha vmit megveszel foleg 130e-ert akkor nezd meg.
utana mar mit veri a nyalat.

volt mar par ilyen esett, akkor is ez volt a velmeny.
mos is.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hm az email cím ismerõs

bikemagban szokott árulni dolgokat az apróban (az újságban)
fel kell hívni hogy érdekel a cucca
találkozót megbeszélni

utána igény szerint:-)
Autist Team:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De nem arról volt szó, hogy valaki már korábban lefénymásolta az igazolványát?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vááá... Ezért kellett volna az adásvételi. Akkor most meglenne a cím és...
Az ilyenek nagyon tudnak idegesíteni. Bár nincs sok közöm hozzá, de annyira fölb*sz, hogy simán menék keresni/rövidre zárni... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha megvan a srác,akkor hamar befejezõdik a story:) Csak meg kell tudni ki õ:D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
pontosan.

konkrétan én is úgy vettem a mostani vázamat h nem is láttam elõtte, csak e-mailben képen, futár bátsi meghozta a viharsarokból és azt kaptam amirõl szó volt, de a srácnak természetesen most is megvan minden elérhetõsége.....

számomra télleg az a gáz h ha tudja h el van repedve,akkor miaz istennek adja el...ekkora pofája az nem lehet..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thy: ha ez nekem szólt, akkor félreértettél. Egyáltalán nem vicces. Sõt szomorú az egész. De egy gyanús helyen lévõ ragasztószalag alá _be_kell_nézni_! Ezt mindenki tudja... Ezért írtam, hogy láma dolog volt. De komolyan gondoltam, hogy remélem a lehetõ legjobban sül majd el a dolog.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én rengeteg mindent adtam, és vettem már papírok nélkül, hiszen csak bringások vagyunk...és az adott szó nekem pl jelent valamit...és én sem szedegetem le a vázvédõ matricát, ha azt mondja semmi baj...igazából az eljárás a gáz, meg ahogy szarik az egészre...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
számomra az h valaki egy 130rókás vázat megvesz adás-vételi és alapos átnézés nélkül..a történet további része meg a nagymagyar valóság, utánajárok,körbeverem,ad 20k hufot, mindenki boldog (nak tûnik)

ettõl függetlenül sok szerencsét kívánok, mert egy adag geci lehet aki így egyáltalán elad vmit, ami számomra ugyancsak minõsíthetelen...mindenestre hajrá, az arcára kíváncsi lennék mikor rákérdeztek, h ezt hogyan is gondolta..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
melyik része nevetséges?